嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

緊身衣

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-23 23:16 發表
. z5 ^( _* K  O+ d% z1 |想問下...係咪你自已黎架? 幾錢? 自已著自已除可以嗎? 抖到氣嗎?
. D$ d! e+ r: ^6 V

% g% y" F. @! n* `[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 15:48 發表 + x5 a4 G/ [& E9 a5 M( }# d' `
/ b2 H/ f3 Q0 Z2 m: A0 T3 y: L1 J. e

6 f2 p+ A" A' y! m) H0 V5 I+ p[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..
! H3 G; h2 ]" }再樣都無既話...............

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-27 16:16 發表 + x! ^$ H3 N  _% @3 @
" w3 {" t/ [+ q* J7 ~3 E( R0 \
再樣都無既話...............
3 |9 X1 O/ t4 t. ^
- e& I$ w! S; z( s3 I; F3 H兩樣? # h  |/ I! E4 N! o+ n3 P- a+ n
咩都冇真係死得..
  R# O3 D, c5 W7 b
; K# W, p$ Q; m5 ]/ B  u[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-28 22:26 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 22:21 發表 ; E. D7 u+ a7 C- m/ h* c/ M

+ u# q+ y6 a& ~1 p/ t( x; q; w! y5 X" ~. A- ~
兩樣?
+ }) X4 B8 e3 a2 k, X咩都冇真係死得..
$ a5 |$ K( x* U: A有鼻窿但限制呼吸!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 13:00 發表 ( x* B6 @  a5 X0 U  c
7 Y0 _" k# [& [: c! t/ |
有鼻窿但限制呼吸!
$ y; D  C& e, K5 k, W2 D4 i

. o9 w5 k& b5 r8 s. |1 \, ]咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 
4 R* U1 ~, S4 |& ]* l芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:38 發表 & y! x: a9 f0 ]! z8 V- X+ t  w, ^
# J0 s- q' s3 z

/ i! c/ e) m" l/ ?  d咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 
) H" K8 _, a2 O9 g) t芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..
& w$ ^, y8 l% |" {+ b) C0 F) b
應該無事既

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:02 發表
( g. c' C0 J5 B% g' p4 m8 S+ G" v7 W. Y$ Q* u. L
應該無事既
# y5 C2 @+ t$ I2 Q% L0 ]$ g
  i! n3 S% L6 I. s4 Z. ?
安全第一.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:46 發表 " W6 Y8 E8 k1 J  L: v

' l6 t* F: U- M/ \$ l. T# E
- x% J  ?7 |- b; @安全第一.. 
3 ?9 l4 j& T5 F1 s( P
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:09 發表 . d$ o, c6 j1 E( z1 e7 {
( b( D: ]3 s4 l
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停
- V) h: f4 T$ O0 c5 f2 d

' l! m+ w& i- T( j$ s多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 23:02 發表 & J! [9 u0 M7 @) p, V
& M- k" U' n' f
! C- P# E/ N; J4 N! g
多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  
; N6 l2 l5 `+ a* ^! v唔會呀, 因為太危險
3 G4 S, I$ ^% A我只會係盡量限制宜唔係完全呼吸唔到

好想買番件來著吓

想做就去做 , 我有我要求

限制呼吸,玩到咁激

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:45 發表 - R5 N, E0 h, B$ L3 Q: W
限制呼吸,玩到咁激
8 o3 ]) g2 R5 o) ~; f
9 g2 F! [) L% d0 h
係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:47 發表
' I( h3 s5 X2 y/ `3 ]
( |2 O2 g& y* ~
1 S; z. @3 j, s; U係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..
0 F5 f2 ?& i0 }( O. E

" x- I# D; X/ v7 d* _: ~3 \3 Z非常同意

好似真係好緊咁喎,
# i+ P& A9 L0 l, Q2 f, _; ^# K; d

樓主多好看啊!* W+ g- z) y- S
謝謝分享!

系邊到買嫁 @.@" 好想買返件

試左就知好正////////

感覺好怪阿!