嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   9 w) q& r8 w! l* R+ j) J* |/ N
平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
1 M, r& i/ t* \9 X, a7 n6 `& A
, g3 J; G* z1 V2 C如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?  x" {" e5 ?2 i; u" X
如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人5 a; u3 {- b0 a; S+ q
$ E1 G+ G$ j4 ?* y  W0 \: I
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   
% g# S' i7 C9 n( M2 Q6 ^有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
% U8 A, l' h6 b8 f5 R
0 q* p: c7 a# X8 k1 j% s- A% LPS:我都係偷偷地攞來玩下咋
+ i  b9 j" i1 f3 `3 X( f$ s, r& i) s
甘無辦法
% p. y' Z7 }* ~( z! p0 X! }: k' cBtw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?
( @) k( `- B' r" C! S" Lgoto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  ; ]  |& m  g) E) g6 n

6 i5 S' L# l; x" q, E' t' Y/ d- d' b6 U) F4 ~# f4 Y; q! f  i0 K
甘無辦法
' s1 I& g# p9 r3 a; r  B% k; KBtw,姐姐好幸福
8 I! l+ P9 F  r7 Z7 F( h8 `* \* @
算唔錯咁啦
) Q  E, \( c( z1 S) `: r( K' Z$ S  Z: o) w: A4 h1 |2 U2 R

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   
' M0 {( }) s+ f7 o8 [4 s6 I  L" u2 l, Q4 A! w! u" g

! M# M6 A; ]1 r. a0 m算唔錯咁啦
# D' T& L( o9 j- Y
' d* z, g0 B, t' I* a5 N7 Y公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀5 L' }8 ^# E% x7 G+ P2 F: T5 s* }7 W
4 `6 x2 H: e9 B( G6 i% P1 o3 N* c

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   
& P. r6 x. G+ _. ^2 h' P3 ]係呀,都有一個好靚的牌仔呀
) p. c: f, J& Y

' B- N& w" P- H令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)1 ^; ~3 V' D/ {, {8 B/ M
事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   7 N$ v6 C4 r$ k/ o% x' h
你好好彩有咁機會。。
% r' Q, o5 f+ \% J3 m# `7 g

; X! a) f# v2 J# a擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?9 k4 [- K& T6 l
  @3 G9 b+ K! }+ x& \0 y; w

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦4 r, w/ P! y: Z2 c9 g( H, I8 d- V
* `' U6 V9 L3 N6 N, J' o

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   5 U- J3 V0 n- z: G- B) {
大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar
/ C1 J: r  f7 ?5 ?6 I$ j* D" t! O# m' ?/ q! J
6 T* D& x' z" x
/ z; a  i5 c0 t( `! o! Q" C  P

6 S" r9 U4 h2 }4 C$ v4 \6 ^我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??