嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)' ]9 Z' p( C8 J- J" I
價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦
* d% N# g. X0 Z3 d, ]早排仲買左男裝絲襪試5 C% J( R, m0 c4 L/ Y
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間
. b& |- s: i1 s- l* H8 T男裝照入去
; G/ j! m% J2 a- B# Z- jD女士都唔係點理我
1 j3 E' L, z6 e% e" A5 i( z9 S: d, O我亦由我佢3 X: w* Y  R+ m5 J
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
% Q1 `/ |9 k4 {1 I) h5 |' L買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)7 F+ f2 ~: Q0 @" u1 b( W0 K. |
個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間6 E- G& |& e/ W+ i: [1 c  V
但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
  B/ g# A( I& w& L花園街都有一間& z4 p* e  l' Q2 e1 Z' B. K
但啲底底都係菲律賓人士……
! H8 K+ c) E7 ?4 {5 ~# c" V8 i$ a+ n8 x& R2 C
, k5 l- s3 M) K" O5 U" J; q
唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   ' b5 M1 l7 Q; F" ?% T* W6 `+ o! E& G

3 d" d# J" w5 K! i. X, A# e! P- I+ c" J9 k$ T8 F
) H( D! [( [, D6 z5 [
唔覺個度有既?
4 c9 d2 o5 L$ e- i) r( [) m$ l0 o) o
好易搵

附近有咩鋪頭?7 c# L6 J" D3 F* L
等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   
0 B# u6 A/ K+ U6 r我去開灣仔個幾間
( m0 E7 N6 |5 F, T! V' H. z男裝照入去: o: C7 y% D5 B6 v5 y
D女士都唔係點理我
: P& X# u3 l0 k* ]* L) v. u# j我亦由我佢" m4 L! E* K, i0 l
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
8 B, a% `8 {% x0 v1 Z3 R! F) e買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)1 }: M! x- U' H) x, }9 ]$ n6 J! |/ N% Y
個女SALES仲好好服務 ...
$ d1 n3 }) H" [3 z/ m. C' _2 H( |5 [* I4 y3 N6 c, l8 @
連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   1 C% |" q5 ]9 c3 ]$ U
附近有咩鋪頭?% ]( r7 F* Z3 T9 H# T1 l/ Q2 L3 {
等我易搵D
0 a6 Q) y3 B1 P
& G  S& H  }/ s- c) M- n+ n唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   
& q9 A6 U5 [: g; g  p( A; F
% X& e1 B& P3 y9 o7 a
! C# v5 `. [7 w' d$ j連住幾間鋪果到?
3 }+ R3 D, {2 J: E
可以咁講啦....

一定搵到' {; G& I- K+ A3 O4 M3 Y( r
因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘
' p( F: M6 A$ M$ ^  @. l避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯" t( T* o0 Z3 j
好易手搵
& M; v1 x, ]& G7 J1 |9 Q1 N灣仔MTR上地面$ E1 R4 n) O1 B8 w9 r  M
修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra