嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   0 O2 R4 L  ]7 }# H, p6 Z7 G
+ A9 D/ {! \0 D, Z3 c
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
$ E2 L" B0 Z. i* f想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
8 i. A& S" e& E; o5 d2 |0 C1 M) ]* F7 F* ^; h
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
3 k& ^- S( m) o, \* b
三個男人對住射

gay?
" K4 l6 X% W; p* Y- y; w你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   & ~9 p* b1 O8 `7 s
gay?
0 q% h1 I+ h- g( c% h0 S4 @你地真係好變態
$ t8 a3 E7 P( S; l' Y8 u
; ]4 h' z7 O$ E  c我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
; J) K" t* i, S( |  F/ [全身射??!!
+ k5 L8 U6 D/ i( T. Z- a$ H! i3 V

1 a& j7 @7 T* [9 K' U4 iSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 * ^& ]( I  |1 ?$ i
Up住精係胸到3 X  q/ G9 V6 L7 F/ o2 T
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲$ i; V' B- L7 k1 j7 D2 l7 _8 ?$ \

# e5 u! Z. ?# m至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
% Y1 d2 a1 s$ `( r/ [! j/ V$ I' H$ M# k# z, Z( d$ d( p
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
. e4 k* Z, ?3 Y* C/ }! L
6 c2 k$ {; d4 O, `6 v0 j第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
2 n! @( r) M; O& H7 k* F
& C  }4 Z7 Y' @# I, y8 `% a" n至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   3 A  |: }  }# P+ g8 Z
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
; L" c9 j  r( _, a; e2 ?0 _' j5 J' C* ~9 g9 l: D. e  H0 z4 D
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   , M8 C: e' B, v) T% B# w
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
" q2 t4 E3 I: ?9 [. O1 ?# v/ e4 i0 K
# l5 T, l% r  [) I' x3 S* O至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
9 t1 Q( e. K9 _" F) a8 H* k
1 M* Q  ~7 n: k  O講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
; D% m: V' j$ ?: P* E1 R3 W6 ?

, i; d5 _0 L* u" V9 X! B+ @" |好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   ; g- }+ o/ d$ t% `3 {3 h
試過 著住黎比人射落bra到 7 j+ o; p: C1 o; T) s6 \
Up住精係胸到
* J  Q& b1 a  M) O- F" X+ ]感覺好正好淫好女仔
8 b( E: k6 ?( O8 D0 s- Q# o% G: A, U" H* A. S$ e) K0 L! `8 u# A5 n. q' r6 N1 V
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   
4 _. W$ z% g) \# N; Y7 z6 `鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
" [7 l4 w: j2 u' G, p7 v

* z& S7 o5 i8 ]! u6 ?4 e8 a可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
2 P' h- S- N# |( k) a: @/ `係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
# t1 L) ^. p$ B) T/ u
: h3 W* ~6 r: H; S% U
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
+ u$ w5 V# W7 {. s想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,% w, v6 K4 Y+ o* D2 E8 Z8 ^# w
只得我一個份量唔夠
  L/ m; a* Z: [5 w; e- Y( }
. ]. d+ w6 R$ T0 }) ~3 I' B8 T被射的感覺真好的  N  d' u; G0 n& j- R, d
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   5 [, N( n2 y, @& F
著住比人射可能更正
9 a' |* W' m/ N0 ]
: b3 r! ^* r, q2 }6 v我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   3 g3 o$ ^: A/ |0 [% q
著住比人射可能更正
( _) l# _5 T, g& i5 v( I
5 a! S: M" l3 U( f$ L# J7 L我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
/ x' b- X! Z4 S0 K4 z自己倒立顏射自己吞返就試過^^
* v  o+ |( j' l" C0 h真係好似女仔咁架
: ?, s; c) d, h) r. Z
  |) y" c5 f  `' _2 U- E$ M: n- B
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
3 \) U' E% `1 [9 Z/ L: \; i我都想試下射人同比人射.
1 M, P% X  B; K  j2 [

- B0 |6 {' x" R/ ]被射可能更爽