嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD去胸肺科門診照肺

CD去胸肺科門診照肺

昨天早上化咗個淡妝著一件薄長Tee冇著絲襪著了打底褲著粉紅色膠鞋~~去咗胸肺科門診照肺~~個護士叫所有男士入1號房換紫袍照肺,所有女士入2號房換紫袍照肺~~我當然入2號房啦!入到去同兩位女士一齊除了衣服換上紫袍等叫名照肺~~叫到我時咪入去照囉~~個X光師同助手講:攪錯咗將M改返F^^咁照完去返2號房換返衫出去等見醫生~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
姐姐身份証已經是女性?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 14:40 發表   
) Z2 R: V+ r( |! T4 F+ H- x4 T姐姐身份証已經是女性?
* O1 [6 ~' h0 N7 _. f哈哈~~你估吓~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 14:55 發表   
) B9 o( @, ^6 y5 }3 T+ e  x6 p- M# s  x4 g" P' K$ ?
哈哈~~你估吓~~
; t, n' j7 w8 q. S
. s* c% I1 F# R4 s8 a我古姐姐已經換左身份証

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 15:25 發表   
" H- I: L) q( U' X+ y8 h$ {
/ C7 H/ Q/ B' ]+ q  f$ u6 `; j4 ~; o9 s
我古姐姐已經換左身份証
, ]; R' L) T  M, C哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 15:29 發表   ) P( }. S* n- q! `9 O

: L8 p- t, X2 E4 \& B6 ]. R哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~
# d& S1 X' l( z5 M) E0 d
% m0 h% O) Y5 \- B古錯Tim
9 C2 S, w- Q8 H' L! u不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 16:15 發表   
6 E! p, s1 U7 k% _& w1 ^0 C% q1 [$ N: e/ j9 @/ T4 I
+ Q/ Q6 \5 q' N
古錯Tim
& m# i' Y; `9 W% W$ N" _. x2 I! }不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd
! e- d1 k. t' n2 ]
我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 16:18 發表   4 K' ~! L6 j' T! u

: o  R0 w- h8 |" _, L2 o我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
$ z# y0 M5 u* M) d. K  l! Z% N
你這不是女神什麼才是女神?

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 16:18 發表   * P$ Z" [( s7 v* {8 u. t
4 j; S( |! E% l9 _0 q& T7 _# t1 N
我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
6 T) a9 T# T  f

4 ?" r8 G- _; P& c) Q好過好多人啦!起碼令姐姐夠膽post出泥牙

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 17:25 發表   & I. B9 L" ]* M  Y/ Q5 q3 `
" {. ~0 v0 y6 d# F! X2 Y4 O
你這不是女神什麼才是女神?
) p3 @* d* t% C4 V2 v7 {哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~

羨慕姐的自信和坦然,希望很快就能像姐一般自在!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 17:46 發表   8 m3 B. D+ \$ H" Z' ]: \

5 l0 R  x; i% {! V7 g哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~
- H+ R; X) q( X
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~

仲咩比人的去照肺呀?
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-4-30 06:45 發表   
0 j# q7 H$ M( E, z' V8 K仲咩比人的去照肺呀?
4 A$ Q& G) S) v. j" Q5 w0 P
有病咪睇醫生囉!!!
; {4 k% T* k* u# h
* S! e5 F; X0 D[ 本帖最後由 adam5354 於 2014-4-30 08:47 編輯 ]

引用:
原帖由 金風兒 於 29-4-2014 23:03 發表   , A3 k$ l# N8 m8 S0 V# @

% ~7 Q6 ?6 @7 h' l你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
' ]/ ^" \1 R1 {: u

/ J/ s1 f: ?( O' `9 P  A9 M風兒姐姐也是女神唷

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 23:03 發表   
$ X6 w# ?# M, @2 ?' y3 w. h# C
8 q; ^& X5 N5 H- I! H9 S4 Z' t你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
) D) w3 U1 _) F0 @1 N: H! z2 y風兒女神來香港當我女友吧!

姐姐已準備好換身份証?
$ L5 A* B+ n9 F當時有無其他人聽到?

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-4-30 10:10 發表   & b: E6 R$ B1 @3 Y2 K) A% o, T
姐姐已準備好換身份証?: P6 ?9 j4 H+ F. M, D; o" F' m
當時有無其他人聽到?
4 F4 ~& l$ D7 W1 X照緊x光有好多人在場嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-30 08:45 發表   
" c' A; i' t" d9 f) F0 [; \
# B# e5 f6 T$ ^' S. t3 r: `/ N* c6 u! y9 t
風兒姐姐也是女神唷
$ u3 ?8 q' H& K  {4 Z2 d, j4 A

0 k, ?1 i$ \2 j# q. f/ g, ?討厭妳這樣說我也不會高興地~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-30 08:48 發表   ) X/ {- i8 u$ y& w: b2 a

n6 O1 A5 D6 a5 _0 g/ f" j風兒女神來香港當我女友吧!
( E& X, q) b0 ^2 l

0 l  v9 p9 z# U8 H; x婷婷有"高富帥"嗎? 哈哈