嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD去胸肺科門診照肺

CD去胸肺科門診照肺

昨天早上化咗個淡妝著一件薄長Tee冇著絲襪著了打底褲著粉紅色膠鞋~~去咗胸肺科門診照肺~~個護士叫所有男士入1號房換紫袍照肺,所有女士入2號房換紫袍照肺~~我當然入2號房啦!入到去同兩位女士一齊除了衣服換上紫袍等叫名照肺~~叫到我時咪入去照囉~~個X光師同助手講:攪錯咗將M改返F^^咁照完去返2號房換返衫出去等見醫生~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
姐姐身份証已經是女性?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 14:40 發表   
. F% H4 d* o) p. P" A5 U5 p4 w; P姐姐身份証已經是女性?
) }$ y+ W9 w7 Z) o/ H3 m
哈哈~~你估吓~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 14:55 發表   
: X+ ^: f1 p9 Q2 }' f
5 t7 f5 Q# O5 j7 N6 R) C哈哈~~你估吓~~
" l$ T/ W) o, `+ d! j4 t- ^4 b# A2 P

3 ?( `% f7 h* d7 s. a& z" E我古姐姐已經換左身份証

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 15:25 發表   
6 y5 W4 G, B3 i3 [3 _# V5 h- a
- W" N. S: m' c6 B# u5 \. b4 q5 h( A/ J$ I& s$ V1 d4 V
我古姐姐已經換左身份証
/ _3 v2 `/ W2 f8 S
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 15:29 發表   ) r. P0 A, L, p% x

* S; m0 f8 c0 [" |* p0 K/ D哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~
2 G, K* _8 m8 {1 |6 Z

* |, r. ?, L% \古錯Tim
& X: _9 N5 Q. C1 P: e2 H) C0 P- C不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 16:15 發表   ! D* B' v7 @4 l

# h5 s( ~7 E: |3 \9 r/ l! V5 Q( r* g0 o; W
古錯Tim- \! b0 j8 U9 J7 N) A- h/ K
不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd
1 B! E6 n& n. s- {3 u7 e# r, I6 m- p
我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 16:18 發表   " R/ X/ {2 c6 _, f! B5 }& P  G

4 m. f) [8 ~$ z( [我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
3 g) D! v% @' O你這不是女神什麼才是女神?

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 16:18 發表   
8 K" N% n+ D! w6 ~
% c* V- U5 P, ~- G我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
9 R7 y' o  m% q% _( |
5 x0 o6 V+ Z9 z! i$ D
好過好多人啦!起碼令姐姐夠膽post出泥牙

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 17:25 發表   
" g9 [: }1 a6 y  c3 K' T$ y8 h$ \  q* e8 W* J4 A
你這不是女神什麼才是女神?
# ^5 [6 G. l7 w& A
哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~

羨慕姐的自信和坦然,希望很快就能像姐一般自在!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 17:46 發表   
7 G! G7 k2 y" u5 y1 m6 j' m) B, Q
$ L, ?  H  S* {3 N( B哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~
- Z2 H3 P3 w# R1 w5 o- j- D
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~

仲咩比人的去照肺呀?
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-4-30 06:45 發表   0 T3 c  V% P1 S5 [/ D
仲咩比人的去照肺呀?
* C# D  k' D) S' I8 f) W  z) q
有病咪睇醫生囉!!!0 R6 E  |, W! I8 Z0 ]- W' u

; B4 e' Q" v( S[ 本帖最後由 adam5354 於 2014-4-30 08:47 編輯 ]

引用:
原帖由 金風兒 於 29-4-2014 23:03 發表   ; a* Q, M$ v3 P- k' @+ `1 }# K/ j+ P
9 U' ~& L  q0 g) M
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
( f* z0 b/ M' ?9 f+ e3 z5 e! @, u' g4 f3 O+ k
風兒姐姐也是女神唷

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 23:03 發表   
1 E$ J- H  n8 V' \3 V2 N- W
  `. J& M5 p+ V# K- ~你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
* E0 f" H- D3 |
風兒女神來香港當我女友吧!

姐姐已準備好換身份証?
2 F! s% z) g' q* D$ }當時有無其他人聽到?

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-4-30 10:10 發表   
1 N4 x1 M  J/ T: H# j9 ]姐姐已準備好換身份証?
& J9 L( q% T$ G+ l, [% k當時有無其他人聽到?
# k) X' _# J# v$ H5 Y照緊x光有好多人在場嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-30 08:45 發表   
# W2 w# }) x8 I1 B9 p# N& z8 {' @( N0 H) x+ L& U. g; y

* |+ H; U5 Y( J; Z# a9 ~! n$ q風兒姐姐也是女神唷
# x( M. }* Y7 l) ^. w. b

( n$ ]- \4 c" n6 K) t: j討厭妳這樣說我也不會高興地~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-30 08:48 發表   * G8 e3 q6 G" a7 T2 k8 M5 L

; f3 Z. [- v% x風兒女神來香港當我女友吧!
- O/ j  X* m( s- H. L6 Z1 j/ u
8 P9 K4 d3 s% t. W婷婷有"高富帥"嗎? 哈哈