嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚真光CD校服約會

今晚真光CD校服約會

有無校服CD明晚一齊CD校服或CD校服唱K,有就PM 留言聯絡  h6 ]1 a: R' C, I& F

; F4 |3 `. n  L7 k, X[ 本帖最後由 kennypong 於 2014-3-5 13:52 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

明晚考試,學生溫習中
暫停寫入

今晚你咪無得玩

邊區先????

when????????????????????????

在接在勵今晚在玩校服黃大仙

明晚唔知有無人一齊cd 校服呢

琴晚我就約左姐妹cd出佳la,星期日刀系

校服嗎?今晚你穿校服

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 10:23 發表   
  W# h7 j7 g; H) J9 x' g校服嗎?今晚你穿校服
; b8 G  N) X1 g5 W/ u* ^今晚會著校服牙' G; J& d3 M; |! V! z; a9 \8 D" P
應該同令一姐姐著保良局去公園打飛機

係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 11:14 發表   
7 z  V/ p0 _( N4 q5 b& l3 Q係邊到著呀。我都想一齊
& e- u  W. o2 W& X
0 \$ P& h/ m" S# {1 J, L6 O
成行機會一半一半la3 }- c" v* E1 s
今晚甘涼,我刀怕怕哋
7 b% Z% O$ }9 R5 q4 O( E* |晏d先決定

咁妳今晚唔入沙田嗎?妳唔入我唔cd了
引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-21 11:14 發表   # H3 \6 I- d  \, s/ e2 o. p! l
係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-20 14:49 發表   
& B- |5 _) t4 }# L明晚唔知有無人一齊cd 校服呢
7 Y0 _- k" s  j2 d, c$ Z
我今晚ok, 我有車

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 11:56 發表   
" F( J% t0 n, `5 u- ?# T" t: g
( V& Q" \! p9 b3 d( g7 J8 e+ ^2 h" _
成行機會一半一半la
+ d) u  \8 m% a2 Q今晚甘涼,我刀怕怕哋5 |( ~/ t$ W- h6 b6 X# v
晏d先決定
4 O' H) l! n: i% }' V! `可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]

引用:
原帖由 jockey4605 於 21-3-2014 12:55 發表   
4 J* _& h/ b+ q% R8 }
2 `) A* m- U9 m2 p5 n2 \可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]
) u& `, u, F7 c

, U. v1 P8 X2 u5 J# [- S( m1 k1 C一齊打飛機你都ok?6 o3 f! A1 H; C8 `2 \9 X: m5 k, H
姐姐要晏d先定去5去
8 ~2 x# ]/ l" t* d拒怕打飛機凍親陰道wo

今晚可以點玩???有興趣cd後點玩

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:20 發表   
' b8 B8 ?( z/ g+ H* h/ C# S1 [今晚可以點玩???有興趣cd後點玩
. f  d! `' v+ F  F% P4 Y' F5 K* @% c/ K  n; {2 i, q
未成咋# a2 C/ ?, h4 K/ M' U( Z3 R
如果成既就七點男田或觀塘既公園校裙后挽

我都有代打飛機經驗

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:44 發表   
8 r  I& ]- A9 x* g7 g- B我都有代打飛機經驗
6 L- H/ p5 a$ ^- }: P
青問咩叫代打?