嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

收埋絲襪既好地方

忍唔住好想買對絲襪著,但係我唔知可以收對絲襪係邊...$ i0 @* A3 l; l  l' Y
我自己唔係自己一間房,屋企人又成日都同我執野,個衣櫃唔只係我用仲有d其他野,自己又無d有鎖既櫃,都唔知收d絲襪係邊...9 n8 \: v0 X# t$ X( {* U6 T
我好耐之前試過收係一個打波用既袋,點知屋企人搞我個袋之後俾佢發現左對絲襪) j7 Z" _2 t; J/ Y8 e; `
各位有無咩提議可以幫幫我...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

呢個情況都幾麻煩...

引用:
原帖由 27173561hk 於 2008-2-8 08:27 發表
9 r1 o3 J! D0 x電腦箱 點擺呀, 不如買個夾萬或放入可以鎖的櫃裹
( {, C* c0 H4 y1 R除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-8 14:36 發表 % I  A* o9 k, M5 P
# e3 n+ i- m! \9 }) t, @; c3 n
除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
: [! Z: H2 `; f6 t, ~5 Y
我部電腦係用細機箱都無咩位,同埋部電腦都幾熱,放入去對絲襪似乎唔係咁好7 O* h. E+ t* g- a/ G5 d9 |
我有想過收係自己個袋,但係收係自己個袋成日都要帶埋出街,又可能會俾d朋友搵到,所以唔係太可行
4 Q% ~& b8 e* b- }5 q* H$ o$ p仲有無咩提議...我好想著呀

我張display好熱,機箱風扇都3個

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-9 01:38 發表
6 F% M! O: ]6 M2 U7 B我張display好熱,機箱風扇都3個
, Q8 z/ R% W+ r' P- l5 s我驚放野入去會搞到部機過熱...

如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-9 21:54 發表
( J6 Q9 l$ ]' Q% j  C如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
. I2 g( H) u0 y; x! a9 E. Y收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著
, e- }; T0 o2 e0 y我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...

引用:
原帖由 samph 於 2008-2-9 23:15 發表   @& i$ A8 A0 e& W

! A- u+ J% F7 N& z- v4 v  G# L收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著
" g% H, ^* f) a6 s' E4 O' g- }. m我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...
' q" M: }9 n% ]! a/ l/ Q+ }4 i1 V% S3 f% g
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。
: |7 J% M; m  ]' B+ e" `9 U8 j9 t0 t  N% g* ]( P! k  p0 y- ?9 \- g
如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
我最鐘意著裙著絲襪

放落倉就誇張左d...
- ~3 i* U1 ^) b/ r6 ~3 V0 f2 [: w& o* F" i* I- \
你話放落機箱就真係好辦法& f( k' N" V) F
& W5 |: F; k$ n. K
不過你最好開緊機拿番出黎...費事攪入去...

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-10 21:44 發表
9 m2 C; z/ S( I" x6 {  V- t3 b7 z& e8 J
# g- J/ }, X: o6 p
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。; G" Z& V3 D9 c& T2 t" z# K/ u' z* G; \4 M

9 l+ v9 u* ^. |8 _; B3 I/ ]如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
1 ?+ V: c9 w. W( h5 w
我只係鐘意絲襪,裙同鞋都唔會點玩

咁就難搞啦!我平時都係收系d舊袋到!  W3 B  v1 [  e. h
咁你就買一個迷你盒到又可以埋到絲襪o既
0 ?: M6 S. J& Z& Y2 vsize

四四方方帶鎖個種錢箱....
1 ?$ @. J$ s3 [4 p; X- e& s, ]! |7 d" o) G
/ i9 b; r9 X6 @3 `

用個可以上鎖既背包將d用品擺落去, 再買個掛鎖鎮住佢
! S* C! _( H3 Y1 R* O之後擺響一個唔多顯眼既地方....

唔建議放入機箱入面, 影響空氣對流, 燒埋塊板就真係得不嘗失喇.
; ]6 r, E; p- Z3 k9 h放入去D普通既箱, 再搵D書呀雜誌呀等等上面, 等人覺得要打開好麻煩就ok.
  s. ?7 N( w. [. ^5 e* A# m# @/ Q. }. ~有鎖反而有D此地無銀...

呢樣都幾麻煩............$ R/ C( y% I' p# b4 |

4 {, K0 m+ `) z- w2 W: Z7 z不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.% Z6 R7 [' _4 }3 S& o
4 x" M( N) \  [6 G6 b
我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表
6 L3 Q  _. j9 x: A# [  z比屋企人發現@@...之後點呀
# N! y3 d0 r% N" V; }
我都想知% Q6 K% Q4 [9 s  ?8 p  q! O
3 T) `7 y7 v: G
比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面