嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD去胸肺科門診照肺

CD去胸肺科門診照肺

昨天早上化咗個淡妝著一件薄長Tee冇著絲襪著了打底褲著粉紅色膠鞋~~去咗胸肺科門診照肺~~個護士叫所有男士入1號房換紫袍照肺,所有女士入2號房換紫袍照肺~~我當然入2號房啦!入到去同兩位女士一齊除了衣服換上紫袍等叫名照肺~~叫到我時咪入去照囉~~個X光師同助手講:攪錯咗將M改返F^^咁照完去返2號房換返衫出去等見醫生~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
姐姐身份証已經是女性?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 14:40 發表   
, X5 F* y4 ]6 I, p& u, Z& _3 w姐姐身份証已經是女性?
  w9 Z# n+ M/ r0 s' Y+ M
哈哈~~你估吓~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 14:55 發表   % q6 b7 h% ^. C8 e/ N

7 b6 E  W" l# [2 E. t哈哈~~你估吓~~
. ]4 @& S9 U; t, j. D0 Q& t8 \0 G

H4 a5 {; {- e. N$ ^3 K我古姐姐已經換左身份証

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 15:25 發表   . [5 [0 @4 C5 w, Z0 E; x  b
* F/ c+ I7 o5 a- C, L: v; E9 B

! {( M" n% \) T/ J* D我古姐姐已經換左身份証
8 h( z- G+ R$ l/ j) E9 [3 W2 m) V
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 15:29 發表   
# B8 ]+ e/ }2 H7 u6 P5 J" t& ?6 E% Y1 _6 _# p3 @
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~
4 N4 [1 q8 f1 r9 t

' S% n9 ^) D, I, J古錯Tim1 ~0 j7 J. h9 N; W7 t4 @* e
不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 16:15 發表   ) L) m: M1 n  T8 s$ c
2 ]5 }$ U5 \- ]9 P* m/ ?0 z8 C9 [) }$ D

" E  o& z6 i$ z! M% b1 C' [( R, f古錯Tim
9 e% E: a4 n9 o! {; I! E不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd
) @( v; [+ J. E& _; x我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 16:18 發表   
" R/ R$ ^& h1 _# n9 K! X
% [5 r, }! @' a1 P+ v! M) K6 g我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
( N+ ^5 D" @2 T+ q你這不是女神什麼才是女神?

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 16:18 發表   , b- a- g" p: t+ \. R) \

+ I+ s* L' p7 |* g# m我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
1 G+ f1 X8 o) U1 y

/ F; C& y0 h  B  }+ T好過好多人啦!起碼令姐姐夠膽post出泥牙

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 17:25 發表   7 `4 f4 J5 H3 X% D0 J' n- L
# h) ~2 D7 A1 P+ N2 |' [2 h0 q
你這不是女神什麼才是女神?
, M% F# Y& }& h# l8 A. O哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~

羨慕姐的自信和坦然,希望很快就能像姐一般自在!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 17:46 發表   . X/ G4 Y& \  d0 Y1 Q$ u- U

0 {) f% w+ x, [) y% R( C哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~
, u: o9 x) z' w0 T- ?; L
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~

仲咩比人的去照肺呀?
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-4-30 06:45 發表   
1 d; q  Z) K4 N' s7 D仲咩比人的去照肺呀?
5 A( e8 s+ Q6 g3 H* ]
有病咪睇醫生囉!!!
: G+ F9 \& j9 c- b! \2 ^0 z' {; i4 ^1 F

引用:
原帖由 金風兒 於 29-4-2014 23:03 發表   
& {; y- q  r  S& h! w
- k  ]; p; m1 S7 _2 A* t你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
' V# o) {# t* ~; Q% J3 @
# S" r" r6 P8 Q  K' A' L$ }- D7 m
風兒姐姐也是女神唷

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 23:03 發表   
, u3 ^" ^9 [& X- t1 P1 ~
3 ]% |. b! Q, r$ I9 k你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
& R! Y: R6 j. O& J) ^, J
風兒女神來香港當我女友吧!

姐姐已準備好換身份証?
6 {" z. ^: D# M1 W: Y當時有無其他人聽到?

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-4-30 10:10 發表   
7 a6 u" I/ U# h8 ?, i# b% ]姐姐已準備好換身份証?
+ N# q0 W& F' w當時有無其他人聽到?
: d+ R0 [( ]( i7 L
照緊x光有好多人在場嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-30 08:45 發表   , A, h) S7 d3 F/ J8 C( _

6 Z. ]* J2 T" a. e* Q! J; q
$ A- \' v9 ^) Y+ `. \4 f! V3 b風兒姐姐也是女神唷
: x  ~" E0 K6 V% Y" }0 g8 ^: X( z3 ^2 C+ h4 ?7 s# ]
討厭妳這樣說我也不會高興地~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-30 08:48 發表   
% O2 @. r: H. d& `- [. |! ]/ O& d& I& y! j3 q  Z3 k# v. o
風兒女神來香港當我女友吧!
9 V- @% ?- n' j0 w1 B' ^1 b. w( v4 ]4 B7 W) b$ W, q
婷婷有"高富帥"嗎? 哈哈