嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   $ J9 b, G2 b1 e: O1 g0 _. B- e- e

, Z7 |1 o* U0 @/ f/ \咁你最多試過比幾多人一齊射過?
: |# a/ I( }0 }! h# y5 z/ ?想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
' D( m  K9 c/ W1 s( o5 \2 K
7 p8 U3 m& k6 S( T, b咁你最多試過比幾多人一齊射過?
2 u* \" C6 G+ @4 i三個男人對住射

gay?  s/ T) J# @% w* G; z4 j
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
! L1 P& T( o, y6 s/ v, ngay?. N* e. F, D- O; T$ w
你地真係好變態
1 ?5 Y( D, z, W8 U- @1 }- p$ z7 y  _3 ?4 c" y
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   ' J( w8 G+ k/ w, w( G
全身射??!!
' v/ r2 j: U( C) B$ C
% o+ Z6 R2 }1 O) LSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
& p, I9 q( f" ^( i  D# ]Up住精係胸到
/ y/ Q: f6 U' P感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲* {) H# x/ p: b' e. _
  |3 z* \/ P% F% G' T% O8 j; ^
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
4 I7 {) C8 u% w9 Q  \6 c% m5 @- T- e. x: Z9 G/ e; S
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
1 A: A' C% S( J, D* J( N
$ m& D) S  ^# w5 c9 |第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
# `9 b" ?) ^$ Z! D8 _0 @/ l( T% R9 [3 }4 c
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
" y+ @  {4 t. G' |. j+ b有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
! ?- S8 y. v$ q$ H# N2 h, w

* \4 K  C2 n9 q5 V$ n- W& k如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
# C6 W" g& A) ^/ ^0 K! K試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲+ c) J7 e) ?" c# l; i: w6 S

6 {' n3 p% F- L# C/ n* |. ?! s至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
8 g8 C: {& n8 l' U# ~- X# j. Y1 V% Y" d
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
  {9 V! I0 A* ^. G8 L! L9 j* _
4 P' A8 \1 m% U9 x9 m+ V好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   6 ?9 J& O* R7 v* I# ]" I3 H+ ?
試過 著住黎比人射落bra到
6 {7 v- |# w" q- h6 A$ qUp住精係胸到
8 q3 O; H' t6 n/ Z' d' s1 r感覺好正好淫好女仔
) F9 \& m2 `& Q5 m: W; N
- ?9 o+ `9 F+ a我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   : S# ?) {) v7 Y7 z
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
1 z0 a, X" e* K8 ]4 J2 Z: }4 q, l

3 J1 D; K; F: b  g6 h$ ^可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
: ~7 v0 l) d: b1 ^& e係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
2 Y4 s( t& R$ U
" _" x; {: {3 O4 w5 D被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
& ]; J2 f! E0 Q/ A2 k想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,4 J7 J0 O) _& h; |
只得我一個份量唔夠
+ J9 j" ]" M  |! u
/ _2 x, X* g) t
被射的感覺真好的0 w. E8 u! _. D- @8 m- N
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   8 `! Y7 J9 s" B/ j( p: |
著住比人射可能更正
# c# T+ g, g7 z+ t' [9 ~
. Z& O" A+ }, W8 z1 k% ~" j& [" b我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   " p. A5 z  Q$ c; s) P
著住比人射可能更正
6 L8 y* y! D- T: \( \5 b% C
: H. P9 I5 D4 u  L+ M我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   - }% V4 q( \- e
自己倒立顏射自己吞返就試過^^- l" m9 M3 f& P& q5 c. L) [4 p( Y
真係好似女仔咁架
+ \- v$ Q; {7 ^4 B) u  v' l
9 V" k5 Z/ H+ `
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   ) n& i' U0 M& f( o0 o
我都想試下射人同比人射.
5 C( w4 [& C9 S9 S* l* U' h5 g
! F8 R! [3 |( H
被射可能更爽