嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under+ I, Q* B- c" Z' Q8 t4 v% p
但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
( H0 |$ o+ ?: |( z同埋佢d 底底有d做特價只需39一條,而且質地好正,又滑又薄又好有彈性
+ r  d- r4 E! g& a其實仲有一款bra想買,不過買完上面果幾樣野都使左成千蚊,無錢再買
" u9 B$ q6 \) R+ f- e大家有興趣可以去睇下( g8 l  y6 e  l/ }. R5 l" E$ L# k; q
% z1 {" T" P9 V
PS 激死我,我昨日買無折,今日買兩個bra送三條裝底褲,激死人喇!
2 u( H* H& z" O& j7 v
% _- F$ Q1 i% s7 f[ 本帖最後由 silkypanties 於 2014-1-19 10:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-1-15 18:45 發表   
. k6 O/ P) a) ^& i) V( O最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under
6 S3 k4 u7 t, K* }但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
: @) e' A" w0 |) g; Y& S* g' L5 _) `同埋佢d 底底有d做特價只需39一條 ...
) M0 ]% `$ m# I) ?( R4 @
5 T" a" [$ a& {1 |7 {! X
CNY sales ?

可能係啦

有冇相睇下呀?

photo please................

遲少少影上來

加圖了

oh very nice I love it
i love bra

係TAOBAO 定門市買

我昨天係坑口唔見有平左

佢D內衣褲幾靚

第一個幾正呀~~~~~~~~

在那間分店買?' {- _1 o  v! k
好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。

補圖. k! N& U5 r! ?7 l
7 B2 i% _2 Y0 e0 C6 h( y2 ~& ~

0 _7 m# U% q$ z0 E* x# K6 e4 c) d/ Z" z1 U
1 m, v7 Q# V! O2 y6 Y" |
; u8 ~1 M, x% d6 L* ^  i

. |+ d: w: i" |0 O* l8 k2 B4 ^' r& O9 o* Z. o0 Y
# w( G& d) s/ D& N
唔知點解無晒D描述1 R0 D7 `% E3 ]9 Y7 |

5 B: `( G: }/ b) v2 K, G$ I[ 本帖最後由 silkypanties 於 2014-1-19 10:37 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kristy1234 於 2014-1-18 04:32 PM 發表   
& k2 \' X; q) k* Y- t) E% b係TAOBAO 定門市買
% X* L% F6 j; ]( r! n8 O* S* v( Q2 ~% I5 b4 x
銅鑼灣門市, 12點幾唔係好多人

引用:
原帖由 KR7723 於 2014-1-18 06:04 PM 發表   
" ~  d1 i7 l: X$ `在那間分店買?! r9 z& J$ w, p' I. g6 T+ ?
好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。
- g; U( `, A5 M) g& B2 n7 q
" [: D/ h9 l& I
銅鑼灣 times , B0 ~3 N4 ~" C* K- k' m2 L- E, a
有做特價果D唔合心水, 不過可能有走漏眼都唔定

39 元1 條WHERE 佢收得埋唔埋 我仲想知個度有冇絲襪吊帶賣 如果有幾錢

我係佢英國個網賣4元ONLY 60元都不用 我仲想問h&m 有冇絲襪吊帶賣

蕾絲內褲好性感

very niceeeeeeee