嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD去胸肺科門診照肺

CD去胸肺科門診照肺

昨天早上化咗個淡妝著一件薄長Tee冇著絲襪著了打底褲著粉紅色膠鞋~~去咗胸肺科門診照肺~~個護士叫所有男士入1號房換紫袍照肺,所有女士入2號房換紫袍照肺~~我當然入2號房啦!入到去同兩位女士一齊除了衣服換上紫袍等叫名照肺~~叫到我時咪入去照囉~~個X光師同助手講:攪錯咗將M改返F^^咁照完去返2號房換返衫出去等見醫生~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
姐姐身份証已經是女性?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 14:40 發表   
/ |# W; ?4 ^: T; }) A姐姐身份証已經是女性?
! S( k3 ]. S. ^7 m# {- ?' i哈哈~~你估吓~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 14:55 發表   
2 X$ A6 ]: w  N# g. M; Z4 r4 a) n$ n0 m1 d
哈哈~~你估吓~~
8 k, X3 d0 ~5 o" e/ _# U
) T/ @( v* r9 Q/ a5 }0 ~1 [
我古姐姐已經換左身份証

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 15:25 發表   
1 F  d% ~; [1 N4 ^& F% ?# [, j3 d4 O7 y: x# ~  I
+ X/ c2 H* f& |+ W
我古姐姐已經換左身份証
% S# v1 B2 W$ k哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 15:29 發表   ; [& {0 ]+ @% c7 h; |) O
/ ?4 E2 v5 D& R& r% H- {
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~
. D  U& G* X/ X2 f& v. I1 u
) {3 w* ^+ a. W; s; ?
古錯Tim. D+ Y: P% ~9 ^
不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 16:15 發表   ' {" a4 M1 L5 v2 M: G# I& B

( ~3 x5 R% E. ?8 O( Q5 f: f; H0 h- i3 ]7 k2 n) N
古錯Tim
% ], e% f* O7 u# G% S* ]不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd
0 i! J$ h  B1 @1 s6 J我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 16:18 發表   5 X' b" @$ \2 q: ?- H8 S0 @, G0 K' N
4 e: j/ `' f7 w. P% J) e
我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
0 S. B/ A* t! O, ^你這不是女神什麼才是女神?

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 16:18 發表   
. M. |4 @, y  G- b: N; c2 q& t
, ^( {' Z/ Z3 X6 a# i2 C* u我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
/ @( M" }! z) ^1 h# M: U; f/ M5 ^; U* ]% p, ~, l2 h
好過好多人啦!起碼令姐姐夠膽post出泥牙

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 17:25 發表   6 k6 Y6 a8 M$ b4 _- y+ c% n

- }/ Z, g  N% l: h5 Y2 ^- X8 k: W你這不是女神什麼才是女神?
8 z. a0 U# m; k5 Z9 D) l哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~

羨慕姐的自信和坦然,希望很快就能像姐一般自在!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 17:46 發表   ; V% a, C% @4 `4 Q0 W
' j2 b$ g' W4 [/ E
哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~
" }3 L. x* |% R2 W+ H3 ^3 {你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~

仲咩比人的去照肺呀?
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-4-30 06:45 發表   3 v* e; V: v, t+ Q
仲咩比人的去照肺呀?
# l: c6 ?/ G( c% H; ~
有病咪睇醫生囉!!!, z& L3 o4 ]) f8 m2 c: {/ D' E
$ s/ }; f0 A) ?

引用:
原帖由 金風兒 於 29-4-2014 23:03 發表   
$ \7 p) H) @/ Z
* p1 D! N5 n; {& I你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
; N' j. s1 b! F/ Q8 Q: O+ e6 a4 G

$ q* G2 T+ r- w/ s2 b% d風兒姐姐也是女神唷

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 23:03 發表   1 r3 N, C0 c8 c# H8 k: q) [
* u3 Y+ k. `" O* D+ j% W
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
9 ?0 i, b: {% O3 N6 R
風兒女神來香港當我女友吧!

姐姐已準備好換身份証?) b1 ?; J) R: O  w
當時有無其他人聽到?

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-4-30 10:10 發表   * f6 i: ^+ J# P: B! E+ b; B
姐姐已準備好換身份証?
, \8 y5 F1 {$ }9 ~當時有無其他人聽到?
3 j* g* r. k3 c1 C5 t) H
照緊x光有好多人在場嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-30 08:45 發表   . P, W$ F2 @: z

- O# z3 ^. }+ m" u, r# I0 R8 R; N- P
風兒姐姐也是女神唷
( ]5 A8 R( q9 z/ C# r2 M6 D
% n/ t# q7 ]% B& B0 o討厭妳這樣說我也不會高興地~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-30 08:48 發表   
- _! Q) o3 o4 N+ o" H! x3 r: t$ x8 s2 X# [2 ?
風兒女神來香港當我女友吧!
4 S0 G, e3 q, Q% W- x9 O
# T+ t& H) S" F' _6 E1 Z婷婷有"高富帥"嗎? 哈哈