嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔去買女裝校服

咁如果真光既校服難唔難買?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都好想去買,但係住係新界區........

真係唔難,看鋪伯伯好好人

引用:
原帖由 willy 於 2015-5-24 09:14 發表   6 q: y5 b" ?: t& L: V- H: R7 v
1 z5 V# C# x' @
+ V- X% g! m% a5 w4 J6 _
去得日日, 只有三種倩況買唔到, 一係佢無你要的SIZE, 二就係無你要的學校, 三就係你去到根本唔清楚自己想要麥
" t8 e3 j: W3 ~5 h第四種情況係無錢
5 i# l3 W8 T6 A: M. A( M8 a(唔係講笑,昍記d校服貴其他舖一截)
aaa

咁買協恩邊間平啲?

我既第一次都係奉獻左比日日記

拿出膽色, 就可以在火車橋買到優質的校服!

真的很難嗎...我也想要買的說

呢期:(最近三個月)) W: h0 k) e: M! x. r
砂地 牛奶可買
& y3 ]: m  ^! P( w' Z火車橋可上貨
) G" p, j7 t4 y& X7 k. _* X% W不角 敗逆窮有貨就賣& m1 j; |  P0 `- ?" D7 V3 @
張君 地補6月話未番貨. J1 f" p+ K& H$ n% K1 q% J
張君 封窗買到
- v1 m$ Z: d1 S  z* a/ v# e封窗 砂地/細狗 窗已封
( c. ]% p% l; _8 D成寨 娼妓 唔L想做生意咁款
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2016-7-14 17:29 發表   # }7 W+ Z) ?4 @: F3 D7 e
呢期:(最近三個月)0 Y- Q% G% L2 v
砂地 牛奶可買
1 ?0 B8 ~% C$ g) U. [火車橋可上貨* g, _( v2 g, f6 Z# G8 E( a
不角 敗逆窮有貨就賣* h# W8 S! a' `" `+ X0 P
張君 地補6月話未番貨
% a2 [  U8 ]$ |; }, p4 U3 p張君 封窗買到
& h6 t9 ^1 w1 b9 k: O8 R, M  L封窗 砂地/細狗 窗已封
* X- O  p. ?. l- `3 ^成寨 娼妓 唔L想做生意咁款
9 Q5 a$ p( T/ ]0 C2 Q+ L6 p
9 D% v) l, N; a
. E" r# g7 T% I( q, L砂地係砂由? 咁要試下牛奶先
7 `7 `  t6 W0 K) a2 o- y) V張君 地補係邊間? 我只知張君有牛奶, 封窗, 日月得附近好似有間, 同埋最近清盤果間
6 J0 o8 [3 V  f& R; o新東三間封窗(不計張君)已全封, 話公司政策要證/手冊 # _$ o2 f! f+ m5 `  b2 h- z
以附近環境, 娼妓就執咁款, 無奈生意難做& H& E3 d* W0 _0 G+ M
, U$ U/ Z* V, a3 o, ]$ B
8 c4 ^, g* M* z( U! B! h" Q. U7 U) Y3 Y
另外, 請問有冇人試過夫候三力易唔易買?

回復 1# 銀禧仔 的帖子

佢地非常好客, 仲問你有冇其他校裙需要 !!!!!: S- Q4 |( D+ x* r& ]
我一路買仲一路影相, 話存檔好下次再來買
+ K0 M) x. q* g: Y  f, m4 F# s& v# {9 ^3 [. ~5 f) d. ?

! C% a% `/ g  z; B: a% _# ]9 D[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-7-18 01:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實如果要訂造

有冇邊間可男子身訂造?😗😗😗

引用:
原帖由 Benjamin3310 於 2016-8-14 03:49 發表   
% I  A% Z* e6 `, x有冇邊間可男子身訂造?😗😗😗
' L, L" F0 R- R0 h4 L9 T
# e5 i9 O/ v7 h! u5 m招緊租既教練, 都唔知仲做唔做; 日日有膽可以照試衫, 但應該唔造衫; 其他唔好亂試, 話係幫人買就好, 除非真係搵個女學生/媽媽級去, 如果唔係只會害大家都冇得買
0 S  V4 V; p3 d
3 Z  A( I# @4 S5 S[ 本帖最後由 YukiMinakami 於 2016-8-16 00:15 編輯 ]

回復 71# rockman772 的帖子

想問下仲有冇影到其他相?
! y0 E: T/ ^/ z# ?想知大概有咩學校~~
/ ]4 X3 A) X: S) k麻煩你~~

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-7-14 22:15 發表   
! Y& p3 H$ A) d
9 L) u' M  B! N/ `
  Z  i+ y2 {6 e+ W5 p$ n& c: h! S: n: p, O* G/ K. H: Y
砂地係砂由? 咁要試下牛奶先
+ _+ ]) U$ G2 b張君 地補係邊間? 我只知張君有牛奶, 封窗, 日月得附近好似有間, 同埋最近清盤果間
/ R6 ^- N: h* Y新東三間封窗(不計張君)已全封, 話公司政策要證/手冊 0 e  l5 D# \9 Y7 }9 o# M7 C4 `' E
以附近環境, 娼妓就執咁款, 無奈生意難 ...
  q9 ~+ @% \9 B- r, D% M5 ~7 Z張君 地補 就係日月得

話買比個女咪得囉

not bad

昌记那么好,我是女的,但是不是香港学生,一开始也怕不卖,多谢大家指点,下次去买∼

火車橋即係邊間

9龍城食完野見到曰曰記d校服就捉左條女入去買左兩套校服番去: V; c3 p( D3 V3 L( L6 \
比想像中容易