嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

% M7 k( q' c1 V  B& [/ d
+ u5 Y: d) T7 m! A+ B& s$ t  F' {; ]; v* O' L+ A5 K+ {8 a

' G9 D/ w( h/ J5 m6 A+ T6 T8 p* [+ _! a1 r6 e
我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
2 h' c8 q$ r# |, T/ M
5 o' C9 O, w# p4 y請參看:  L8 i% d# R3 ~
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
! q0 ?$ K; Z/ J; H7 N
& c* x" H/ F' v0 i( \8 G# b7 ?: `8 V5 {, K
" u6 U8 C6 D6 L( l9 a& Y4 G

( L3 [& V6 V+ _  k% E# o+ W- H4 h% h* w  {, R. e+ R% r$ {
.
, T1 [9 l! V. R2 W
+ Y" ^1 D8 I6 I; T$ I1 l[ 本帖最後由 denisews1018 於 2014-3-21 15:22 編輯 ]

/ s1 V3 Q$ H0 z. l8 \
1 ~% J8 H+ v  }! C  h5 `

b- Q2 g. U4 y* Q1 z) @
4 G0 [; m) m% o4 o聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
$ ]5 m3 p1 V% ^# R( }; C& R
7 L" s3 m) Z0 L+ q; ?* shttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2' E) Y7 |6 k0 `6 G
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=13 o: ]4 L9 b$ m+ Q: E% B7 r

j  E" D. Q% w3 K! x% l; _5 d. Y* _( [- E6 m

, k+ K/ r/ \: x4 l# F6 l0 }. p: l1 Q, t! D5 Y

( T! ]2 I! {+ S: ]( ^. ^9 f1 ^.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   % I) g1 s9 I% P, C5 {

3 L4 _+ c& b% k/ e6 a. ^8 H2 J+ d% l0 G3 \
甘系咪會好痛?
) S7 v# H6 f/ P
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   2 k+ v% D/ M, \4 x6 R/ z; u4 l* J# V
# X, A. Y) V& M/ Z
會5會黐到去5到廁所?
* \7 z- K' i8 p
呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
" [) t0 v4 V! e4 _
* O2 B, U9 k  B, n1 i5 ~& R1 m
, B' g* {8 M# a( s" a唔係好明,可否講清楚D?4 R# {$ D4 B; B  ?, R
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
0 R) R/ E4 K& h  i. [" C相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   , q/ J: V- X# Z" l$ o2 P

: ?) z5 t/ C% f8 [  R+ G9 j  z6 x確實好痛,但好有快感
0 R3 K- V" B# N
/ M6 A$ V2 R6 c) ~痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   3 }. O0 q3 N+ G1 {8 a/ l. V# L% R
& ^6 i' e( v$ O( q9 ^
呢D就要睇情況
" b( A6 F% y. h; Z" W4 Z9 j  w% t8 r4 _, H
如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   . d6 l/ K2 `# n% [2 v
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
7 `+ a" d. z1 T, A$ T" J5 m) U. P1 V( Y+ S+ L
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
6 C+ G$ V: T! P# t1 q- o用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度8 D% n6 k' z! U' Z0 f/ C: y
另外一定要聞住條有味嘅女人底底
/ }0 {/ N' O2 \: j, ~條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
  V6 X) X- `/ R  d9 s3 b+ y打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
* b3 C* l4 u( J' J. i5 q9 T7 w仲要一定要睇人妖片) e& j/ N+ Y1 p* |$ t3 `
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
# f4 ^& Q+ E0 b我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
! C" ^3 N" m& r% G3 X/ U$ t; R最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   ) W: w0 u5 h3 S( b
# c$ m, T, u9 l
* t. U; [" r( V3 f6 c0 S
如果去5到廁所點算?
( g9 m# r& O( e6 [( }+ A  n
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
" E. ?# r" o! l& S7 D- F& q我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
1 X# c1 g: v( `) I: p7 C) E% {" f. A  N$ n

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   % F# n0 ?& }; B: O! o! Y
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁. D) g* s3 m- Y/ |- k3 ^
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度/ X% R! Q0 l  j, y' A1 N
另外一定要聞住條有味嘅女人底底
: w  O; ]! C& L9 G條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
* Q5 B4 O+ s1 K1 m' o同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己& J: t" Q" i% g' W" t
+ ]! o: k) q2 n8 O' Y. D$ B
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射