嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)
0 u# [+ C6 v" i7 w; E3 a價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦
1 v: x7 U" J3 V早排仲買左男裝絲襪試- ~1 R1 Y& c$ `( F
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間' b% I: I$ _, V3 j# M  y0 u
男裝照入去6 H% X3 E4 x7 m& c# s# f" s) A' g
D女士都唔係點理我
, @" Z' g$ s  j) F我亦由我佢
5 s$ y. z7 v3 o4 H  \7 r+ ~- {, }俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
/ p5 f1 K; v! _; h; p+ S1 _買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
, K) k' H! t7 i$ ]7 [' |個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間. t4 F9 N9 ^0 e( I( `
但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
) O8 V" e, u1 q- {, _7 j  k! \( N  f; S花園街都有一間3 g7 N4 J3 K# u+ G3 f( t4 F
但啲底底都係菲律賓人士……
# ^- y) [- d: R4 L/ K5 y! h$ X; [0 b: H+ v6 H
: P! w: L% w5 J! D
唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   2 f& n9 p* n! [8 e
" U! N% c# G2 m: d
6 d: x1 c5 g) m- }7 B

) |% q! Q5 X! G9 W1 Q$ c唔覺個度有既?
( \, x9 O/ P# r( T7 {

& n( _* l# A! D2 Z6 G* @8 I好易搵

附近有咩鋪頭?  a$ k: x, h) F8 N
等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   
4 X3 H8 {0 n# V8 |: P: |  Y我去開灣仔個幾間
- @# {  m& M! K5 E, g男裝照入去
% t* Z. n/ ]! r  v- TD女士都唔係點理我
, W: {# V6 v/ |1 p; |我亦由我佢
7 f3 L. ^' o1 H) k俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次& e6 Y8 c% e5 u. w
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)# Q% O! c0 y* J* C  Q$ C
個女SALES仲好好服務 ...
( f9 H6 N" K! m. r- @
+ r! I: P- C' r+ V8 @( T3 b' _連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   
# u2 w, {" T4 w3 U附近有咩鋪頭?9 j; u# m* }; i* C* X! Q6 [3 J1 N  F
等我易搵D
; A, J! z& o4 C$ t! `# {9 |4 j5 i/ w  G4 K. B* m
唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   4 T- m; J; t9 O' e+ a' ?

* U/ I: i2 C) R  w4 d1 \* C- C# b: H( D9 P
連住幾間鋪果到?
) \; |* j* Z3 \: L& n  i
可以咁講啦....

一定搵到
1 D5 i5 g  g; \5 _3 h- \+ [因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘
: m! R. G+ z& M/ a+ P  M& x避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯
1 a& h5 O/ y5 ]1 R8 K好易手搵
4 V, G0 P& K; g/ R灣仔MTR上地面  `3 x' s# u5 {* t1 {5 i; W4 P
修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra