嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

收埋絲襪既好地方

忍唔住好想買對絲襪著,但係我唔知可以收對絲襪係邊...
+ s- q5 v% j0 ^$ a! {: I我自己唔係自己一間房,屋企人又成日都同我執野,個衣櫃唔只係我用仲有d其他野,自己又無d有鎖既櫃,都唔知收d絲襪係邊...: @+ c9 f1 H7 s4 A: q
我好耐之前試過收係一個打波用既袋,點知屋企人搞我個袋之後俾佢發現左對絲襪
5 j: w, E8 C5 e3 d2 k& {各位有無咩提議可以幫幫我...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

呢個情況都幾麻煩...

引用:
原帖由 27173561hk 於 2008-2-8 08:27 發表 ) R: h4 r# k6 a8 t* T
電腦箱 點擺呀, 不如買個夾萬或放入可以鎖的櫃裹
8 t8 C: C3 m  E  }
除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-8 14:36 發表 # W& k6 d1 p# g: E0 R, g

0 K5 v! a: b* ~2 u+ ]除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
1 V' z9 C' X5 g# y% i: D. E我部電腦係用細機箱都無咩位,同埋部電腦都幾熱,放入去對絲襪似乎唔係咁好! h$ K2 W, t) U7 N# j. `
我有想過收係自己個袋,但係收係自己個袋成日都要帶埋出街,又可能會俾d朋友搵到,所以唔係太可行
; m4 i" c( Z/ k2 h3 \. C# g) p仲有無咩提議...我好想著呀

我張display好熱,機箱風扇都3個

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-9 01:38 發表
* r- S0 R* I! l* Y4 X7 v我張display好熱,機箱風扇都3個
0 ?; V; M; t9 Z- k5 N6 `
我驚放野入去會搞到部機過熱...

如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-9 21:54 發表 6 `- H! a$ a! }% f5 S. @
如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
4 j' K0 u1 s  {* \
收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著 ) I/ {% c% ~, a; C. L. v
我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...

引用:
原帖由 samph 於 2008-2-9 23:15 發表
7 Y# Q; H) a6 Y$ `! u8 Y2 J. ]% a% d8 b, R& v8 E" C, U' x8 k
收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著
$ ]' d# Y# u. b5 u我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...
5 Z" B" t! o  V+ j$ e  C6 A: a4 \/ u. ?- S, i( U9 w& s5 Z5 n
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。- y3 \: G& h9 _4 K' A- O% ~# {* e
# I+ e, l# U* I9 I! Y$ U
如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
我最鐘意著裙著絲襪

放落倉就誇張左d..." y4 ^  C0 Y2 i4 ~7 j
8 J! h  q1 i0 ]; V
你話放落機箱就真係好辦法6 i+ _- y! A# I' _& P' `# r6 r

; P% t1 K9 _5 k不過你最好開緊機拿番出黎...費事攪入去...

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-10 21:44 發表 / P( ~4 n, K( r- t
$ }7 Z6 u, J: |+ P6 s1 ~
0 b9 }0 D! `5 h% ?$ ?6 L( z
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。8 O: _* Y' M& Z$ ^2 \( [* W

7 j- {( z: l8 m; T4 m" K. ^) \/ w: T) j  k如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
8 B- x4 I5 w0 J6 C
我只係鐘意絲襪,裙同鞋都唔會點玩

咁就難搞啦!我平時都係收系d舊袋到!6 T0 I0 Y& f# W& t- p3 Z- L
咁你就買一個迷你盒到又可以埋到絲襪o既; J6 U9 C& q1 m% p
size

四四方方帶鎖個種錢箱....# d9 T7 B2 g/ l+ D+ a$ p

2 v6 y8 ~! d. R7 G( M  H) i: `' {2 E' i: q# L3 @

用個可以上鎖既背包將d用品擺落去, 再買個掛鎖鎮住佢
8 k+ B/ Y7 w+ i0 N6 w) j6 E9 Z之後擺響一個唔多顯眼既地方....

唔建議放入機箱入面, 影響空氣對流, 燒埋塊板就真係得不嘗失喇.
/ m- M9 H( R. ]5 c+ m9 R放入去D普通既箱, 再搵D書呀雜誌呀等等上面, 等人覺得要打開好麻煩就ok.- T6 b3 g, a) J5 k& B) y
有鎖反而有D此地無銀...

呢樣都幾麻煩............
: l! N6 g  S9 Q. s# u: d! ?% h/ p
不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.6 M9 B" y7 m1 w9 s" W0 t" `2 X

t7 X8 |) I- _7 z我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表
0 h  |9 r8 D1 j比屋企人發現@@...之後點呀
4 i; o  t9 a8 o* N1 @ 我都想知; F) D! x4 o: _6 Z! t/ s
* e3 N4 m, `" N$ ]+ D: \
比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面