嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)+ T# c+ J( H# k( p
價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦
; X! W  o. T: R3 N5 G早排仲買左男裝絲襪試
" R& W5 t' Y0 H% w3 I% Mhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間0 h  P9 Z! ^% T. i4 {9 T4 v
男裝照入去; s. x: Z0 S3 R9 ~' }
D女士都唔係點理我5 @3 ^. Q) c( E/ ^  B% D0 Q
我亦由我佢
9 u4 ~, w# L( a8 `; I& y/ D: o  i1 I俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次& \3 o  O1 z: g; K
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)2 \/ o; L( }+ q8 E" U$ q
個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間$ l* I# E  J) r! P! B; U, @6 ]4 g
但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   3 O2 l8 ^1 q  g% q& |
花園街都有一間
  ]( N( |/ s1 {% X但啲底底都係菲律賓人士……
  N* ^3 R; e/ O& u1 ~* W

( f1 x( Q" d2 S, b) P: H
, w) H1 U8 R$ i# k1 E唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   
" S# w5 W9 O* R+ u' [( i4 X! ]
3 h1 a+ M; w3 C/ q
7 {* W: x# T- u* A' L4 k! R2 d! S4 i; R% D
唔覺個度有既?
! y; G0 M! H4 ?% \" Y

. B7 M( D) c+ i% n' d好易搵

附近有咩鋪頭?
5 E6 E) _  Y! G- N. b: E' ^等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   " Q# k) |9 w' d# L4 s  R0 A
我去開灣仔個幾間3 @, p3 J' R9 x% q
男裝照入去; }6 }  I5 i: P' M
D女士都唔係點理我
. y2 J/ v/ @7 O: Y8 y. G我亦由我佢$ ]! g: h) o  h8 a7 V  j2 I
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次  V2 o0 o; ]4 y6 q( b
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫): q% T/ _, G8 c: K3 P: n: ]0 K
個女SALES仲好好服務 ...
3 w9 ^2 o* q- {
/ n9 j) T% R3 N2 s, P8 V5 |* X連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   ; `* q0 e( L' f2 |
附近有咩鋪頭?
3 y1 n) j' r! y& e4 q0 ^等我易搵D
- W" D! A( ?7 k* M
" j+ i( ?# k" r( K
唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   
' H: b8 `2 F' y3 r  l7 S% Z/ q! X" V  n8 W" E
1 ~9 `# }- J6 X$ S7 B
連住幾間鋪果到?
6 q* A5 E. c( [1 K* z( `可以咁講啦....

一定搵到  ^2 d+ }! V1 n& m6 A+ o
因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘
( f" M  _' t% i1 o& q9 ]0 @8 L* q避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯2 E$ X6 m+ w& D  t
好易手搵
4 X3 i6 v/ M5 G灣仔MTR上地面
% o  D; t0 Y, m- z* {修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra