嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   
! O( b( l) J% l7 ]- ~1 r9 P$ {: j8 v  P
係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!" W2 E8 H  j* b9 k& p# b
擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
1 a2 r  f9 _8 d, A# D
慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   
  C& `1 k& ~8 U+ g3 R) ]8 t5 G4 B5 k
女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,  O3 A6 Z) }, y; W* }; I, u/ R
我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,
* U! y5 ~1 ^2 _4 z$ U適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
7 X' s# c( Z& P2 Y9 D
師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   : P4 T1 P4 X" \1 H
& V( }- L# m' ^, V, L7 w
有冇叫師兄俾意見
8 J+ w! B9 M2 R: ^+ v# t4 C
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,( ^' C0 ~: v* D! v" z7 \3 P
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
4 u: \+ [& n; j4 I: a由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   
4 R. Y/ c) T1 f; w* y0 i" q* b" P7 r' G* c9 r$ j
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,7 Z$ I4 a7 `7 T7 ?3 ]6 i: v. T
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,  @- t  n  k* F7 e0 z* U% Z" u
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
& @/ B# u: i* r& u# X2 ~% k不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   
+ w9 S6 p& l  R
4 q' l/ a7 \2 x! [不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
3 ?- r+ _- V/ z. p; l, {
對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   " m' O6 B. U' O( h% N/ W- R
今明目張膽
4 k; V; W* T& R冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,
  b/ B( I& ?1 x5 m. {$ Z. z但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~
6 T5 u" j5 N; e7 W  d想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   
+ H" R! I; [/ ]1 W天啊好棒的VEIW~
9 u) v# N2 X2 b$ h) w) `想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
8 X, U9 r0 C. F4 w
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
; |% U# o" [  h( h' r; L7 l+ j( F  j" s6 [9 C

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   5 G! }6 ?9 _9 h$ f; x8 s9 B3 O
2 H- c& k4 J6 C: _4 P6 N% j" ~
真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,
. T; B( k% j. J: [會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
1 t" N- [9 ?/ Z+ P2 P" J- f8 H% d3 M* K# F% E
ㄎㄎㄎ
0 T* M; }: ]3 b: G3 T, i; H我一定會拿來射& A" N3 ?6 F' d6 ~
會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   
( G9 i2 h0 Z- N- A' G# ^
5 M2 j% ^& D/ L0 c. J對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
  i/ s2 s) h% d" a有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   7 p0 M% y2 C. \+ w7 d! H
2 f, L1 e; |% @
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
0 L6 I8 I8 P2 [; E4 Y6 Z
模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   - f) W# N; x. \  ]

* z9 q0 i8 `7 J5 x" c1 G4 A- P8 N: t
ㄎㄎㄎ 5 m) |& R9 Y2 N* [, S
我一定會拿來射
; H3 N( Z4 y! b1 u4 f會每一件都射完一發再出來
( B5 [3 P; v+ E6 |7 f! M" d
小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲
1 A+ G- j" q" {7 z8 K6 |/ T+ v我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
9 |: L: Y' W3 |$ c8 Z4 @1 G# I
2 `) f; ~0 ]+ {0 F7 F* Q
! ~6 X3 t4 G' h' ]ㄎㄎㄎ & v9 u% [! b; t8 f
我一定會拿來射
5 q- l( j- i5 p( l/ V% w1 u0 k; W會每一件都射完一發再出來
  }7 k3 @# V' f, _. w
嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!
4 W3 m: j3 A5 \% e1 e3 ~9 K6 s5 W! D' V) f

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   & y" q7 D' B" k8 W* K7 ?

8 V8 [8 }& F/ p) C, ]有冇師兄唔鐘意的口味?
1 K5 Y  r7 e+ I( M間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   
( ~9 ~4 y; {7 u& K% e9 V) j1 h" `1 I9 _; T$ U0 G
模範夫妻
. z, A. A- y1 m
自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,1 Y& I* `) k$ F
所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?2 s. p( t2 {8 b& e8 L
但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   : a8 \7 D% Y# E9 d
這麼美又性感的胸罩內褲
" ~! z6 ]$ B; ?) Y( f我願意
; _* o; @- m$ ?; i8 m; r已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣
. c) Q  @8 M7 ?% {最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!
* f& F! X+ u! A8 r1 ^可見你有個很棒的老婆!!