嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔去買女裝校服

咁如果真光既校服難唔難買?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都好想去買,但係住係新界區........

真係唔難,看鋪伯伯好好人

引用:
原帖由 willy 於 2015-5-24 09:14 發表   
: E& U' g3 Z; I, ]$ u2 p# v; q% ?! ]

" C" r' k; W) b* f& C去得日日, 只有三種倩況買唔到, 一係佢無你要的SIZE, 二就係無你要的學校, 三就係你去到根本唔清楚自己想要麥
, W1 U* I2 i/ N, ]9 q* d9 G
第四種情況係無錢 / X2 Z. H% [1 ^  @1 E  q* g! K
(唔係講笑,昍記d校服貴其他舖一截)
aaa

咁買協恩邊間平啲?

我既第一次都係奉獻左比日日記

拿出膽色, 就可以在火車橋買到優質的校服!

真的很難嗎...我也想要買的說

呢期:(最近三個月)7 a3 u1 g0 n8 K9 ]9 j. w; p
砂地 牛奶可買7 f0 ?6 \0 i' ~9 Q, I  d
火車橋可上貨
2 t- q9 o# O9 g8 V* m不角 敗逆窮有貨就賣
/ U1 R8 M' E9 \' o2 }+ q& a. O( Y張君 地補6月話未番貨- S  w9 C( E' V
張君 封窗買到
6 |+ y& N: G( i0 j. z: i. Z封窗 砂地/細狗 窗已封
2 o$ ^  _. p' b' {. w成寨 娼妓 唔L想做生意咁款
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2016-7-14 17:29 發表   $ f1 f6 i7 }& g2 R
呢期:(最近三個月)# b( F1 m7 Q8 T/ m' j0 S: _
砂地 牛奶可買
1 l2 R0 ?% ]! ~8 k. z# Q  ^火車橋可上貨
% R- n: H! [2 G; ^不角 敗逆窮有貨就賣
1 Q3 I# m+ C1 y; N0 l/ h張君 地補6月話未番貨
8 B1 j; m" D; A張君 封窗買到
, B- d- ~9 C  k; M3 a& n9 n9 F9 R封窗 砂地/細狗 窗已封
6 R0 D/ M. l( d! [成寨 娼妓 唔L想做生意咁款
. e0 `5 j( t3 {3 D
9 Q! p# @( n$ ?- q3 {# P- X2 W: k$ q
砂地係砂由? 咁要試下牛奶先7 ^$ }/ x5 [' D3 Z! a
張君 地補係邊間? 我只知張君有牛奶, 封窗, 日月得附近好似有間, 同埋最近清盤果間* b4 I% D, C6 I# h& F8 b/ e' {' k
新東三間封窗(不計張君)已全封, 話公司政策要證/手冊 4 z- w6 ?/ ^: D
以附近環境, 娼妓就執咁款, 無奈生意難做
7 Y+ I( a1 a, e% y; J  E
  W4 k/ G  r& T, `' \6 Q9 L
6 O6 R& t6 _  L6 U2 d3 [另外, 請問有冇人試過夫候三力易唔易買?

回復 1# 銀禧仔 的帖子

佢地非常好客, 仲問你有冇其他校裙需要 !!!!!
. v, Z: I& c  k. c0 F  v1 z) o9 n我一路買仲一路影相, 話存檔好下次再來買' l3 {( B5 V/ \% `6 t) ~  U

; |! X: c4 r& |0 S
: j: @. \. b' }[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-7-18 01:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實如果要訂造

有冇邊間可男子身訂造?😗😗😗

引用:
原帖由 Benjamin3310 於 2016-8-14 03:49 發表     I( ]& f9 L( y5 d( D+ s( b* ^
有冇邊間可男子身訂造?😗😗😗
$ |3 j" D) q4 i  l  m% k! S9 J# u
招緊租既教練, 都唔知仲做唔做; 日日有膽可以照試衫, 但應該唔造衫; 其他唔好亂試, 話係幫人買就好, 除非真係搵個女學生/媽媽級去, 如果唔係只會害大家都冇得買
. {1 p- W0 q+ M8 o1 k2 g, r+ R# H: `( b% }+ F. T6 l" q

回復 71# rockman772 的帖子

想問下仲有冇影到其他相?
7 `  C& J4 a( }5 L想知大概有咩學校~~
" w7 U4 V; J# m: t  W麻煩你~~

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-7-14 22:15 發表   
& m: T( E. S3 q" C3 M. Z
" w+ S" A3 b! Y' s, \, W1 q& h$ _; Q) M. Z$ R* [3 g; i
8 r" r+ M) i) q. v, o/ e
砂地係砂由? 咁要試下牛奶先  _, e- `0 j) v; H2 i& s/ }
張君 地補係邊間? 我只知張君有牛奶, 封窗, 日月得附近好似有間, 同埋最近清盤果間
; I( l& g2 M1 ?2 h. x  `  Q新東三間封窗(不計張君)已全封, 話公司政策要證/手冊 7 r( C5 w7 B$ v4 t4 A0 h" N
以附近環境, 娼妓就執咁款, 無奈生意難 ...
# z5 t# k  D7 R& z/ H- j張君 地補 就係日月得

話買比個女咪得囉

not bad

昌记那么好,我是女的,但是不是香港学生,一开始也怕不卖,多谢大家指点,下次去买∼

火車橋即係邊間

9龍城食完野見到曰曰記d校服就捉左條女入去買左兩套校服番去
3 {* c1 e) y; k" b, y比想像中容易