嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無上班族喜歡cd

有無上班族喜歡cd

有無上班族 喜歡cd
: X$ d) b' \, |% q) _意思有頭到腳甚至內衣到鞋變成一個女子
! i: c8 y$ Q" }" x+ L7 h
8 [7 K" c/ k. B6 H. q- }. _6 W本人試過係聖誕節期間 由自已屋企去到朋友屋企
; C& I  P/ ~, a0 _' ^不過d朋友一見到我就嚇左一跳 之後d朋友係咁篤我個假胸= =
' X, i2 H7 h. o  I3 G7 O* [你地有無試過咁既經驗(註:係無朋友陪你去架 自己一個去)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
玩到咁大,我又真係未試過喎 =.="

梗係未啦, 點敢呀

真勇敢 !!
- T5 V8 b" l$ k$ a8 n* q自己一個穿女裝出街就試得多 , 但都怕撞到熟人 , 穿著去見朋友 , 真係想都未敢想 !!

好勇敢呀  

i havent guts

U GREAT ~~!!!!
KO ∼

真係到依家都仲係唔敢出街...

咁你d朋友之後都知道你係cd?+ C$ C) ]6 L# O* a# m- n4 ~
定當你一年一次玩下野  for fun?

全套女裝去見朋友,勇!

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-4-9 17:58 發表 8 F% e4 E. H4 p+ ~' y, |, H
咁你d朋友之後都知道你係cd?
$ y2 `; s& p$ {% l* h定當你一年一次玩下野  for fun?
5 \3 d' \  M& X! a3 l

' l& J- ^5 m. Y) T我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹% t: e3 f6 y' |
仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
4 D* I7 ]; }) i9 e( Q# |之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離! M- d6 n& q7 E. U: X2 b
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
8 U! j1 z$ {. I* l" @! c; ?+ O佢老婆就出聲你非禮個x妹妹 xdd, E& Z- g% y. D1 q( s
認真搞笑
0 _" O: ~' y* i4 W/ A3 R. t
, P2 Y) {; e' o4 q5 J其實想唔止一年一次玩下架 有時即興好難講

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-9 22:13 發表 & d6 a- N  G" l  S! Q% E! n

- ?- O' j, h7 m! N- d* L
. j# G/ |6 _* D: u! o我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹7 f: ]/ {# e( M: L9 k. d3 U
仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
6 X1 L: ?. G( U* g. h之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離' z1 b' c0 }) N8 [
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
, g2 z1 `/ f8 u佢老婆就 ...
3 ]. f6 C- n( f4 u0 j' c好難得喎
0 B3 e! P) ~* y& F你朋友, 你朋友老婆都唔介意
) I# a% |- n8 ^+ z  q我連出街都唔敢呀....

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-12 23:51 發表
' B. |' L0 q; U5 M$ m5 ]
# o7 C3 q# c5 E  x% F4 V( f% a好難得喎
* g; u  q: y1 o2 D% ~' o# e4 l) M9 ^' P你朋友, 你朋友老婆都唔介意
' Y  n2 J$ f* }我連出街都唔敢呀....
# |' W/ j2 e6 o7 K( I4 I- i# u& ^4 r+ V, ^- \5 k. L, Y
係呀 佢地都算玩得之人

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-12 23:55 發表
' v: _" `5 ]8 P
- T7 I$ P) z0 W6 o% g1 P
4 s% J+ I, @( A, `# K* \  M係呀 佢地都算玩得之人
$ f6 R/ [: i) |. `7 B3 Z8 D
所以你呢d 就真係夠朋友啦.....* o0 j7 j" S, n, p  K6 s

K  y3 _  T9 M5 f可惜我仲未遇到...

你朋友係咪唔知你CD 架3 @* X' P1 c. V, N9 L8 N" I
定佢地唔接受呀 0.0?

你D朋友真係好OPEN MIND

我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 04:17 發表
  J* Z# ]# N7 d! T0 k; D  S6 z我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
( T$ e# k- P' q9 V* M: d* L0 ~3 {! W[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
$ ?, b7 A$ ^" D3 G2 M. Y8 y6 M
6 L9 y1 {! r( M& G+ G8 i9 ^[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-11 22:58 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

小妹都想,但怕被朋友笑

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:30 發表
' X  P2 s( |+ ~9 G! R$ j) \' n$ i% G" x& ]3 f& p' `
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
$ K8 q8 f, q4 J, E4 K' _% e5 c! f
我算係TG吧,我頭像有我!!