嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

! [, D2 w) |( V, z( {; `+ f" f. L4 Z

' y# i1 ^( j# h. t2 `/ w8 ]
0 \3 C3 ^! e$ C6 J, f  J
$ s0 e5 N7 Y1 S  K
. O& M+ _  c, m; w* W* @5 r* R我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
- t1 _; I5 g, P9 Y
: s4 f* r5 Y3 P% E; y& i請參看:
5 r3 m& J! u% h6 W$ Z& b" U$ Nhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
9 B$ u8 a6 T* G6 y# [3 `! K2 ?
" p3 h4 l# b- f
+ g2 f# k! j; h
) c; [$ n( c: H3 `+ H$ |( K* D
* \3 p) e1 w, l7 \
3 }4 ?( u7 C' v/ `.2 |$ o- ?) \6 V& d5 [2 l  D7 ^
/ z$ v3 `) E* J# I, H% ?) Q

4 d; A( h0 s- |' ~5 S2 s, g, y4 g
" `4 ?% m3 p% R- Y6 L8 S$ `
0 e2 D- C8 s6 w6 G
( I# }5 a$ d' r: v+ N
聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:3 u" |* s# S8 d% w

: o) ]! J' n* ?7 ^; H! d6 u. B( Hhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2
: x. `$ C* y$ o' `- Yhttp://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1! _6 r2 b  Y( }5 T" b: p
; W3 `4 W) K) p9 A- }; ~
. K1 V1 F, X8 F9 G6 E* ]: ?
1 H6 ?5 E0 x) c5 s- k5 X
$ j, N- j: k7 b# K- @  t4 [

" ?, ~6 m/ @+ x# C; J- n2 {.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   % Q0 u7 q% E( v  c1 W+ \

3 [+ `8 p' ~. F; p+ V2 }9 q  n# H8 r! y8 `# u
甘系咪會好痛?
6 v+ _: s. _. }5 i; q6 |9 T
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   . e: k; n" N4 {  |- o

2 _- k( h7 _) I5 ^會5會黐到去5到廁所?
$ [( @8 C/ I2 \4 r
呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   : h4 i  N+ C" k; j& Z0 z+ n
( o7 h# w4 C  z  c$ K: i

7 R; r: [' x3 {+ N3 K唔係好明,可否講清楚D?; q4 x# X. r  s8 T# s* J
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
9 v: N5 i5 W& A0 }* ~相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   * K$ Y& S- v/ R0 C, t7 j  P# o
1 F2 W8 v! t& `# o8 O
確實好痛,但好有快感
" ?# s/ r6 p% A* N; k/ |$ M- Z4 d
% k, d. [! G7 Z痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
8 U5 @  ~" L7 G, o* T
) Y: C( J, M3 M0 G- M: r6 O5 K" ~呢D就要睇情況
; Y/ ^7 Q, }9 n, G+ M
& u+ s0 q/ Q& P& s0 E  b6 z1 ^7 G6 k( u如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   
5 a( B: a# j3 d' B# ^$ A  ^: M無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
5 g5 C) U* d3 }/ W8 ?  Z
! g1 ?2 W. T8 x  x8 t
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁2 S( V  n& X& _" d) n
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度2 d$ z1 N( r; M3 i, H
另外一定要聞住條有味嘅女人底底; {+ s7 N" }. |, v/ |$ x4 [# \& J
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
. F7 {& t! {+ @8 `打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮  Z; A+ l. b+ |* c
仲要一定要睇人妖片
7 j' h6 N( |; y同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩# U9 {+ e, f& ^: c% R& D5 X
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
0 j2 R% O) ]* M7 p6 `+ i1 Z最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   
: l1 ~  |; A- j- T" P& H: J8 q. ]1 D" f) v; p; Q
3 m$ M! M; Y# D% t4 h
如果去5到廁所點算?
; x* K8 M: o- [  `應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
6 i( Y: _. e, Z4 Y& C5 a) p我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
; ^: [. A* `1 b( h% o/ F8 r8 E0 L6 W
9 y6 A0 a  I! y[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   " F' i! }5 _6 v9 z9 c( }, Q6 J
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁% Q' i9 s# ^" V
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度2 Z$ _1 c) h' |8 J" I  L+ U1 v
另外一定要聞住條有味嘅女人底底/ j; H2 t; O/ U* h, Y
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
0 D+ H8 ~2 V, E0 U3 h同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
, }% I( V1 g4 ?. J
! I- B4 N4 z2 X4 R& L- h[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射