嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

收埋絲襪既好地方

忍唔住好想買對絲襪著,但係我唔知可以收對絲襪係邊...
7 |( H' B, _8 m' c我自己唔係自己一間房,屋企人又成日都同我執野,個衣櫃唔只係我用仲有d其他野,自己又無d有鎖既櫃,都唔知收d絲襪係邊...$ O2 j/ z% Q9 h* r$ n
我好耐之前試過收係一個打波用既袋,點知屋企人搞我個袋之後俾佢發現左對絲襪
, b5 l0 G2 P! `& U8 ^: Q. p各位有無咩提議可以幫幫我...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

呢個情況都幾麻煩...

引用:
原帖由 27173561hk 於 2008-2-8 08:27 發表
( p& |0 T9 C" q電腦箱 點擺呀, 不如買個夾萬或放入可以鎖的櫃裹
! x& L' p+ U  J3 \
除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-8 14:36 發表
# n" U+ ^2 o: C% H; z1 @/ s- G$ d! a  B0 o( K6 W
除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
3 {# r( g0 E* ?: B. l. b( _我部電腦係用細機箱都無咩位,同埋部電腦都幾熱,放入去對絲襪似乎唔係咁好- A6 ~7 G9 J3 j$ V5 ^1 D4 t- U
我有想過收係自己個袋,但係收係自己個袋成日都要帶埋出街,又可能會俾d朋友搵到,所以唔係太可行
1 P9 @% V# t% w7 z1 l  F仲有無咩提議...我好想著呀

我張display好熱,機箱風扇都3個

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-9 01:38 發表 5 ]! i& }7 \6 k( Y. _& B
我張display好熱,機箱風扇都3個
& H  M9 V3 F% C4 k4 T: n2 A
我驚放野入去會搞到部機過熱...

如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-9 21:54 發表 " {, Q+ ~  T2 ^
如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
+ n# T* z0 K9 a9 E( i* B收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著
( G7 c  P" T. \5 S$ p+ b6 H我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...

引用:
原帖由 samph 於 2008-2-9 23:15 發表
2 J+ Y& s7 b9 O- f# n- [+ F
' b5 j0 S* K& i. M1 E! q. L- I收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著
/ S1 O6 b5 F( N8 E7 F7 W! S我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...
3 f! M# Z# u" s3 p+ a' l
4 S2 s( y# z! p- E# G5 Q1 D6 _! |# @6 g
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。
! R5 Y9 J- F3 j- D) L& B8 O- T0 ?& u, O4 u" F* z
如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
我最鐘意著裙著絲襪

放落倉就誇張左d...
1 {5 ]) T' P9 U( Q9 v: t: F" k+ ~- [; {4 r2 n. t
你話放落機箱就真係好辦法
( k  V) m, j# |, t
2 b" T' f/ t, ?不過你最好開緊機拿番出黎...費事攪入去...

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-10 21:44 發表
  b# [/ T1 }; X% u( s- s( K; W6 ]0 l* E9 U2 O+ G; g

" o: a4 {- S" G- h( h係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。
/ L( a$ s* _3 I4 I4 n
, S, {1 r1 M. i- g4 x, H) S如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
3 H) ]- C, n" Z' L
我只係鐘意絲襪,裙同鞋都唔會點玩

咁就難搞啦!我平時都係收系d舊袋到!
" Y% C9 o1 C7 l7 Z9 _5 g' m咁你就買一個迷你盒到又可以埋到絲襪o既) k. y+ ]- U7 Z% g
size

四四方方帶鎖個種錢箱....
  |) V, a$ _5 `# d" }1 i: n6 H
7 G4 L2 O( L$ q
. C/ g  f1 R+ l  H6 ?! n[ 本帖最後由 sghk_abcd 於 2008-2-17 17:48 編輯 ]

用個可以上鎖既背包將d用品擺落去, 再買個掛鎖鎮住佢
8 `# n1 j, }. L# a5 w" D之後擺響一個唔多顯眼既地方....

唔建議放入機箱入面, 影響空氣對流, 燒埋塊板就真係得不嘗失喇.
. v5 s! q4 ]7 r- c3 g放入去D普通既箱, 再搵D書呀雜誌呀等等上面, 等人覺得要打開好麻煩就ok.) F2 V2 x, j9 Y; P
有鎖反而有D此地無銀...

呢樣都幾麻煩............
, y/ Y  A$ n# E0 k7 R
( a% [0 }5 @0 Z  `4 H不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.# ?7 X" O. Y' h8 ]/ B

$ [, x5 _6 [& W  ?) ^1 h; E- p我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表 # A, J+ s) G0 ~+ |7 [6 ?- t/ r$ }
比屋企人發現@@...之後點呀
- I* \! @7 X# s6 E9 |+ f
我都想知! P! S* N) N1 q, N# V- J) j: E
' O8 I9 e/ [0 K- p. F' [
比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面