嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   $ U4 c6 q* V, [7 s0 L
, j% A4 m$ ~# ?$ I
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
: [) q' M8 l5 b! g1 T8 g想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
$ s& s+ c+ c( Q
) K! Y; I2 c' v3 n8 ^. z( ?* J9 b咁你最多試過比幾多人一齊射過?
* I) C/ |: O! ?4 b$ T. B0 R三個男人對住射

gay?; O$ w$ b1 Q& g( [- N+ o5 _
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
7 F- Q+ ]% U1 Z- P) l) jgay?
5 S( `$ G* ?/ I3 I/ M( C你地真係好變態
& Y6 r# d6 w2 z8 g$ l! p! e% c

% _/ S" f4 r/ B' E1 v: H" l. {我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
) {- _7 O+ A* r) e% m- Y# s全身射??!!
: n/ f& ?9 b5 J
' p( P4 }  x3 o: R; RSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
; a) k4 m4 ]3 u, _/ |7 A$ YUp住精係胸到# S% _( @3 c4 Q" E: I9 S
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
! Y/ U& Q) G- f* f, A# l- E, p; ^& V  S, E: }
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
1 h' [1 Y) _4 u& Z  ~
" _0 u! v- U' ~3 l! ~4 v講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
+ @$ w1 K% L2 E  w% F
5 b3 `- z7 q2 f! p5 g第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
& g  Z7 C: A8 v' R- H% G2 f4 L7 ^9 T' @( m. b6 u) r8 M5 y
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
6 H: @5 w" M/ b8 t  r0 x$ C: J有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
7 s9 _. [" p/ Q0 b; f8 s
) H0 d1 g* @$ w) n* Z0 W5 c如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   " R! c" t4 k# H* s2 _2 ^5 Z( ]% r
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲: h1 d6 J. b0 Y6 O. H
( V" K/ ^. v9 K. Y9 b1 K$ I
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,: z: R7 w& S5 K9 l2 z7 ^
+ v# x, U* I4 e7 k3 O5 j
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
4 A# ^0 t: p! Y
6 L6 \0 h  Z/ L8 P$ V, K好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   ! m7 z' e& `; k+ K
試過 著住黎比人射落bra到
! `& p3 C( Y, A0 e( g$ \$ YUp住精係胸到9 q# g4 P4 B) U) M
感覺好正好淫好女仔
+ C. B' q$ H- z* z
3 r, V5 i% D6 v& }
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   1 O" H2 m8 V% K  h  J5 Q: }
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
+ ~) s5 L# J% N/ p9 E

1 q9 T5 m( O2 H. x! e/ F, u可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
  D0 T0 ~+ t$ g3 `! w# w1 r7 ~係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
2 c8 b3 y! i1 k, i% \
- x. z% g1 J: `3 e" X) V( T被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   7 p7 {3 M7 E( D
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,/ }& \) ]: ~3 }5 X, T7 D
只得我一個份量唔夠
  U, ~2 y* x( u4 v* m0 e' w$ Q. |6 {7 D
被射的感覺真好的1 ~8 L6 {, a, V9 F: J: y, s
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   3 o$ Z# O$ S# ]7 {5 S) P
著住比人射可能更正
9 |( q- Q* k3 g1 @: h" a( C3 K( p! ?& t. k1 ~
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
; F+ o8 p5 K8 y$ N& w( [著住比人射可能更正
" e& H4 S2 v: U0 _
/ E+ i: O$ D! u2 F  V3 k% e我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
( `; G3 y9 |( g$ R6 {; h/ `自己倒立顏射自己吞返就試過^^
; q0 u& K8 R$ f1 a. \+ z! [真係好似女仔咁架
2 d) G1 ?; ~9 d6 q4 _$ y2 }

8 g( \- |1 W8 L: o3 l: Q我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   * |6 y4 P( w$ U/ w
我都想試下射人同比人射.
6 ]- |8 ?5 D' B
; V6 Y7 L1 z& t+ l# P% s# @被射可能更爽