嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

引用:
原帖由 oojj106 於 2008-2-20 17:22 發表 4 V& T1 R4 S4 }: V3 \5 |! v

& j7 F( W% q* \, ] 我都想知
9 z- a0 r! n( |. }4 I0 {1 j% u# x) H
比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面
$ @' {3 I/ |" G0 T8 X8 A

( |$ X$ k( w# t& X7 M, W$ j; B& O; y都可以喎, 不過如果係我會因為太多放唔晒

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係啦, 邊放到咁多. hahaa
5 @! f% W% c$ |" X8 I  G# K" ^3 z) s/ W0 M+ }, g  Y/ Q
不如索性買個有鎖既櫃桶仔啦

引用:
原帖由 ladowaha 於 2008-2-19 01:38 發表 * D; q( J* p1 @# Z9 l0 h( ~
呢樣都幾麻煩............
' W! o5 m& Q" Y. n% n/ ?& _+ A
. N1 q) \7 p% V$ R8 L; R/ @4 S不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面." j: E6 H) A+ C( V! M

2 R* ]$ I$ m+ r" q: V% y" \) o我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..
- R  a" X6 X- g0 o' U
如果放大量點算呀?

放在枕頭套裡面吧6 ~( O9 o2 K% ~! t
讓你聞住睡
/ _; Z( U) `. R" n. {+ a包你睡不著

我d絲襪有部分係床上
7 ~$ P7 R) H+ `/ {$ R其餘係櫃度6 v5 a7 x8 V( U/ s3 \+ ?% T8 |5 N
  O5 f4 w- ~- y
如果你得一兩對,0 s% o! O5 a! V$ K/ W' r% C4 o( b
擺係枕頭套入面啦~' F( C! o  E. f$ V0 i4 U3 ~( f
唔知得唔得呢?

引用:
原帖由 frankiebaby 於 2008-2-27 04:03 發表
- y* G& J6 O, E6 h5 M我d絲襪有部分係床上
0 J/ d+ b5 ^& W* @! J+ W9 m$ V其餘係櫃度
/ Z1 ~: B! b/ F& F. w
" b: d: G/ B' v9 D1 `9 `# _如果你得一兩對,
  ~  ~6 T" k; Z" C7 _2 S擺係枕頭套入面啦~
6 u9 c5 l, k! m, v; A8 I唔知得唔得呢?
' O1 |+ n# X' h* T擺係枕頭套入面應該可行,不過我屋企人會幫我換枕頭套同被套 5 H$ ?  b) w1 R3 g( `6 W
有時仲幫我執野,好驚會發現

HI

i used to have the same problem when i was a teenager,5 ]; p# W* H6 T0 g
my mom alwayz clean up for me." {/ Q/ ~. |: F4 f' v2 ^. ~3 j3 ]
now i just put them inside my closest, underwear drawers

放電腦入面會阻礙散熱,如果著火仲會燒得好快!/ [( C# j- L& Y" e

; j* L1 L- T4 S1 z' ?7 T* M- f* h, V不如搵個有鎖o既櫃桶啦!!
2 R% P) ?3 i! ]& _或者最危險o既地方就最安全,
8 c( W$ Q% s+ a" i" V有冇一大堆o既雜物?

可以放在盒子裡..... K  D! n# C' N9 X5 ]3 s" ]
EX:買鍵盤的盒子、買相機的盒子等等的小盒子裡....

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表 # s% D/ B# B5 w, C+ U3 t
比屋企人發現@@...之後點呀
: X! C: H- B( ~
俾屋企人發現左之後問對絲襪係唔係我既,我點都唔認就話對絲襪可能夾住係d波衫到先係我個袋到出現,佢都半信半疑之後就無理到: T8 \$ _  }: g. X  S. U
e家屋企人一提起絲襪就驚

你可以將它們放入一個有colour而且不透明的膠袋再收藏, 如果沒有地方, 只好買一至兩對吧...
: m. j4 J' Y3 C6 ^& Y. k  X我就咁好似平時的衣服一様放吧...

我就擺係d背囊, 運動袋既暗格位, 未試過有人搵到

引用:
原帖由 ibra10 於 14-3-2008 15:50 發表 8 ?+ a% D- E; l% P8 w
我就擺係d背囊, 運動袋既暗格位, 未試過有人搵到
8 \' O0 q* y1 p# |7 o
) z- Q  Y: I7 D% i* \
咁...唔可以收埋咁多wo...小心....

我都係收埋係袋到~~~~~

i just put in bag and hide somewhere, but my parents find out too.
( o# v4 [1 c+ T, P+ tthey just throw them away my collection

有鎖的櫃子就行

引用:
原帖由 noel 於 2008/2/8 04:14 發表 8 p1 l3 U. p: e" [  Y+ ]# r: a5 _( m& L
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
" ?: t3 @& m* y用鎖匙的HDD抽屜就更方便

你日日著住咪唔會好人知lor

鞋盒啦..有拉鏈毛公仔..

[版主管理留言]2008-5-11 18:04 by cdtv複制他人帖子