嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

制服+加多張著上身影"34

大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar3 F1 U  x: @8 {8 U$ Y( H

6 ?/ l  G: [, L, R8 l
: R$ x6 P0 b" q) Q3 [* x% d) E* `4 V
, X1 y" X7 h3 W5 x2 G
7 [" k$ E1 h; ]; @$ O我最鐘意的制服  Q5 A$ d- _# J/ i% G4 U
, R7 t* ], R3 I0 |1 @; t
覺得好的就按一下感謝吧~~

正, 又一套可遇不可求, G: T( @) N# I- x
不過鍾意之前嗰套, 窄裙超好feel

m記公關姐姐 @@

呢套制服超正呀~~~) x0 ?9 Q, d1 v' ]2 K6 X! [! ?3 L( t
好想有一套

着上身黎睇下la

校服算5算先?我鐘意牙
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

只嘗試過類似套裝一類的,制服還沒勇氣嘗試呢!(怕形象崩壞 )

ok la

公關姐姐套衫真係好靚好想著

係唔係之前果套定係而家果套?3 b4 O: ^. R+ n9 w) _3 R0 Z
因為睇得唔係太清楚同唔係太記得...
2 E+ F8 D- U; N' X1 T
: E5 Z  P; l) q2 L" E% W; ^8 s# T不過之前果套靚過而家果套...

著黎影相啦~

回復 11# jacjac 的帖子

怕太肥,整爛套衫呀

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-29 23:18 發表
+ v2 }1 u( [7 \  o5 P/ [怕太肥,整爛套衫呀
你大約幾高幾大?5 m7 b& X, u+ {  u
我178,36-28-34
/ u3 @% ?( S' B3 w! j- A9 i( `5 t有冇可能岩著?
暫停寫入

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 29-4-2014 22:28 發表   
: \2 B5 o1 z" a' C# m* [6 r5 G係唔係之前果套定係而家果套?/ W$ E# k1 [6 s  C
因為睇得唔係太清楚同唔係太記得...
8 k& q$ s8 F: n7 p2 \8 }
1 O3 ^2 n2 j0 d/ F不過之前果套靚過而家果套...
0 z9 g9 \2 H( X$ @% @  l7 i7 N! }$ N, `& x7 }
應該系好耐之前果套

引用:
原帖由 c0272714 於 29-4-2014 21:07 發表   
* [* o# I- s& ^: X公關姐姐套衫真係好靚好想著
  o2 [0 A# I- F' M& e

# e9 H. f5 w/ i* \  t7 Z% C尼套仲難搵過空姐制服

回復 14# ZOE.HO 的帖子

唔係呀,2014年至唔用之嘛

引用:
原帖由 uniformlover 於 1-5-2014 02:58 發表   8 h" Q. _! `) T* e/ \
唔係呀,2014年至唔用之嘛
$ u. h' x% d( K: \4 T) l
' ?6 I3 P/ v/ f! j7 }* Y% O" Z旦系有什麼方法可以搵到泥買?

回復 17# ZOE.HO 的帖子

都幾難吓,我都係襯朋友出街嗰陣偷著同影相

引用:
原帖由 uniformlover 於 3-5-2014 02:34 發表   
) X! L- v3 |, T& y5 e7 P- w都幾難吓,我都係襯朋友出街嗰陣偷著同影相
$ H) `# s2 [: l8 Q* ^8 n
! ^6 t: F2 h4 {+ f+ m, ?0 H你刀好牙,起碼叫有得挽過

回復 19# ZOE.HO 的帖子

平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢