嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

緊身衣

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-23 23:16 發表 " O( u+ {" r( S4 Z% O
想問下...係咪你自已黎架? 幾錢? 自已著自已除可以嗎? 抖到氣嗎?
; j: j( R3 p9 P- V  E  g/ h! @# r6 M5 ^2 P9 C1 q+ f4 e
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 15:48 發表 % m9 N0 C% p* U1 }

- J2 m( c7 p3 S% ]* f' S+ N: {/ m, x: H
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..
4 l. s" Y9 G% K6 ?' m; D% i
再樣都無既話...............

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-27 16:16 發表
: _$ m( K' b7 B' V: k5 C' S5 w3 k8 M: c# T9 [. ?
再樣都無既話...............
4 n; J8 ~! B+ c; K
5 o# A( E; E, _  H# s
兩樣? - s' ?8 F0 `0 a# x# s% X
咩都冇真係死得..4 `7 D8 G% o. k6 Q0 X( l8 D

. a. _1 `* e. @/ Y3 w6 G[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-28 22:26 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 22:21 發表
" \5 b8 E* o% N/ j
0 ^! t/ k% S; ]7 G* {: o
8 O: B$ r  p+ p; J7 {9 I兩樣? 0 e2 y# `2 e8 E  \
咩都冇真係死得..
8 s+ {! F. G4 X+ B有鼻窿但限制呼吸!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 13:00 發表
- \0 }2 i# \) ~* u) E, Q2 T# C0 f4 P/ m, w3 y3 N9 {
有鼻窿但限制呼吸!
+ u7 }1 N" h. V- @! f
" g( f3 V& s  N2 {- S9 W' j: i+ ?
咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 5 k/ k, p' G% c: n. o) O
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:38 發表
6 ~$ A/ h0 r! X4 ?. D5 y
4 `! S7 T+ M. M, v0 g7 W( Q  D! k3 m
. L5 n9 m7 {, x- T3 E咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 
1 G3 s/ g$ \- X) T芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..
- k6 E( g2 f: S% l8 Y應該無事既

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:02 發表
( ~% `  O  X4 }& x) N6 W% j! l* |
" ^$ E3 L% a$ a應該無事既
4 V% N* g" P/ y/ {

5 J- W0 ^6 Z( d3 J$ J安全第一.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:46 發表 " f, x4 x/ J- J" S6 Z( {

; i3 A' ]3 \2 k: v2 ~' E" N2 ~- O$ i8 O2 o1 X5 Y) n# g5 f
安全第一.. 
& v) f0 g. B# p4 }/ Q' I* W
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:09 發表 2 L" `  O5 \5 T
$ K5 G3 z) C" f; T, q$ H
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停
6 z- b  t, u/ t8 q( J$ g6 i! K" {  d5 A- l4 |
多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 23:02 發表
! a, }9 ?; _+ K
/ S% X1 u) M7 `/ g1 [1 q/ F" z
% M* Q' e# {  I( f多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  
4 A; d3 Q6 f  ]
唔會呀, 因為太危險
& w% g' {3 \5 ^8 V" h7 i我只會係盡量限制宜唔係完全呼吸唔到

好想買番件來著吓

想做就去做 , 我有我要求

限制呼吸,玩到咁激

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:45 發表
7 P0 c6 G& ]7 R/ Y$ [0 A限制呼吸,玩到咁激
8 l8 q8 k% y7 `8 F6 P4 U  E  f% K8 K# p2 z  A: H- s
係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:47 發表 % |2 W; c! p/ v! i
" X3 a1 k7 ^  ^

6 i! F6 w' ?$ a$ Z% m7 q7 E係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..
9 w. |4 C5 R" z+ l; ^  D; ^$ J1 ]0 p" S1 z: G$ u
非常同意

好似真係好緊咁喎,
, _  A" U. g# \3 w" A# ~# M

樓主多好看啊!
" F9 C' A( q% {% C謝謝分享!

系邊到買嫁 @.@" 好想買返件

試左就知好正////////

感覺好怪阿!