嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   ' w1 k2 J0 i7 x) F
沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
; g* p- p3 ]( v4 v' r
鴨尿片和M巾完全兩回事6 F7 @2 [: M0 O- v1 I. y1 Q: g
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺& {% ?) T) b; E  l3 |0 P
和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣
7 W* m5 b( n- ~8 h穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   ) t$ |: `% [1 X1 O1 R$ q
TENA夜用首選
3 l! D; Z3 O* r- L! d9 `% u" {

; u! K( x# h7 X$ T3 K1 G+ o* V4 y3 U3 c1 y. t& s
ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
  O1 Y$ o2 j" m: S
  O9 J$ E% ?% S' @5 q7 m3 X
. I: K6 I# o! i# J呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
8 k( i! ~! ^& N

. r3 w* l3 ^0 r6 k5 N
+ n" z+ @4 D3 @! H我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
$ ^1 A" e+ t4 W# {" T一些外國網站上的可清洗成人尿片
2 j( d) v3 y% Z+ Q有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   * ?& A# V) h* H2 X& ^# i

6 [3 f) V; U, n妳有冇試過鴨尿片出街?
9 L- n" A. ~. x* y" u
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   8 E  F+ H# V; `5 d* s

# h9 W; w1 ^3 }! H: m" `/ L- O4 k
9 M5 {* W- ?. r& [: Q0 @& T4 ]  B* R: t. t7 E0 C
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
( [  }6 P6 B0 R6 }7 N$ f% v/ b3 Z& b7 \! D! A* D9 @5 ?! u. X1 c
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   5 y; a  E1 G) B  l& ?" I

* B; C* `# q+ J' v- p# W1 Q
  n. S# x9 e: {% H5 a" D( J, X我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
! c; R9 z- }) L- @  b& r: z
' A+ W" a1 ]3 G  t1 z  m昨日跑完步時響洗手間影的) d) E. ?) d' Q9 g
" [2 r/ O  J" Y4 U7 [" l3 |" G
Uploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   
  g5 |) i1 R8 @5 k- |0 M! F/ v# M

3 r+ E+ \9 \/ n) v昨日跑完步時響洗手間影的
& ]8 a$ W. c' u% U$ s
) Q# b  V7 @2 H1 g" {/ CUploaded with ImageShack.com
8 v3 G3 e; e3 ]; G/ I6 d" U2 d
4 Z# n% M1 F  i1 t0 l佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?0 {' t) D- h# Z+ r
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個. g2 a* K4 w1 |7 Z8 \4 E
種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   
8 B! w4 w& J" {& U/ h% H( B
( m& O* g; e+ a) R% m; Q
: e) P! ]& w1 P* l% [( q) j" s佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
+ k7 a, r! Q: y" k當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
3 Y# e  Y' X. \) x: o4 h" P0 B種感覺真正.
8 R7 G8 F  t! ]# \- v晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表     T7 J- U* v9 U) J& F

8 o- n/ q  K- {& L9 Z; y" V5 h晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
3 U. Q4 J$ S( b+ {可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)# y1 ~! E- X  z  j! X* b7 P7 {
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
4 [: o& p7 g8 c9 VTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

A! l5 _/ d, J+ ]  b3 x3 P: t+ Q1 @
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   , Z- s1 E- A: n+ ?1 \
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)! o0 F4 @( z6 P3 Y9 ?9 k' A# ~! f
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價5 N; B8 X* f- ^$ J) O( ?
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
! g6 M2 q! L; V) ^0 E7 @: G7 L8 E- ~3 Q' @# P7 l

/ z. ^. w6 T+ `5 v7 C" J, z9 e+ ATENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
3 v3 Z. ]: m8 z而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   
  K5 V% G- V6 Z8 P# [9 \- y: V- p* `* S
" b0 `9 @! J" C6 C- h+ [9 ]' b/ d* {& g! r, Z

; k# G& W9 e  Z9 W) X4 h3 zTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.  G. C" W6 `0 r0 j7 b( L4 }8 r8 V
而且怠左上去感覺都非常舒服~
$ F$ g/ B3 i8 \6 T& ~; \7 l4 ?2 S; `: {# r
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   
! r6 L4 O$ B4 Y, o) q6 s$ H8 X; v7 r! I$ l, Y
3 U- n8 d1 ~; }/ W9 v
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
$ o1 c& w/ w- U2 V$ p

T" T$ U- V* i2 @* I4 d# {# s/ Y) X% r唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   
% o( m/ R' z6 `6 x3 r6 @7 H. \
  ]/ o  i8 |% {8 w* x  h. Q+ B
# L' B8 B) z9 u: R: y唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
, A4 Z  r& G2 B
香港可以買到既應該係啦, ; @" g3 k' W. U1 D8 |
地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
$ [, f$ a, r: k) c( a, W& q/ STotal capacity 可達3270ml, P. c. j. c' s7 b' E* `" V- r' ]; W
比添寧 1740ml0 o- m7 W$ W3 f
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml, A6 S6 a0 M, m( B% I+ w9 ]
都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   
6 ?( E8 J8 W5 u4 K有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
& x# N8 H/ u5 s3 f! j
1 _& Y  r, P$ j0 [0 e/ ~( M1,2 片可能要去10蚊店先有啦