嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   
, z, }8 H/ O5 l7 T0 E5 l沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
+ L& }8 I- v; P0 y' \/ i, w
鴨尿片和M巾完全兩回事
" ~8 s$ i! T" X+ q  C7 S$ t3 V外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺5 m# G$ ?, T2 {+ N
和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣
) A, f$ e4 j" {: V3 h# u! h5 \穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   3 c9 {& ~0 N% @! r( [
TENA夜用首選
/ B) ], o& v6 c3 a/ _( V. p7 f

# }' S4 A2 X4 V% y8 V2 K; h3 {! o+ m: L- J& \. u  ]
ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
7 n% Q# D% Q8 x6 T4 Z! C- D3 ?* ~
0 T  m7 I2 R0 Q: c6 R+ `
7 L. Z/ _, O8 n4 C呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
7 e0 t; j- F0 {6 S

; [, o) r$ w  g# p4 \! v- Z( S) i6 T+ L; N! u; X* s% h' o# k) ?, w
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   6 k8 _5 G1 @# T- b: m, i/ \
一些外國網站上的可清洗成人尿片
# z7 O# ~% Y6 ^& |
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   
  W3 V1 h+ A% n; J
9 [. G3 u5 {% ]3 n# M4 S8 Q# L! i. ~6 s) |妳有冇試過鴨尿片出街?
; X5 l3 h5 q' h9 B0 i+ n# y我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   . p* U; V0 J& Q" Y- b1 [9 P
8 n4 \- x1 D2 m' \6 g

1 C& o& N) d2 A% V, u3 U2 h
8 m8 h% h  ^: x2 R我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
' k/ {- X; p- O- W) ?* E9 x8 R; b
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   2 |* k6 n9 g, {4 C
4 ~% T! T0 f/ u# s% v7 P
/ L7 H0 J1 I# s' O
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
4 D5 z) `) j; ]: Z4 Q& S, ?9 P9 }
9 S- ]6 o! ?9 i' @
昨日跑完步時響洗手間影的
+ O5 J1 @  c1 P' |. k/ J1 i$ i/ C. q% E; z
Uploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   , ?/ d$ Y% L! J6 P. K

7 ?; @, M- I5 G1 R6 d! L" B! e# A, A4 k
昨日跑完步時響洗手間影的7 G8 a2 n' E3 }3 u/ [

2 o" D) \! `' E' O8 S1 hUploaded with ImageShack.com
9 F' E: s) E5 Y8 D, K8 v6 O7 h2 I

0 a1 O( a# v: [& j7 t  F佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?. w3 W5 F" j8 s6 S
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
) J; _2 h. \  O2 Q2 E- u種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   ( c  }/ h7 Y) T3 [* g( V
1 h9 ?. d4 j; ]+ H

* \# h5 a: k' B: b- [6 R! U) p  \佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?# j: J/ u# u/ u' C) `1 r  q2 T
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個; \$ B) e8 {& w) q
種感覺真正.
* t5 @4 q9 ?  r5 V晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   % p' \% E2 o& a% c, o" @  d4 N& `7 n
& A6 v$ ~* q: Y' K+ E
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
1 P  q" n4 l3 b0 L7 p0 g可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
3 J$ g0 Z5 ^+ a% G6 d近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價) H4 J( w" [& I
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

8 h" Z- n: H. |# Q5 F! L* @
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   8 \4 F( H9 n9 z8 H8 T# X- F
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)" ?/ j: F, U: h8 R, k4 {* P# m
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價$ y* {! E' m# `( O
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
' ^4 ~2 ]5 D* o- D: E% K  w: ^8 K' S& I3 I

. u+ u5 }( F$ U/ XTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
& Q2 @; @! s& T而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   1 L# j% g9 x+ g0 S

9 e( u( H9 a6 D' f3 E
3 d  h$ i1 B7 g- r  g
' m, s, a7 v+ x7 h3 ]8 eTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
3 o3 X3 R; B# G$ \' y. V而且怠左上去感覺都非常舒服~
7 S# ?& [% _/ n# C

+ ^! ]9 o/ n  _' d& g7 Y仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   
* ?! c9 o. \) t; j$ l+ {) n) \% C( `6 b' u( K. X* R2 e
; B( ?6 O% T& ?7 |1 i3 M
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
! y& ~" p- {1 m- M7 }* }
! ]: E! A/ Q( R" U. M唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   ) S3 ~% T; `" ~( i
8 b: G! L- ?& ]: K. |
1 X* h6 c5 u9 D+ W0 N
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
* K5 I! @% r( Y  M! ]! E: y香港可以買到既應該係啦,
; N+ o; `0 R7 F" d4 Q! ]% C地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
6 C+ F- S% \8 C0 F5 z% `Total capacity 可達3270ml
$ H% C* z9 l- c# w比添寧 1740ml
7 L8 q3 E2 p9 N$ E% _Abri-Form M4 X-Plus 2534ml
8 ~  W$ Z: N* N3 X4 |都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   2 F, a$ s$ y& C! W' m, U
有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
# k' m- b. Q0 |7 \( o1 y

$ f/ [5 `4 l* n6 X$ T1,2 片可能要去10蚊店先有啦