嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD去胸肺科門診照肺

CD去胸肺科門診照肺

昨天早上化咗個淡妝著一件薄長Tee冇著絲襪著了打底褲著粉紅色膠鞋~~去咗胸肺科門診照肺~~個護士叫所有男士入1號房換紫袍照肺,所有女士入2號房換紫袍照肺~~我當然入2號房啦!入到去同兩位女士一齊除了衣服換上紫袍等叫名照肺~~叫到我時咪入去照囉~~個X光師同助手講:攪錯咗將M改返F^^咁照完去返2號房換返衫出去等見醫生~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
姐姐身份証已經是女性?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 14:40 發表   
7 n& Y& R1 b; l$ u, a4 ]4 d姐姐身份証已經是女性?
- t% v1 {0 M9 Z: ]* n
哈哈~~你估吓~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 14:55 發表   ' i' Z. V, j' t0 u' A

3 C( \& G0 ]. p+ k& ?$ u哈哈~~你估吓~~
' Z( e. o7 h0 o( D
) f& f' K# j8 q8 [& Q1 ]我古姐姐已經換左身份証

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 15:25 發表   6 M6 z* n  l& t) P! ]1 @
+ E) F, a* b+ Q7 M/ M) V

1 ]9 A7 J2 n- x7 v0 u# O我古姐姐已經換左身份証
  [1 a8 R( g3 \  n$ o( h
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 15:29 發表   + I8 c+ {/ ], A/ _! p. ~* n) e

; _0 I4 L/ Z, ?- C- ?6 t哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~
2 @  c/ B! L& G/ n. j" A8 n
) v& v2 d$ h0 g- z9 g. ~古錯Tim' d! ~2 I, b5 F- {  m% a+ r* E/ r
不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 16:15 發表   : Y3 E+ Y& X6 g( m) H

+ E' f7 H9 a; ?  T6 q, X7 d2 M1 g3 k; z. _% d2 _
古錯Tim- D6 z. ^* _/ P
不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd
( v- s: l2 Y- f, h) m8 L/ [
我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 16:18 發表   5 g9 v% t! m7 `
0 i# H+ [0 {" x6 b4 y& }7 a" S& t
: S! D9 X* }* o- {1 I你這不是女神什麼才是女神?

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 16:18 發表   4 p9 z2 U5 e, H4 f3 m4 v# k5 {
6 z$ |1 l% N7 I( m( P: z5 u. L1 m
3 J" ^/ m4 B4 z3 b+ i4 R9 _" a4 O! m0 I- X& Y! @
好過好多人啦!起碼令姐姐夠膽post出泥牙

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 17:25 發表   * |8 [! B, r2 h
8 u+ Z( d% |" G: a4 E/ m4 U
你這不是女神什麼才是女神?
  S% I) N" i# t& M& l$ [, M
哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~

羨慕姐的自信和坦然,希望很快就能像姐一般自在!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 17:46 發表   ' c; r' j1 [$ J
; t$ V4 o7 S8 b4 D) C# Q4 k
哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~
( n6 r5 V* c6 }# c: N+ D4 N0 f4 {
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~

仲咩比人的去照肺呀?
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-4-30 06:45 發表   
2 B3 O- m0 J) y7 g仲咩比人的去照肺呀?
' O# J" Z( r* x: r2 R7 d% l有病咪睇醫生囉!!!
. C; `5 T, K& f/ B
- o" o9 ^  Z% X( S6 L2 L& h[ 本帖最後由 adam5354 於 2014-4-30 08:47 編輯 ]

引用:
原帖由 金風兒 於 29-4-2014 23:03 發表   3 l7 S4 Y* A1 l/ S7 |6 Y
' ?& S9 M- A, {. a3 @9 A  H
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
! ?3 m5 c; `( C% n8 _, \# V8 \7 F: |9 R! p8 k" t4 N
風兒姐姐也是女神唷

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 23:03 發表   9 r" x) O* d2 k5 V

" P/ R6 @* }  u  t你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
- r. H2 X3 Q9 @' z5 u( `  Z7 u
風兒女神來香港當我女友吧!

姐姐已準備好換身份証?, v6 G4 X  _" ]: U5 X
當時有無其他人聽到?

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-4-30 10:10 發表   4 P, V9 x# S2 d  o- P( P) D
姐姐已準備好換身份証?
3 i5 a; P& O8 C. F# N( l) j當時有無其他人聽到?
$ F9 T. t; V; \- v照緊x光有好多人在場嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-30 08:45 發表   
% d# u/ u9 n$ G5 d! h4 m4 w8 B* {3 U* I( l9 A2 C6 R5 [

4 Q  J# V* w' N  _  l風兒姐姐也是女神唷
) h  X# d* ?8 y5 M% L) T& S) t3 U/ L% D; |1 q$ K, v
討厭妳這樣說我也不會高興地~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-30 08:48 發表   
6 E% T2 ?3 j& X) V: X
, g' {% B2 W/ w& {5 M風兒女神來香港當我女友吧!
3 q+ v$ \3 {( @5 |- e

, v+ `* `! J. s! p( V$ D" _4 s婷婷有"高富帥"嗎? 哈哈