嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   
( p2 h+ U3 t$ q1 z% g* J6 ?$ h% Q! U  `1 V% k  G
係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!& w4 c8 Q8 l3 v& r3 T" y0 b
擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
# b% ^8 D6 i/ ~慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   
6 G! ~- H- D, Z5 q1 D! P* [# r1 m& r+ _( {( B' C/ f' s
女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,
1 L+ r$ }; D" Z& M我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,$ l5 S* ?, L) H6 `, K) D( w/ U. e
適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
' W# s: }8 x8 @4 ^- ~# d  d, f
師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   
1 Z6 p: C3 K6 }; ]( a  G( z" y. C- o
有冇叫師兄俾意見
+ i+ g1 a' T( b2 B
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
/ [8 l) I5 S: u; i* c9 ]. V樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,, ^- y. g1 A( f- P
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   / b+ K8 ?1 i0 g9 m: c
1 y9 e6 O. ?9 n9 S2 C5 n8 f
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,0 s1 x( G' E& ?  j8 g0 ]
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
+ \* j0 ]( M* q5 H" _# H$ L由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
5 j$ v6 }4 \* R& d/ Z7 u
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   
9 e7 r0 A% E  B
6 D1 C! j5 E* P不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
3 e7 L' q: d$ H7 a% [# A" D對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   
- s2 [7 u1 I+ ?* Y( h" K( l/ ~ 今明目張膽
6 _7 ^7 f% G( Z$ ~! Z, ^冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,
$ H9 l& L1 g  N; l" z& U" S) T# q但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~
* o% A2 Y! e0 f7 U  B想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   * C. V' S' w2 j/ R
天啊好棒的VEIW~
' P9 T& P7 _' n想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
# D, t" r- A/ {& G; q+ R真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.* \9 o2 c& {# y" E! x% ?5 _

: R& R" b* ]+ K+ L[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:40 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   0 G2 y0 X5 o" g9 n3 K; ?
; h) _+ g; |% q$ h
真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,
# T1 ?2 r, v) @8 h" E會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
2 X" Y2 @+ M) v+ _8 m3 M7 @- ^8 \) P0 @- E" v
ㄎㄎㄎ
& [0 U& N1 V7 z+ I5 t9 e我一定會拿來射
3 h: N) K4 s# Z  P/ ^' V會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   
6 a3 A2 Q- F; |% Y6 M
7 I5 Y2 A6 g: ~+ ]5 V7 d( o對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
" L1 Z. P% q  h# }& I: N3 U
有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   5 K$ @$ g7 B+ t6 x6 a3 r

& R3 Y# |6 g' M# [' Y真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
) e+ O5 I9 }" x$ B( K) t- x  ^+ f
模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   " g8 ^+ l9 w; R/ B3 n

0 E& W, a: m" L% ^- Q. j2 [0 |3 {6 p- L/ C. G7 h
ㄎㄎㄎ
6 Y4 X' ^3 `8 T我一定會拿來射
: D  S# u) ^, k2 X會每一件都射完一發再出來
2 m7 \" t8 }$ Q( E& n小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲/ G% `& a: Y2 _
我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
4 a: u+ S" k" n$ P5 E- l" V; [8 a/ B
5 y) T: q, ]4 W9 p5 Y( o) R+ `% |
  ]+ h, a% h# z8 }. _ㄎㄎㄎ 4 r7 R  z$ d* y
我一定會拿來射$ i( K% I- w# |* \7 N* l- {! w. n
會每一件都射完一發再出來
. f/ ^$ r3 F# U嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!
6 k1 \4 f; Y0 ^9 r) c4 x
, n# U6 F6 B/ }- I6 C4 n3 a[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-26 00:26 編輯 ]

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   
) F& P' r) n/ T6 H. j
: m  t5 u3 w. ?' E* v! W5 M6 p有冇師兄唔鐘意的口味?
, Q& {7 ~' _- l- d9 W  L$ @0 J5 T5 _
間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   
3 M3 v' k# @1 E$ W7 ~, E8 v% L" j, V' d# ^7 Q3 _7 I0 |" O3 r
模範夫妻
. a! S4 X+ p0 S* o# b7 ?" u, A: Q自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,& T/ }0 _: L8 n- b8 E
所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?
, S1 r4 o5 Q  ^  _但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   2 z) G% d2 k! _* M0 o# e: J8 x
這麼美又性感的胸罩內褲
4 q# F) ~& P2 x0 u我願意
  ~4 x1 J8 r- ^$ r已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣
2 }  I: B) L4 \  I( o. ~最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!
( ?4 V1 B+ A) b& D可見你有個很棒的老婆!!