嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   2 y* ~- d& h. k. `  Q* t
平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
( v8 u1 _8 S! u' Q3 U

6 x; y7 G% }$ O" A. W; n1 |3 j如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?
- \7 F& o* u; y. t# {' Y. n1 u如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人, P3 b, G9 T+ [) @; U0 R" t. i

, ]) f3 B5 {% i" t# EPS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   
! n3 T9 t) C0 d# C6 @! e. q有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人0 h6 p3 G3 e  p& `

# V1 j) N. O0 X/ C; Y# C5 z- H, gPS:我都係偷偷地攞來玩下咋
' f, D2 q7 t1 ]

J0 G; M6 \/ Z% ], ^5 U% W' j: E3 R$ I甘無辦法
8 P$ Y: s) w, |# I# v! X& d9 h$ PBtw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?# o2 P  r( T1 A7 l' `5 A0 K
goto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  7 ]8 b+ G* c2 G7 B$ m

* W5 \. |: O& v
. z6 Y) [: W( ?6 c9 C甘無辦法
% i' `/ K  d% W3 s6 |- E! ABtw,姐姐好幸福
  h  O8 o$ [1 z! Z, z
; \! k5 L4 j- p3 K6 g
算唔錯咁啦. X+ C" @0 E% h  z( i0 ~
0 x* H3 ^& W' Z0 C! o

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   
# I/ T0 \& l& e: w+ I, I# G
# I' `# \: G# S) a+ E" ~3 J
( m4 A2 B! c2 v算唔錯咁啦
7 a/ r. ~6 F0 M* W6 t" ?* f9 I6 N. n8 D3 U* A
公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀, l# {( x+ Z/ ]: R/ ?, z

4 b  V3 C7 P5 o! C' h[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   # n: i( W8 Q5 j! T) ^
係呀,都有一個好靚的牌仔呀
* Z9 a, s4 W6 r' M) _) ]3 y

- |5 ^1 E1 A: o' a0 U! V令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)2 }; N, G) T+ }  S9 A( e
事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   . h, Z. c* s+ H- H. B7 B. F$ c( X
你好好彩有咁機會。。
; b& \! S, ^: ~' Q+ R

0 o! L! F' p' K擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?+ L3 X5 {5 A7 i6 X
# H9 T  [* a3 p5 G& o. n

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦
1 a; J' t; n- G2 Y
) y1 F8 }- X+ g7 |  n+ Z" \7 U[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:46 編輯 ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   4 u3 c2 e! V+ w+ q* j- V
大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar
+ K5 h# {; b2 w3 T0 A# ?) W7 d( x2 r/ h  L2 K" d4 s4 B) Q6 R
0 m. c( |0 U8 H# B) G, O; y0 C+ _

3 e3 I* g2 O( C& C, Q0 b9 p$ R
# s. r" o5 }9 p我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??