嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

收埋絲襪既好地方

忍唔住好想買對絲襪著,但係我唔知可以收對絲襪係邊...9 D% f8 N% ]# N3 J, C
我自己唔係自己一間房,屋企人又成日都同我執野,個衣櫃唔只係我用仲有d其他野,自己又無d有鎖既櫃,都唔知收d絲襪係邊...: K* P% a1 o0 o  A8 W5 p/ J
我好耐之前試過收係一個打波用既袋,點知屋企人搞我個袋之後俾佢發現左對絲襪
4 Q8 O% f4 @' N; H( B各位有無咩提議可以幫幫我...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

呢個情況都幾麻煩...

引用:
原帖由 27173561hk 於 2008-2-8 08:27 發表   W0 q& H: u/ o* `  t; F
電腦箱 點擺呀, 不如買個夾萬或放入可以鎖的櫃裹
1 A8 P( |1 }4 s3 s9 n8 s/ G除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-8 14:36 發表
4 S( c2 }# w) `* J% E2 b+ N) t! e, L4 [* n) N
除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
$ ]. [9 m" }' |% N. u/ o1 ~
我部電腦係用細機箱都無咩位,同埋部電腦都幾熱,放入去對絲襪似乎唔係咁好
; Y2 J) ~7 j3 L, B1 O我有想過收係自己個袋,但係收係自己個袋成日都要帶埋出街,又可能會俾d朋友搵到,所以唔係太可行! K2 \; ]* a( y3 k) C  i
仲有無咩提議...我好想著呀

我張display好熱,機箱風扇都3個

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-9 01:38 發表
4 o4 t# j: b4 m6 `我張display好熱,機箱風扇都3個
  Q* U$ R6 B1 v2 ]
我驚放野入去會搞到部機過熱...

如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-9 21:54 發表
" `: s) y: R5 g7 k; h" B: c3 U如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
' K. f9 z4 X6 g
收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著 8 t0 {  g- i4 N$ N, Q  J! L
我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...

引用:
原帖由 samph 於 2008-2-9 23:15 發表
6 g6 \& I' P8 ?7 `
$ B0 V7 v; ?' c- a+ ^" s收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著
; Y& o/ W3 x& R  o我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...
: _5 F2 A$ y  x, V3 u% W8 ^: }, w8 [, R0 R3 \- x; K  I
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。* r; u5 [" }( T

8 m8 G# {3 [- j1 M- C) Q% A& w: ]如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
我最鐘意著裙著絲襪

放落倉就誇張左d...
' r4 `$ j$ F9 F$ n  [0 ^( G: u% l4 o
你話放落機箱就真係好辦法
3 ~/ J7 U: @9 L3 V1 b. b3 p' V& s$ b, w0 s( B$ f- U
不過你最好開緊機拿番出黎...費事攪入去...

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-10 21:44 發表 0 ?% h) X: O# ~, U7 I

5 P( }( A! S& ?: D! R0 Z0 B: u: _8 H6 ~8 y  y& z- G
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。
) H+ k0 \+ |! b; z3 Q% G
5 n" t: w3 o3 G2 ^如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
2 D. m) A" U  |# i  ]3 Z( |, p, I我只係鐘意絲襪,裙同鞋都唔會點玩

咁就難搞啦!我平時都係收系d舊袋到!7 a* r& {: R1 ]. Z5 Q
咁你就買一個迷你盒到又可以埋到絲襪o既% M9 Y) Q: S, {7 A
size

四四方方帶鎖個種錢箱....
7 F: S. r9 y7 ^" r8 h  ^& V2 @9 I( h7 q( Q
/ G) Y8 z( P5 Q* m/ R

用個可以上鎖既背包將d用品擺落去, 再買個掛鎖鎮住佢
0 e* s% |3 [! [# g/ f: Y之後擺響一個唔多顯眼既地方....

唔建議放入機箱入面, 影響空氣對流, 燒埋塊板就真係得不嘗失喇.
% k6 t" _  F5 l" x7 t6 m. T' ?放入去D普通既箱, 再搵D書呀雜誌呀等等上面, 等人覺得要打開好麻煩就ok.
9 E) h# A; b3 ~6 B& \' W有鎖反而有D此地無銀...

呢樣都幾麻煩............
# {/ ]3 R4 b* o- y( V" ^$ ^& b& t" R& I" `4 t7 w1 \
不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.# u  I) h; X: s& G6 n: l0 W; c

% }& ~& j1 a5 c; n% g0 ~我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表
' r9 H* _2 ?3 h$ ?; l比屋企人發現@@...之後點呀
2 M, O- m! A) }1 d4 ]( ]
我都想知
( {* ]& J- h' V+ ]1 l/ {3 |
0 K) N! |! @* ?& \' R" N5 C7 i比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面