嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

緊身衣

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-23 23:16 發表
/ d8 _* R) g* c想問下...係咪你自已黎架? 幾錢? 自已著自已除可以嗎? 抖到氣嗎?
- h/ `; S; j+ X

# b+ J9 w0 X% [: S4 g( m[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 15:48 發表
8 M5 I4 I; @+ j% ~
8 O) P1 f* U" `8 k6 K
/ x5 Q8 z+ U9 [[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..
9 K0 W, L  x1 e* ^" C: ~' `
再樣都無既話...............

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-27 16:16 發表
4 j) R2 t# T8 c6 B
* F/ B' C2 \8 v再樣都無既話...............
1 q$ r- g4 M% w. o
3 C9 w, G7 g8 f3 b- B- {兩樣? 1 H' c& ~1 L) L/ l
咩都冇真係死得..0 a+ w" r; s$ H' N' Y8 h, e2 b

" k. k+ G5 @  e- q1 r[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-28 22:26 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 22:21 發表
1 C7 n( l" J, v6 ]* R6 c
. w; i  j; y7 F5 i' O( k
, u$ L0 j) @& {; r" n3 z2 U* H! {兩樣?
) M% |2 D7 I' ~# `. e. ]) W咩都冇真係死得..
! A& R. ?: d* j. }' R
有鼻窿但限制呼吸!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 13:00 發表 * h+ w. x/ s  _& G
. y% `( X7 F5 X0 r
有鼻窿但限制呼吸!
4 V7 Q9 p( Z1 |* _4 b! f4 C6 }+ w. A' t+ q+ s1 k& @
咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 3 v5 i) b# S& N
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:38 發表
9 M+ r, B3 a9 J6 M9 O, W1 J. ~: ?
0 A, V1 c) c$ O: ?# u& h
咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 
" X/ U0 X6 d) g2 @3 }" `+ [/ `# g芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..
- J/ m+ [4 Q! G! ?應該無事既

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:02 發表
( Y' n" ?( Z5 d. \5 Z' v1 H* p4 t+ j$ o/ P  v7 @9 _8 D* w- C" y
應該無事既
1 Z0 |, q0 ^  h' e1 d8 [8 s
1 J2 ^3 I3 ^! G* r
安全第一.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:46 發表 $ n" d0 Z0 S) \, s& K+ P
' S9 }( R  A$ `2 s$ [0 I
+ g# ]" q8 x3 Y
安全第一.. 
; I* A  Z3 y3 B1 H2 X始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:09 發表 4 X% b! K/ }5 {; ^% q
& i/ v6 K1 J) K7 m2 [  b
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停
. z5 \$ F$ `. ~9 i5 W
! [& O" Q; X! b/ L& k
多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 23:02 發表
- k/ q4 a6 o5 _" H. ?! w0 r) W( v

0 _; w# W7 A9 j4 E多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  
: Q# {5 A. V+ R! p+ O
唔會呀, 因為太危險
- a/ h! j# {/ ~5 u) e# E3 w我只會係盡量限制宜唔係完全呼吸唔到

好想買番件來著吓

想做就去做 , 我有我要求

限制呼吸,玩到咁激

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:45 發表 / Y) z. @; \7 ?1 j& @; ^
限制呼吸,玩到咁激
+ n4 ]0 J' l3 e, o% H- `& X: v) W; B/ `4 ]
係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:47 發表
. a  c; f! A8 j, g5 D& ^' C0 U9 B6 `+ A2 E2 `

9 H$ Z3 E9 f. U係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..
' q# k8 |6 U" b4 r6 f9 Z8 g3 O) p& M! B! I, K7 s+ a3 f4 }
非常同意

好似真係好緊咁喎,
5 \3 `* i6 g$ d! @

樓主多好看啊!
" T+ W  _6 d  j$ M: x謝謝分享!

系邊到買嫁 @.@" 好想買返件

試左就知好正////////

感覺好怪阿!