嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

緊身衣

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-23 23:16 發表 + G6 _% l4 {6 D7 U' j0 C
想問下...係咪你自已黎架? 幾錢? 自已著自已除可以嗎? 抖到氣嗎?
* n7 N- o. ?, Y1 ?9 N+ D0 W
$ ^# ^* P5 d7 Z8 G+ j
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 15:48 發表 $ m  o& p  F' O& J

. ^* N  ?( |2 u3 L& D7 m5 N* [* |6 a; S
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..
2 x$ i" I2 S% O8 `. w0 B
再樣都無既話...............

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-27 16:16 發表 1 Z3 P. d) d  j6 e: Z0 V
! {( q/ _2 ?( v* ~  K# S9 v. ^
再樣都無既話...............
# v" |8 V. z% A/ c
4 K7 p" t: Q) @5 w. \兩樣?
1 i0 A' z3 g2 A: {7 p2 n咩都冇真係死得.." A( d9 Y! U/ I$ E. ]+ l
" ~9 f5 J; s  p) n- X9 o9 O

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 22:21 發表 % `- }) b2 O1 C3 D/ ^6 r7 X

9 m  e3 P) Y) Q& `+ p5 e9 }
" Z0 y: k* ~: K1 R/ F- L  i兩樣?
" j+ [% J9 f( J" R! q- @& Z  r咩都冇真係死得..
6 D- v* e9 f9 `2 J有鼻窿但限制呼吸!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 13:00 發表
, O; z% J. H. N6 Q3 Q8 V6 I! p
7 l2 J2 B  T% K, H% R# N. S5 c有鼻窿但限制呼吸!
. D- f8 ~: U: d: ]
$ E5 r( H; n+ _: C( ?4 u
咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 9 `0 C; z" T2 |6 {! p
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:38 發表 $ j6 \2 a& ?$ f7 P- `

; o! l. z; Z9 I9 c+ o  F* r( ]
咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. ) P% X7 D, h4 B1 E- j4 O
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..
8 P( `& s& ~! K, I, K: x應該無事既

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:02 發表 + R1 A5 M! t/ X! |, b1 B4 Z
" u" S: c0 ?9 W: t
應該無事既
+ B) ~2 Y. V8 f2 T
6 ^) }0 y" V' o安全第一.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:46 發表 " ?7 O6 D, X0 R4 ~% T& }

. b) D5 L7 D* |% O+ T* s8 o+ u$ M5 [5 p- l- Q- [8 [7 y
安全第一.. 
( |7 {: M* m- r( S1 C) d7 T始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:09 發表
% B: F6 \' q. s; N* t! R
+ G4 g% F( ]8 t始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停
1 L% \- W: e; I* I
# s: v$ o/ s& X8 k2 F: `0 M2 b
多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 23:02 發表 ( Z4 c6 N" p+ g/ ~) z
& o9 z3 X; X9 \! D! T4 C- y

2 X* w! O3 e' t' u多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  
6 F8 i0 e9 ^( p" k7 j" S6 m
唔會呀, 因為太危險( T9 F9 E5 w( d; U9 V
我只會係盡量限制宜唔係完全呼吸唔到

好想買番件來著吓

想做就去做 , 我有我要求

限制呼吸,玩到咁激

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:45 發表 / [/ ~+ S3 m( |
限制呼吸,玩到咁激
/ i: E* K3 @/ a9 _
1 z1 A4 c9 Z5 z0 f1 {, r係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:47 發表 ) E: h3 A; q) \8 N# ^( u
# \1 u6 f& @" M; l

: {1 Z2 q0 m" x4 J3 i係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..
) P3 E9 C5 h% u7 ~( [( V! A. S* o3 C% k( d' u6 x
非常同意

好似真係好緊咁喎,
/ `9 Q$ j# v1 D2 m; q& {8 Y- g

樓主多好看啊!4 [9 z# Q+ N3 f, [  l
謝謝分享!

系邊到買嫁 @.@" 好想買返件

試左就知好正////////

感覺好怪阿!