嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

# e7 \% Q$ t& T
/ [$ w7 P3 Q* F9 N* E2 ~

9 r7 {3 ^! @+ G# }, ~, K6 T' m) x1 M/ B- q: [+ k3 s) R! z. ]
! ]' Y' c; x  |7 t3 t8 {  k
我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
9 L% D. F8 Y  u3 Z: h: ~4 h' @6 k. }' T, K8 ^- B# D$ [& F' G1 X$ X
請參看:
6 H  O/ v, ^. e+ c6 ?http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)) d9 N# H6 |' {0 Z% y9 g

, Z. C+ K1 R& K3 L8 o4 `
3 d) s3 B" ^  d  c0 W8 e( |: k! M4 R3 F, B/ D6 O
" _& ~6 C3 ]/ n1 S& V8 R

P; H7 q) q8 @: j+ H8 e7 L.
( a9 c) ~6 q( I+ X
  S9 u( B, _% e1 N, s  ~6 c1 _[ 本帖最後由 denisews1018 於 2014-3-21 15:22 編輯 ]

1 _$ D6 T$ H+ a& u# E& W# o7 V" @; |) E* s: x8 F& d3 E: p

9 K; j4 g9 r. k0 W; e- I$ B, C' F+ a
- z" B  h$ G! p  ^# J聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
) `+ Q' W, j* d: A- n+ K; }# j& A- f- a1 [1 C! P
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2
  R  x" M2 J) q% B% ahttp://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1  U( w: _* q! }5 B* t; d9 h1 p

; A" R$ m5 z( m# x/ A% E3 ]1 X
1 ]: S" |; m% o3 a8 q
/ z$ U- @/ ]$ M7 a
  y+ R2 `5 U' f- l7 w+ Q% A. d* X9 j: L# T  t( _6 T- \
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   
3 H; b# ^5 K2 Z* ]" l3 V) K
" n7 ~6 C# U+ M- f) o( F/ {, i/ U4 }6 e  S
甘系咪會好痛?
! @. j" f: u, o1 \: B7 n
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   ' L' J$ @) @- z6 U2 w

2 t5 Z+ z. S. M1 @. z會5會黐到去5到廁所?
0 T0 J8 V0 X0 a. z
呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   7 o; g9 Q9 P4 _- b

) U/ U, O- ~  Y$ ?6 Q6 q; \& B" W& v# v8 G
唔係好明,可否講清楚D?: A! [4 T! O( l% C
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
" C7 O* ]% K1 e4 `: ^( o3 G( P: T- @
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   # n) Q9 o  e3 Q$ c" N: ?

4 J# z% v5 `  @7 \$ f) ?+ _5 D確實好痛,但好有快感
6 ^8 N  L. g5 `2 Z3 R( E

8 `$ S7 n& _3 q5 `痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
0 x0 M9 S9 K  S6 ?9 P2 S1 d8 y; N( I; Z( d* F! z+ p8 b/ F
呢D就要睇情況
. _2 b, O3 a9 A( v
: x) S8 g+ e* _; z
如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   " |7 c# K9 }, \4 ?- Q9 w
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
+ y/ w' @( I# _4 _/ V) ]
' h9 i$ Q+ p) h! O5 B. R7 w著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
* b- c$ v! L! p: N用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度$ I  ]0 ~5 p+ D4 X! p1 M# W. ~
另外一定要聞住條有味嘅女人底底, ^' g; c7 `# o# C  U7 Q
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
. H: q+ F: {6 J5 X7 H3 C打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
) Y; {1 R" K$ l1 v* |0 x' k+ \1 Y仲要一定要睇人妖片' c$ t/ t9 @9 I& ^( K9 k
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩! h, c! `$ k- z  O5 F; B  W/ M
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
* R. Z3 s" O/ q, `2 N最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   
6 x& v4 T/ {- f
) {# K$ Z, t2 ]0 B; E* A2 ~
8 g1 K- n" S6 }& i: ]0 t如果去5到廁所點算?
( z# f6 G3 G+ ~( F0 O
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
& F4 [4 v3 ?' B; N我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。- c% i3 i: l  t- j9 n9 K

3 R' ]2 D1 n2 y' }+ |[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   
8 q, t- n" ^# H3 j* z& i5 v我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
9 V+ ?# `( h' w8 W# I用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
/ g5 G5 b2 v& S4 j+ M( z另外一定要聞住條有味嘅女人底底0 m5 e) l$ T& ?7 G. X
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
' c4 F5 u# o0 z3 n: _0 C
同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
7 N9 G/ o& D; }$ i0 C; G( L# t2 H- _8 C
4 j1 c# }" d0 t0 j5 d) D[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射