嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
& L+ q! X% U" F* ^3 b5 o2 {5 Q4 ]; w* `5 ^* x0 i& @4 n
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
+ @& {8 Z- d: j想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   5 K- X) i( v2 o: v: i
8 |* f8 V- ]/ j: P4 E
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
1 T6 `, W1 L' u& A: c0 ^7 j
三個男人對住射

gay?# h! s( Z8 W9 ?
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   # ]' E" U' N7 B0 {( u4 G/ K
gay?
5 o: D  n4 J* v$ ~- R你地真係好變態
8 E; A  y7 T4 Z: x* V; e& w
9 X/ r8 E+ ^2 ]& q4 x我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
8 }: d" i) K/ {4 X! K全身射??!!
8 e+ r6 T* b2 H8 P/ a! h
5 z/ ]* f; J, Y8 A1 `SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 $ N$ y7 h8 v5 u  l  B: N1 W
Up住精係胸到
2 G; l4 H- @- v, o+ f* Z- b8 J$ s感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲% r1 M* w6 Z8 J( ]4 W- h

1 D; H9 B6 ^6 \1 Q  ?1 h4 W至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
' D; D" L5 \0 q
2 y3 K6 a/ ~( l0 w講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,; G) B) m6 ?5 I1 _  P3 @
% a4 n. _9 I  G% O% `, I
第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著( ^. k, C% w! j8 P/ K% E% ?
  a) \* f$ C. Q) n
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   + N7 q! X2 A4 M/ ], a  [' K6 o
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
. b) w1 d- ~" V/ v& Z& |: L" w0 G8 ?% J3 u) z# e) z6 V
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
* j# Q& O4 }3 K' z, q$ n# l( {試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲# n, L1 R- S6 w4 O9 f$ H
2 X2 V/ S1 Q) `+ z' p  h
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,# a. q* p, o$ g8 ~3 L

+ L% n4 v' o+ ]2 m講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
* o* H& _, V- f+ @; ?& u& M
. p8 [. t- ], R; Q% N) R( {8 b好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   * \* h% d$ z& T4 i+ ^
試過 著住黎比人射落bra到
( z3 v4 Y5 v; y7 }* yUp住精係胸到
6 w5 e1 a0 ]: J感覺好正好淫好女仔
1 ^# b0 k* T; ^- m
& g$ g! ^+ `7 b3 M我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   , P5 F' {9 `; z, t
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
: i( A$ h0 ^* J( N9 X0 ?: _6 }+ ?
! d+ ^8 I2 [- o+ w: v
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   ; B( k+ l- m: Y  s
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
! L3 U5 k" q. }3 N2 [' C) g! V1 ]4 K3 S9 i9 ~6 y
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
3 N5 \/ ]3 y3 x5 r2 Q想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
' g) M4 B: B& L只得我一個份量唔夠
7 n+ H- @- f/ N. h, g' H# F7 H9 F. W& h+ }4 X4 N% D
被射的感覺真好的
! f& M9 Z9 J) ]: n: Y& O1 H想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   ' v* j, c+ O& j1 F6 |" K
著住比人射可能更正
# n- n$ c: F: r4 u' C$ G& m$ z7 F0 b# M7 Z* N3 V+ J
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   9 s$ c1 t6 R! i. }- F( t8 c
著住比人射可能更正
+ S2 Z8 o: r# P% q9 w% Y, q
# k$ c* L- Y+ e( @我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
) h1 ~  S  \' z4 }5 j) i* e自己倒立顏射自己吞返就試過^^
+ _7 t2 A7 \' @真係好似女仔咁架
: P( Y- G1 t* _! [* I  M' B0 ^' Q8 |" S$ v; j
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
% U, r# D/ ]5 l8 j3 y) N我都想試下射人同比人射.
+ J% b5 E. D6 _/ F) B. \- p/ ?
% H( a8 r& u8 ~; \7 J# k* D% L
被射可能更爽