嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   
6 Q8 Q, g/ f2 W: \" R7 G沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
& h7 }/ |7 e2 ], F鴨尿片和M巾完全兩回事
# P; t. d. K" j6 q7 J/ g外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺1 p# S: q/ y* |; ?5 I
和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣
% `5 V' D9 h7 C6 H( _穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表     Q. P, P, V" u! r& k1 W
TENA夜用首選
5 H3 G3 y+ \: a! S, @, T* ~; c4 t; ?9 t. |

8 p2 d2 T& K3 I, M% @/ nME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
( S1 I, ^3 y: ]% r2 e% n  E7 [% P% J0 S. b

# |8 g6 z" F+ E# ?8 R呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
7 _+ \8 |( {& {0 I8 M* ]8 E1 I
; P; c1 M$ ~4 p! `& y/ H8 \/ W

6 `5 |6 K- z+ {' z5 h, Z我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
; t2 J. U: s! q* R3 |. P一些外國網站上的可清洗成人尿片
; {& s7 Q0 ^/ C+ x% Z9 P* T2 x3 ~
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   ) R& p/ q8 Q! x4 k8 @, ~/ ]
) ^& Q- \! Z! N# }% E' C
妳有冇試過鴨尿片出街?
" C; g: g) m1 T( J! c& v; E
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   - u! |  s3 x& M$ ]' q3 i4 E# h# `  I

/ z( m* h% ?5 H5 k  f5 O6 N9 ?( Q7 {# M2 d, x- C
3 V. M. n3 C" W0 O$ t* |3 @
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
1 B7 R0 S/ U% k
; N0 \+ {3 k! r, o5 B$ j4 k0 _& @
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   + r; `  O0 t2 q6 A& k

8 U# b6 @) E0 ?2 i2 K
: K* ^3 M6 v& H- J1 B' _& \  s我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
; N% k0 j& ?$ |; M
8 u+ b0 X% I+ e( n2 n3 r8 h0 o昨日跑完步時響洗手間影的3 x3 c# g5 h$ q+ s
: j: N: p* t- ~4 d' u, j
Uploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   % |+ W! d2 y& o2 B) T7 |" X+ g
' Q8 e; A; g( J9 F' d* r) m# p% C* [
/ I" U" x: r3 M* V9 K
昨日跑完步時響洗手間影的7 X0 Q: E: o! d! B  Z  P! }
! Y" n& u* p2 Z% h
Uploaded with ImageShack.com
- z: \* }$ h$ ]8 O

: L# ^% S1 U4 w& E8 m4 q5 k佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
7 l- n; W. F9 k8 L; u/ L當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
, }8 Z0 k' G! s9 K# D3 F4 n: d' a種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   4 p6 j7 J2 ~8 Q+ e4 E
! q) ~/ D" n: q% u; \9 ?3 I* d5 W

4 Z) p8 @' ^8 @佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?9 _; K3 X, ]0 [8 v6 q* R' I1 a1 g
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個& I* ?. C  F# ~
種感覺真正.
" P/ A4 b4 }) ^7 V* i* c( H" E- ?晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   
) |- J' q7 j- O2 m* \
# n; N0 a& E4 J( a2 w晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
2 R" ^# R+ b# l可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過); `$ r" T" S% `2 Y8 M$ \& O4 o
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
5 Z5 U8 d+ d1 w) g, S4 aTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

+ u* E% d: `- k* m2 b% n& e, j7 N
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   / Z3 L% s; h% [( z3 t% V( V. N9 w
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
6 K7 U0 d( c& ]1 y近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價; T" a5 R& t( y
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
2 N% O8 x5 r- N  W
- v# p# c+ ]& B' g+ T/ A% g' z$ E* d. Z
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.( p  n; @3 n. e3 w: s1 [
而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   7 z0 t6 E- W/ @: S

7 Q, j* K7 |4 A8 p/ @6 U+ Y. }6 }  h+ T; I( i

) O2 ]# Z5 k" Y3 i7 k" m% NTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
- }0 i, L% n% P3 I而且怠左上去感覺都非常舒服~
- N6 K: W9 M1 M1 E4 p  N/ U- a# Y; W0 F' i
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   1 I8 G, T! D4 n; l( \; ]
' ]  k6 Q  v, z" y8 {9 q6 E! s8 a
& y) d" ~: D* m! `1 R
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
) u+ R% Z3 }4 v  y6 N. \$ {! Y, O' k, Q. u0 L9 Z! h$ z  L7 a
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   4 z+ m! s7 K+ e' Q) ?, B8 L1 A2 N
  Y6 }$ E1 _2 Q; I- D0 G) q, M

- v9 A0 k; n8 f- R1 }唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
6 ]# K& Y: `8 ]: u6 V# V
香港可以買到既應該係啦,
9 y* v- Q0 \- u, z8 B5 ?9 N地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum; c4 E; a2 q* P6 o
Total capacity 可達3270ml- ^$ E9 j+ E, R7 r7 U/ x# O
比添寧 1740ml% P" ?: X. U( [. Q
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml
, }: C  C! l+ ]$ M( F: G* c9 {  o: C都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   
# L, T5 _# O2 Z8 G1 L9 S有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
1 l& _1 L9 a7 a# V
" d1 C+ h4 V( H- d% p2 ?1,2 片可能要去10蚊店先有啦