嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)
3 \8 \0 O' R* w2 Z價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦' b( ~1 z0 G4 [' r7 S) e7 H/ T
早排仲買左男裝絲襪試
1 u1 K+ }) @! I) `* s  Ghttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間. P5 t$ M- g( i' C+ M9 D
男裝照入去
! M; \. ~) U' W+ eD女士都唔係點理我
% E4 n7 {* R9 f2 _+ T" t# E$ E0 z我亦由我佢
3 E. a/ T, B3 L, E4 Z3 U俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次3 Q9 h+ k" T7 N" r  `
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
0 n; H; f% x4 x, C個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間" h# y+ [; i  x8 d, F0 |
但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
9 P! R4 {9 ?5 |8 y2 \花園街都有一間% g# ^' v2 M& R' `& |7 C( D
但啲底底都係菲律賓人士……
: C3 d: _1 {; y( A! E+ W! B2 k  X8 D% R
+ n9 v# c3 O8 \( |5 P- r! G0 z6 K
唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   5 u. R6 |& {  o7 H  f, e
2 O9 i" y2 Q" V' \
% w( S: X( u; \9 A( k! f( k

4 s( n! k9 R4 _; c# N; B9 G6 l  Y唔覺個度有既?
: d% H5 W9 H1 V3 Y- \, t4 i  e2 K, d1 T* Q$ i6 E" g- p
好易搵

附近有咩鋪頭?6 o% o# S, y. {
等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   $ \" H5 |4 k3 O' i6 Y7 }
我去開灣仔個幾間
7 G. n. P# J+ Z* U5 E5 {男裝照入去8 f6 ?5 W7 k5 P
D女士都唔係點理我2 Q9 y; [; l, }; V! E
我亦由我佢! D! g$ g& }$ }& H1 q1 a, V3 a
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次5 v: z. S+ e2 I
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)2 }. ?: n% }, V& K) A& \& w" W
個女SALES仲好好服務 ...
  g2 r! J4 t0 }( ?% R. z7 T
5 D  C. d" i- P- Y連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   
; \! n* e: Q- [9 ^2 b0 h( ~附近有咩鋪頭?
5 |5 B+ ~1 c' J( m) V等我易搵D
' G6 }: z9 O( s

3 ]1 n$ L! w% f3 f) u) _/ A唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   
7 `; T* P" E) v+ a0 z9 m. `8 y& e5 B9 O8 {" ]

1 A8 g! x* b9 K+ ^. i) z連住幾間鋪果到?
( `, U: O: y( v, @. f$ T可以咁講啦....

一定搵到
7 J+ s. t9 a" h3 t$ N. O( H9 D因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘
; Z+ b/ K% b/ b) l1 |! d避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯. n9 n4 j' [9 x" K- B0 K2 O4 z
好易手搵
% i( }1 W" ?, |: s& W$ d灣仔MTR上地面' `1 E6 ], U8 Z1 F: l# D. v
修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra