嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD去胸肺科門診照肺

CD去胸肺科門診照肺

昨天早上化咗個淡妝著一件薄長Tee冇著絲襪著了打底褲著粉紅色膠鞋~~去咗胸肺科門診照肺~~個護士叫所有男士入1號房換紫袍照肺,所有女士入2號房換紫袍照肺~~我當然入2號房啦!入到去同兩位女士一齊除了衣服換上紫袍等叫名照肺~~叫到我時咪入去照囉~~個X光師同助手講:攪錯咗將M改返F^^咁照完去返2號房換返衫出去等見醫生~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
姐姐身份証已經是女性?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 14:40 發表   
: g1 Z! @7 G0 G- k; |姐姐身份証已經是女性?
5 E4 f( K% Y; o哈哈~~你估吓~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 14:55 發表   
+ Y& m" ^/ i4 b# [# B1 j% U7 z- b" \7 s" A8 U" G% ^% M0 S
哈哈~~你估吓~~
2 d% |3 }+ s. a. k# r# j
) k$ L' H6 F: e' s" h) j我古姐姐已經換左身份証

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 15:25 發表   ! I( ?' S* N) N. @- c3 z

1 T6 r* j* d/ i( f% l$ ^) J0 H$ B
8 y2 H& J. V9 t7 D8 V我古姐姐已經換左身份証
3 f5 Z8 J3 _1 f
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 15:29 發表   & T% l1 M$ a- Y! O2 P1 n
8 X% e& P2 s, `; v; s: A
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~
3 z6 s8 q; H+ c) D6 Q1 i- i

2 h# o8 T" l) O; e  U古錯Tim
( J/ Y7 t5 _" f' }! E2 b不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 16:15 發表   
; N) O) }2 p  g6 v  W
7 K1 ?, D. _& Y5 N- f+ z
+ P$ s) ]! @% o, J( U! c2 z9 K古錯Tim% X% y5 a% R# S$ N/ h0 `+ }8 L
不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd
3 c" ]- u3 x5 k" \# x/ Z8 _6 o. m
我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 16:18 發表   
# ^) |) J9 x; u3 g% c2 l2 h
. s$ J$ o( B' G. e5 G我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
1 H3 X6 q% E: Q
你這不是女神什麼才是女神?

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 16:18 發表   % c! p0 H& z  I3 K7 J# M. d, W  e! g

) N/ L. l/ z7 |3 y我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
8 w) H3 j4 t/ G1 N
; h& V+ t0 w# ]' I& \. j: J
好過好多人啦!起碼令姐姐夠膽post出泥牙

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 17:25 發表   
, I" d5 I$ }  O6 F: j9 c8 s$ g% m( ?/ P# t! x) F1 p
你這不是女神什麼才是女神?
7 W2 B7 l9 [9 |) ]8 L& \哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~

羨慕姐的自信和坦然,希望很快就能像姐一般自在!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 17:46 發表   : ^7 T- j9 A" J- k
+ v9 _4 j) m6 f9 s* M6 T9 A
哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~
& n6 X3 F( f* S( s
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~

仲咩比人的去照肺呀?
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-4-30 06:45 發表   
* p' [' B$ p* B; C0 {: `5 V! E% T仲咩比人的去照肺呀?
& d; G) G' P3 ?8 }$ p
有病咪睇醫生囉!!!( }/ D0 O: z/ ?+ K. y

. k1 `: l( h; c[ 本帖最後由 adam5354 於 2014-4-30 08:47 編輯 ]

引用:
原帖由 金風兒 於 29-4-2014 23:03 發表   0 x# K5 ]1 [2 h% N0 o" L
( B* M7 Q0 O* P! c, P  {% K0 v# `
: I# ^. Q) R( W. C1 w5 d* P  H- i

5 N4 O' r- q" Q+ W8 X% m風兒姐姐也是女神唷

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 23:03 發表   # q/ i8 U, D" P
0 B; j# l% R6 g. s! B! q: j* K! h
& H" ^9 M/ q4 @" q. j" ^風兒女神來香港當我女友吧!

姐姐已準備好換身份証?$ R1 v* @: [! |- j; z; |
當時有無其他人聽到?

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-4-30 10:10 發表   
& p4 W+ C6 R4 Q' [) r# Z/ s姐姐已準備好換身份証?
# C# }/ @5 ~% _; Z8 R( A6 x6 z4 F當時有無其他人聽到?
& n. q0 K8 V% v3 s
照緊x光有好多人在場嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-30 08:45 發表   * P1 v; D8 g" E1 j: M8 x
% }% M" X3 Y$ @; V1 B

6 z/ B9 j) S% N* p3 x- N: I風兒姐姐也是女神唷
- D: m, y+ j/ B1 q/ w$ q% |

0 }3 A1 u' s# |& e討厭妳這樣說我也不會高興地~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-30 08:48 發表   0 x# ]  F  w% y$ {6 i

0 S+ g' U7 _; g! s風兒女神來香港當我女友吧!
0 M, c  U- s8 f# a) X

' K  a# i( r* x婷婷有"高富帥"嗎? 哈哈