嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

收埋絲襪既好地方

忍唔住好想買對絲襪著,但係我唔知可以收對絲襪係邊...- |# I( I2 P: z( G- m
我自己唔係自己一間房,屋企人又成日都同我執野,個衣櫃唔只係我用仲有d其他野,自己又無d有鎖既櫃,都唔知收d絲襪係邊...
$ i/ H) N* c# g我好耐之前試過收係一個打波用既袋,點知屋企人搞我個袋之後俾佢發現左對絲襪. {% S/ U3 l+ O1 H* @( x% \/ g0 Y
各位有無咩提議可以幫幫我...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

呢個情況都幾麻煩...

引用:
原帖由 27173561hk 於 2008-2-8 08:27 發表
* C4 L1 l2 _" Q" r+ l, Y" x) Z電腦箱 點擺呀, 不如買個夾萬或放入可以鎖的櫃裹
1 j/ l$ o+ h6 j, y0 E5 s8 W* Y/ _
除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-8 14:36 發表 ) d% \2 j, B' `; I; y& x" p! p
( ?3 b. N, X! h2 w
除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
; V2 P. X9 s+ o+ v6 @7 N
我部電腦係用細機箱都無咩位,同埋部電腦都幾熱,放入去對絲襪似乎唔係咁好
& p, g- n5 J- o, n% i. }. W; g; u5 g我有想過收係自己個袋,但係收係自己個袋成日都要帶埋出街,又可能會俾d朋友搵到,所以唔係太可行' x8 b, x6 l7 L2 G+ e
仲有無咩提議...我好想著呀

我張display好熱,機箱風扇都3個

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-9 01:38 發表 4 t: K  r4 ~+ Q- Q, U# O# Z
我張display好熱,機箱風扇都3個
# a/ C$ }9 H  |7 a5 U
我驚放野入去會搞到部機過熱...

如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-9 21:54 發表
. |3 z! e, u! `" X3 m如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
! c, M- [5 B6 ^' S* u  C收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著
) [7 F. h) E5 e我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...

引用:
原帖由 samph 於 2008-2-9 23:15 發表
: V: n7 ~7 F* f0 Z
; z  |  {: r% i1 j$ g8 H% z/ h收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著 3 O" o4 v: I5 r  d0 B
我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...
' ]7 K5 k3 |6 [) j1 V. G
/ z8 a4 _# V/ l; p# C
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。
$ j8 X# ?2 F; X: {: h
6 O/ N6 S/ e3 \如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
我最鐘意著裙著絲襪

放落倉就誇張左d...
2 E  b# W& b+ o1 a; }7 A; r6 _" [" {& _- ?7 F( \1 \3 y" Y2 ~
你話放落機箱就真係好辦法" j/ k/ F2 G9 M# b( O9 w! R
1 \0 a6 e3 K: K! \) T, R
不過你最好開緊機拿番出黎...費事攪入去...

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-10 21:44 發表 : ?  H* ?6 ~: j; q. q5 P1 F- n

. x3 H, B: Z$ t6 K9 P; ]5 T' j8 o8 q4 A
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。
+ g8 W- |; R! W% G# H3 f6 T6 y6 ]1 ^- u# g& M* H$ l2 o6 G/ P
如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
+ ?  L, d1 O# U/ j1 u& W, l
我只係鐘意絲襪,裙同鞋都唔會點玩

咁就難搞啦!我平時都係收系d舊袋到!$ D( g$ b6 ?' `+ Z+ C
咁你就買一個迷你盒到又可以埋到絲襪o既: t, K3 {! p* h9 u! ^# ?  c
size

四四方方帶鎖個種錢箱....
# P$ |- D3 W2 ^/ i: h! {
$ ~) E1 w5 x! H, N$ u  P8 J& t
9 G) f0 u9 k& x* ~# U[ 本帖最後由 sghk_abcd 於 2008-2-17 17:48 編輯 ]

用個可以上鎖既背包將d用品擺落去, 再買個掛鎖鎮住佢+ D% V5 G6 i5 z1 G8 q- v
之後擺響一個唔多顯眼既地方....

唔建議放入機箱入面, 影響空氣對流, 燒埋塊板就真係得不嘗失喇.
% w  I- D/ \* K' \放入去D普通既箱, 再搵D書呀雜誌呀等等上面, 等人覺得要打開好麻煩就ok.
0 _) s4 Q5 u$ q有鎖反而有D此地無銀...

呢樣都幾麻煩............6 \7 |3 j, `5 C% O. A4 `+ `

) K5 U0 O% g3 u- x8 H/ W8 M不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.) t+ j. H1 y1 w1 ^) @; h6 L
4 c6 X& U" ?2 \3 y. m! X2 a
我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表 8 W: J0 W# h& L5 D+ K  m
比屋企人發現@@...之後點呀
$ V( U% p; {3 f9 a- S3 k 我都想知
: l" f. k& W% |6 {! f; g3 r. Q: A: Z% j# Y/ v; u* |
比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面