嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

收埋絲襪既好地方

忍唔住好想買對絲襪著,但係我唔知可以收對絲襪係邊...
* p: s- v' B. `$ ]3 N% G; K我自己唔係自己一間房,屋企人又成日都同我執野,個衣櫃唔只係我用仲有d其他野,自己又無d有鎖既櫃,都唔知收d絲襪係邊...5 E( I2 v" i, |! \
我好耐之前試過收係一個打波用既袋,點知屋企人搞我個袋之後俾佢發現左對絲襪
% c, c3 f) U2 b% S7 k各位有無咩提議可以幫幫我...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

呢個情況都幾麻煩...

引用:
原帖由 27173561hk 於 2008-2-8 08:27 發表
9 W. v! P$ S% D* X8 E$ p電腦箱 點擺呀, 不如買個夾萬或放入可以鎖的櫃裹
% [# D5 J7 w/ O* C, f4 P除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-8 14:36 發表
" E( h6 \7 ^$ s5 ?' D$ R
& U0 A4 W( k- o  G- f/ `4 s除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
  @8 f# ?! C% W; D  N  `* c
我部電腦係用細機箱都無咩位,同埋部電腦都幾熱,放入去對絲襪似乎唔係咁好4 f& j$ s4 f3 [6 U4 v4 a/ S
我有想過收係自己個袋,但係收係自己個袋成日都要帶埋出街,又可能會俾d朋友搵到,所以唔係太可行
8 H. Q, e. j7 P1 v仲有無咩提議...我好想著呀

我張display好熱,機箱風扇都3個

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-9 01:38 發表
6 M! ]; P% {  p- l7 K我張display好熱,機箱風扇都3個
" X; H! Y+ w: q  a8 m+ q/ ]' }( \
我驚放野入去會搞到部機過熱...

如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-9 21:54 發表 $ g' x  g) }1 X% y! m; R
如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
, f5 g/ E4 R0 a/ }: u( {收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著
0 D; I' ~/ g# l* [) |. J! v我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...

引用:
原帖由 samph 於 2008-2-9 23:15 發表
2 T. J/ V) k1 k5 i
" G7 p# ^1 a8 v" u8 \2 _收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著 ' @& w  e: e# S
我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...
) K: W9 f' ^3 N# W1 x
, Q1 U( _+ q8 E
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。& A% |/ ^* f: C+ ?  l. v4 c7 d
9 c% ^5 j6 f) L" i# J0 K/ ~9 j- D4 x
如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
我最鐘意著裙著絲襪

放落倉就誇張左d..." I' b. x& Q" A; f6 }
" U+ B2 ~/ w9 d, L/ }6 ?0 O) C
你話放落機箱就真係好辦法
& X) F- K  p' Y5 a+ c
3 L3 x/ Y( w' m; N6 F3 E1 `8 W5 |不過你最好開緊機拿番出黎...費事攪入去...

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-10 21:44 發表 7 W: E, Q, ~! U7 E

, L& g2 C! p* d/ W, L4 G$ M% x5 h
9 E  z" d" t. a2 f$ u係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。2 ?1 C) w' M, ?

$ {; E1 h. V+ D0 P' ^" ^8 Z; I" P1 f如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
) I+ j& W$ [! P9 H我只係鐘意絲襪,裙同鞋都唔會點玩

咁就難搞啦!我平時都係收系d舊袋到!
# V4 p/ Z& }# A0 O' G) W( C+ Y, p咁你就買一個迷你盒到又可以埋到絲襪o既+ o! g0 `' \: n( e# z& [- O* V
size

四四方方帶鎖個種錢箱....6 X2 P! m+ {0 M% d! ^) _8 Z2 a

* I: {3 B1 N  C, z; Z
. q8 w1 |  c$ f6 U: l. S[ 本帖最後由 sghk_abcd 於 2008-2-17 17:48 編輯 ]

用個可以上鎖既背包將d用品擺落去, 再買個掛鎖鎮住佢
0 [4 H; g( }  L, C之後擺響一個唔多顯眼既地方....

唔建議放入機箱入面, 影響空氣對流, 燒埋塊板就真係得不嘗失喇.
* E5 \1 O: X# L) O6 o4 L4 v  f) _0 {3 x放入去D普通既箱, 再搵D書呀雜誌呀等等上面, 等人覺得要打開好麻煩就ok.: D2 U0 [: Q) C3 }
有鎖反而有D此地無銀...

呢樣都幾麻煩............! ~6 F: Y' J  t+ x- q. d4 @% k( y

- Q2 N1 H5 h) Q; [$ ]- o不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.6 d+ G' j( d* i, A- t4 ?: }# H8 U- x

, F! r8 m8 c8 V: A我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表 - Z) |7 Y, P! F' g: o: Y
比屋企人發現@@...之後點呀
2 `" o8 w1 S9 d
我都想知
; }2 `: A7 j0 H+ J8 ^( O: e  S" R6 e3 i1 u! a4 ?( Q6 f6 I
比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面