嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

! J4 o7 A2 u, U' g) S! ]1 z5 O' g4 t7 h& g7 H
% Q6 q& N+ N0 ], I7 a0 `: m! T

! M5 h; g9 r! C2 O" _3 S7 G8 u
1 W- f8 v$ Q0 ?我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
0 ]7 U  c1 K) A  `: b- K8 r+ x1 d6 H5 o- U
請參看:
1 T5 s: D9 e- k3 Y# L7 @3 k& ^% y- Vhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
3 b2 k. h/ V8 [  m; Y- S1 d
: c5 H7 s3 L, ]% f8 B2 L. l6 j7 M
6 Q  e  a/ b9 I8 n/ I2 {0 T* f8 H3 o# t5 J, Y2 e" Y7 v

W4 f  c' d$ ]( t' R3 r& k; Q) P* p/ \" n
.2 [) E3 I7 S$ Y8 m
$ y1 ]( u! O& M8 |7 g6 r

# @8 M! t- J' f/ L
  d# `" ?9 Y# ?9 t- p& i  |
: ?2 I/ R; r# Y
. y5 R9 t: a1 O0 l! b5 D0 P聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
' X$ t9 r7 b  @7 n% `9 v0 p6 W  d+ P' ^7 {; ]
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D29 |7 T" {7 @; p
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1- \4 M6 W- k% S! f6 M# ~3 Y
% v' [& C' Q4 J4 |; L- p
* a, I; p/ F9 h

3 f+ r! k! C+ `9 U4 k
+ @$ w( O3 E4 R7 N; v7 U/ u  s. s! x5 P& z' c5 O& l7 ?
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   
" W( p$ g" o8 Y# q2 q& Z0 z( E
( P( N- b! c9 A% ^% V- b; @' L0 H3 \/ S/ f& Z' a: b1 z# F
甘系咪會好痛?
1 J! p$ L; x0 \- `- Z$ B3 {確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   
% ?) M( W' Z+ x/ F: O& f  l8 ]9 q9 d8 J' b- q& ^+ {; ~4 Y
會5會黐到去5到廁所?
  \% y% E. F6 @  `8 P! M* I呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
8 x: O5 s3 d  Z9 k. q# `. |6 ]
1 j4 d) r* d9 }" N* J$ j
. ]1 [3 ^$ A5 I- {唔係好明,可否講清楚D?
( e% {9 A# n' c5 v! y- v5 R點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
9 T/ X, s$ l" s1 p
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
. U* F( {3 M9 E% Y3 {- L6 O: Y  m* ?3 ^& ^$ i2 B% a$ w( [
確實好痛,但好有快感
* `( f$ g( K2 {( Q  w! f( P& ~& s! O
痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   8 N1 H: N* H: u$ G/ s  f4 t$ \( ~& k
1 C, J6 e2 P& i1 V, o9 _( ?( E1 O+ z
呢D就要睇情況
' V8 N/ c" h1 v. K+ ~( Z* Z/ D% c& l8 L: |4 k  S& L+ `
如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   8 Y: b  k4 U! X
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
( X1 w5 [$ P1 [; J! r

, l( E$ A: s% a2 u著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁: ~! i) a2 }! z2 @* I
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
6 K' l1 ?  u! ^3 r8 w+ X另外一定要聞住條有味嘅女人底底
# K; W+ D* T! x+ Q+ W* X條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打7 A3 d2 ]- w. d) [% w  k
打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
6 j2 K) S$ B/ f4 u# {) b7 F仲要一定要睇人妖片; O( o+ J2 N. j- I$ r2 j7 b* j6 t1 F) h
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
8 D/ H- S% z% ?( [9 f我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
. Z  L) z% k# A& |5 Z最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   . g4 i& J# j: F1 n3 J* t5 |9 d
8 [: S9 m& ]4 w: A
2 ?/ ?! y, r: ^1 x; n
如果去5到廁所點算?
2 M0 u$ Z8 h: `# i應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。/ t) U' O) I, e
我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。' R) r# ?9 m7 c# U/ d
1 ]) x: o# Q0 p! {) \/ t

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   1 E9 l6 p' L; F5 {8 g( A# d0 E
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁0 }0 S, H6 i% n" [7 l% k! t: b
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度1 j) m# q1 }: c' U4 |: V9 J; u+ m
另外一定要聞住條有味嘅女人底底( D3 A) [  Q5 c$ n: C
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
8 _5 O# n5 H3 @3 C/ n
同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己1 a( F4 x; M: u, Y: `9 h! W9 K

' G" `" L( b* x. H& H8 C[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射