嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚真光CD校服約會

今晚真光CD校服約會

有無校服CD明晚一齊CD校服或CD校服唱K,有就PM 留言聯絡
. O" z) Z" j5 P1 b8 b4 V* Y. g6 O  Q2 K; L, x1 T
覺得好的就按一下感謝吧~~

明晚考試,學生溫習中
暫停寫入

今晚你咪無得玩

邊區先????

when????????????????????????

在接在勵今晚在玩校服黃大仙

明晚唔知有無人一齊cd 校服呢

琴晚我就約左姐妹cd出佳la,星期日刀系

校服嗎?今晚你穿校服

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 10:23 發表   
; C2 W2 I6 g; ^校服嗎?今晚你穿校服
2 `) s$ y- h0 _; I* W今晚會著校服牙8 u8 Y3 ~1 U9 P6 l
應該同令一姐姐著保良局去公園打飛機

係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 11:14 發表   
) z( d( C' d/ D9 ]2 T9 |係邊到著呀。我都想一齊
( a. e$ V" l& W- r9 R
+ P5 H1 Z: `/ D, ?' S* U" h0 x
成行機會一半一半la2 y7 ]  ~  z; i1 Z& ^# X4 I2 H3 }
今晚甘涼,我刀怕怕哋0 q5 t  T, j/ O# j
晏d先決定

咁妳今晚唔入沙田嗎?妳唔入我唔cd了
引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-21 11:14 發表   . X  W" m" F: e/ y$ Z$ s
係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-20 14:49 發表   4 ]  q' i1 c* h$ e7 H4 Z* m/ p# z
明晚唔知有無人一齊cd 校服呢
$ z# [9 V" K! O* O$ @: C我今晚ok, 我有車

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 11:56 發表   ; e- d! W7 h3 o( P) N/ e  n( x( t' K2 k

2 I: \! `; [# u: X% _( s+ p. y
$ B( Q& Y3 s: V$ W) y. o成行機會一半一半la. w" \' _4 S/ |) H4 S
今晚甘涼,我刀怕怕哋
9 E) W; V# M* C" w. ~9 ?# n晏d先決定
0 j$ v3 S- Z& o$ |
可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]

引用:
原帖由 jockey4605 於 21-3-2014 12:55 發表   ( X) ^  d* R7 i& l( ^

: e( x; w- S: m. m6 B0 H可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]
) x. |9 U( A( T( M

" v# W2 D9 k, o+ T/ e/ M* u" b一齊打飛機你都ok?) o" y& W5 ?$ V  [
姐姐要晏d先定去5去
5 o7 q6 q8 g  U拒怕打飛機凍親陰道wo

今晚可以點玩???有興趣cd後點玩

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:20 發表   
9 f5 R6 ~! W$ H3 b, l# ?今晚可以點玩???有興趣cd後點玩
4 ]( n/ {9 H% ?7 n% o. |
1 `! ?. h9 [+ c5 j& G# {" J' o未成咋
2 ]( X# ~5 y5 W, H4 V$ _" X- ]如果成既就七點男田或觀塘既公園校裙后挽

我都有代打飛機經驗

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:44 發表   
, B/ {) k" q- W& i我都有代打飛機經驗
! t. F5 R/ y5 P4 \! x青問咩叫代打?