嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)
: m' l' }2 a3 w& B7 F" H4 r, m' m價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦- u* j6 l9 D$ M0 ^4 s
早排仲買左男裝絲襪試/ w/ F0 b9 }- a1 a1 ]) Q4 U# ~
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間
1 l; p; \$ D  ^男裝照入去) B$ b' g  K! x' o
D女士都唔係點理我% C+ f& m( e5 F. U4 U3 Q
我亦由我佢
7 a/ ~6 l) J0 ?( Y俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次) r! n+ I# Q  d$ n
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)8 V3 u+ \% n# ?# A5 f
個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間( z+ J! c$ E6 `
但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
: g3 T" D7 _+ Z9 o  P花園街都有一間
& ~  P# H5 o* _  t5 F但啲底底都係菲律賓人士……
2 s" S8 {) `5 c( j5 X  `2 S7 Y4 a/ k; w# n$ s; M0 e+ i+ s3 N
: R7 ?% G- g2 a+ C5 Z5 b
唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   
( H. d0 H* E, j1 V: S. H/ G: N
0 c& p% A8 {5 v$ L. Z; U
: t7 J9 \0 i: j* U3 f. B6 V) [( ]: H) r+ ]
唔覺個度有既?
* n4 q( S' p8 j/ Y% u' W( B

* ~. b7 j* J; T好易搵

附近有咩鋪頭?
' W4 a5 d/ }0 H% I" J# M等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   8 Q& `% o& a& i( U) I
我去開灣仔個幾間
: V1 P! [6 ?6 P' i  Y1 q; O- F$ `  b% r男裝照入去
/ ^0 t, R' F3 |! E* L% S* vD女士都唔係點理我7 J/ E* G: _1 X  G7 V4 ~
我亦由我佢& N2 w" [, s+ u9 F/ B0 ?- J9 c% H; b- ?
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次+ r# _0 q* @- R" ?
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)' y0 p+ I9 o' ~" Z1 k, `3 I
個女SALES仲好好服務 ...
: v4 w& f, o1 h
3 Y6 j' G( T0 S- z連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   
/ @& _% W* l2 R( G, x9 x1 V附近有咩鋪頭?
* V" y, r# c7 h9 o0 T& Z7 u9 n等我易搵D
8 h* i0 z( M5 n; H5 x- m; R0 k6 x$ S- @9 y) G; Y3 y# f
唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   0 c/ N+ t3 }" U* q0 f8 ]" a# v

& u3 [+ E% G, W9 s1 l% v) c! F
' Z+ e6 t9 j5 d8 o( {+ N0 I連住幾間鋪果到?
& {+ i8 K$ V% V" d可以咁講啦....

一定搵到; a# j$ k; E0 a% J2 E
因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘. d/ w3 ~8 ~' g
避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯" A: }5 G* W! m! ?* e4 Q9 O- y
好易手搵$ A0 S5 a) q8 C/ r
灣仔MTR上地面
) q& B  e: p5 r' l7 t+ m; m修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra