嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   ( F9 i+ j# I, e( ]$ U7 X5 `

$ R3 Y/ w) V. `8 G) K係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!# M: E/ @$ p% v' w, p
擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
5 P0 ]7 U0 n( s' _* s+ H$ J慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   ' Y( P- S: D/ R, Q" c/ y0 @
, z& L) {% z5 L5 v$ b0 f
女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,
! n& M/ w& N  d- O7 |; T. ]" m我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,$ n; L% j; [+ a
適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
' X  X: `! K9 G師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   / ?& A0 o' z" a+ B
+ P5 \, K5 Q; n+ a% [
有冇叫師兄俾意見
- _% P4 o  V" Z) g+ I" c有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
; i- s- B, X, e+ j樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,! ~! C4 i! O" R+ I
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   0 O- _. b; S1 E; `9 s* P

2 r& B/ }6 e" l; L( D% j6 c8 i有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
& q7 ?% A8 I8 E. p樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,: c: l& x5 T+ P) }4 @
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
; S6 B! r/ X' ~' x- c' f不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   5 C- D& l& H6 K3 T/ }7 f8 X

+ f" L) u6 E- x4 i4 e* V不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
% P* d9 k3 r% R% O對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   : _1 K' C, f# |# }, h4 Z" S4 j0 b! C
今明目張膽
: I. x% `( l8 `' |3 y
冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,# y/ _- v" k% H$ q! k5 M) z
但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~
4 g/ N6 X3 e9 M3 Y" {# s想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   
, y) l, d7 v; x: G6 K  W天啊好棒的VEIW~
5 s. v6 ?1 e. k; w: z( c6 Z7 [想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
6 ^/ m: S  X8 ?; l! d
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
9 [% X  E& R' |/ I5 R. h% a% ?( z% }& m) \+ i3 k8 }

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   
9 E7 k' e- w& f
/ F7 D6 H" h) G9 Q+ @真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,& z8 B2 p; n6 T8 {; b1 f! Z
會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
) S4 m; U9 k/ b. Q" X4 q  r5 c
5 c  q8 @2 l6 X$ ]
ㄎㄎㄎ
; x  m- `) x, m1 x2 J; L" L我一定會拿來射
/ z  M7 _3 m+ P5 ^9 q會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   
7 z6 k; r, t5 s! V, i; ]$ o2 N* }9 R! S  ~! i% i
對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
* f, ]9 t* f$ f
有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   
* x& d+ h6 N& g/ A& Q
7 f3 \4 l8 u/ M) [7 d- z真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
+ z" o3 R; j- _4 O7 b模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   0 S2 ~  i$ U# x" k% N; N2 {5 m# Y* s
5 u+ k5 |# V6 h/ H9 D& T
" N& k- l: E7 h& A( `# C+ C
ㄎㄎㄎ 4 F: f5 G) ~4 g3 l$ _
我一定會拿來射
0 R( J+ p3 T- C2 C0 E+ t+ x會每一件都射完一發再出來
/ [8 c4 t7 h- ?$ ^3 e$ E' ?小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲
  q+ d. I- F/ V* \3 B$ |8 A, w我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
; X4 W0 |! `3 F6 e6 V
0 N7 z; Q9 u! ?; ~2 I" j2 B" t% ^! }" v/ t, ]: h- a
ㄎㄎㄎ - d0 y4 Z; Y: R6 M1 W" G
我一定會拿來射" J5 @7 [3 B; \  i% q* n, O
會每一件都射完一發再出來
3 a$ k& J  x7 N7 t
嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!$ O) L, ]3 V: S& X* s& I* @
( t  c; S& r% A# Y8 ]& K

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   2 L$ D- W% j! K, w6 y9 N: D/ v

( z) S$ O  e# E( M# l有冇師兄唔鐘意的口味?
. }$ K6 O. h% Z- j
間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   0 ?, P8 i* A" b1 B  E

! J0 U( Q; ?  P+ {: K1 p$ c模範夫妻
% j2 h' Z1 Z' V# j* T4 X自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,
( t3 V9 |! V  l. E. ^/ w0 r% i5 q2 G' p所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?
8 [0 U- S8 o- Q6 ]但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   % l9 ~( {3 A6 i( h4 Q
這麼美又性感的胸罩內褲
  H8 x. @* F5 x9 o6 o6 G, ]我願意
+ v) y9 f. h6 }  d已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣
$ ~3 H; e6 e& c: F+ Q0 w最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!
/ z6 [; j8 R5 ?, d, ~, j可見你有個很棒的老婆!!