嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)
& s, \: a1 Y# P4 d% @價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦
# K% g/ j' \- G& t9 ^早排仲買左男裝絲襪試
3 e& W" \$ M! ^* ^7 @! |% nhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間/ D2 _& R! t* z: I7 I$ G
男裝照入去- b  f5 J7 S3 F- N
D女士都唔係點理我
# {+ t: y# w# E我亦由我佢1 N1 y  h9 C/ j4 W3 q7 W
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次: ^. o" B/ d; A9 K' h
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
5 A" A( ^4 n8 J個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間
. |& K9 J5 R( k+ ^+ z5 P但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   8 ]) E+ C  Y: x# [  U; J
花園街都有一間! M/ g" w2 Z3 b
但啲底底都係菲律賓人士……
8 _8 O2 t7 c4 m6 F/ ^  S8 D
6 G) j9 n4 _" B4 C# F

, b3 a0 C2 [0 w; }( `! |唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   
9 ?1 s/ i. I, I% d+ H" M/ h4 u
9 o$ o* L# I1 M8 A$ R( M
( e/ H) \* s; `8 k. B6 G
- J0 H# l. r( @" H2 O6 I9 N唔覺個度有既?
' z5 p1 v" F) u( X6 N
8 C# [1 S2 \9 X2 {好易搵

附近有咩鋪頭?2 l& k. C: g  u8 t$ D7 d$ g7 Y6 i& I
等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   ! ]2 ^2 U( |: D# D, Z2 b, r
我去開灣仔個幾間( H$ B. a' O/ ]
男裝照入去
$ v& E( F) c: R7 |* C5 ~$ yD女士都唔係點理我
1 ]& f7 N1 W+ u/ K% m5 f我亦由我佢" h4 G1 D/ {4 ^) q2 i" o0 P. l
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次' _6 j+ J. Q7 k4 G* q8 V
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)  s/ x& G  Q$ t
個女SALES仲好好服務 ...
' Q4 D& J' n+ [) J: t2 _$ n7 n5 {- f/ o7 h# _, {
連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   + b: u( S# a* M" \! t/ {
附近有咩鋪頭?* t' ~% S$ H. V' o$ w. H
等我易搵D
- ?4 c' R1 i$ |7 W

5 n' }/ s" }0 x% ?" ^4 [( @唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   
* E" X: B% \. P& a" _. F
4 n$ M2 E$ ^2 d5 H$ j- F( Y5 i6 X" D9 e# K" s) W3 K
連住幾間鋪果到?
. L  L# q: ?3 Q! \
可以咁講啦....

一定搵到
# G( u5 S* R# U( O因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘
. b' H& [! l% b+ S& ^避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯
& w# |. E. `& G, U+ H7 E$ ]- l好易手搵
; t3 O5 B6 ]4 n& M8 C- l灣仔MTR上地面
9 V' i& z- F3 D1 d; y( @8 y修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra