嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚真光CD校服約會

今晚真光CD校服約會

有無校服CD明晚一齊CD校服或CD校服唱K,有就PM 留言聯絡7 e' `2 Z6 r% b; C7 V. F1 E7 }
. p+ x! o. }) o
覺得好的就按一下感謝吧~~

明晚考試,學生溫習中
暫停寫入

今晚你咪無得玩

邊區先????

when????????????????????????

在接在勵今晚在玩校服黃大仙

明晚唔知有無人一齊cd 校服呢

琴晚我就約左姐妹cd出佳la,星期日刀系

校服嗎?今晚你穿校服

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 10:23 發表   
! ^0 z4 Z% G  m. @2 \8 [7 K& p校服嗎?今晚你穿校服
0 x5 \1 Z% _& ?. H3 k
今晚會著校服牙
) b5 `% J' `0 \, \應該同令一姐姐著保良局去公園打飛機

係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 11:14 發表   
, \9 \, V5 B% F# ^& O" L8 T係邊到著呀。我都想一齊
1 c$ _5 F. I- S
: h7 }) G2 f' [" @( m5 x6 Y% s8 M- Z成行機會一半一半la
; F) ?) P. P% H6 a7 [5 e* h0 M5 |+ N今晚甘涼,我刀怕怕哋
- |* I0 Q0 A" f晏d先決定

咁妳今晚唔入沙田嗎?妳唔入我唔cd了
引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-21 11:14 發表   
/ c2 K8 X9 w) x% ?( b係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-20 14:49 發表   4 |5 u+ Z! x2 N6 }& |# L
明晚唔知有無人一齊cd 校服呢
( O  S, w$ v  c: m  n! f  G我今晚ok, 我有車

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 11:56 發表   
$ y6 j- o2 J# k& n* |: n& ]" ]  o: Q) W9 r+ M1 w" F

7 A' h, _  [4 \5 j. u成行機會一半一半la: E, g# z" J; ]( K: ]( F
今晚甘涼,我刀怕怕哋
. s" Y# j6 p! q# Y) i" R' Q" P. A/ y8 t晏d先決定
$ L' [. s' |3 `7 f) r4 \# g
可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]

引用:
原帖由 jockey4605 於 21-3-2014 12:55 發表   3 J  v- N5 l+ L& t: o
) ]) W. Y, Z, f7 U6 D0 l$ R
可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]
9 C8 N# Y3 O5 G' ]3 a0 O7 t5 k. s0 V

1 Y# X, K, A1 q- k. M( w) j1 x一齊打飛機你都ok?
) ]/ _9 r- m3 o) Z5 ?" h姐姐要晏d先定去5去% M2 \. u) S4 W2 ]& `; e; E  T, J
拒怕打飛機凍親陰道wo

今晚可以點玩???有興趣cd後點玩

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:20 發表   
/ v" N. |  s4 a. M今晚可以點玩???有興趣cd後點玩
4 }" _5 ]' H& K. k% q2 }
% A" l$ K5 L  O: Q# {未成咋% B, I7 O4 j/ {8 z/ Q
如果成既就七點男田或觀塘既公園校裙后挽

我都有代打飛機經驗

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:44 發表   
; n9 q( d% K9 s* \, _" R/ I7 B我都有代打飛機經驗
' g% f3 z' g# I; _6 S! `; a
青問咩叫代打?