嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無上班族喜歡cd

有無上班族喜歡cd

有無上班族 喜歡cd
- C  d: ~, s+ d: q8 t4 l9 ~: S+ {0 d意思有頭到腳甚至內衣到鞋變成一個女子
$ B$ @6 c3 U  Q5 }; R
3 N. V6 z  B3 H& T本人試過係聖誕節期間 由自已屋企去到朋友屋企
/ z" w- C7 l* z0 s8 L不過d朋友一見到我就嚇左一跳 之後d朋友係咁篤我個假胸= = " N0 F5 \) }$ `9 O. g
你地有無試過咁既經驗(註:係無朋友陪你去架 自己一個去)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
玩到咁大,我又真係未試過喎 =.="

梗係未啦, 點敢呀

真勇敢 !!
# C- d4 Q2 [( s2 f2 ?, s; {自己一個穿女裝出街就試得多 , 但都怕撞到熟人 , 穿著去見朋友 , 真係想都未敢想 !!

好勇敢呀  

i havent guts

U GREAT ~~!!!!
KO ∼

真係到依家都仲係唔敢出街...

咁你d朋友之後都知道你係cd?" k0 \9 z$ n' L4 y$ N# [
定當你一年一次玩下野  for fun?

全套女裝去見朋友,勇!

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-4-9 17:58 發表
7 w! q" v) V1 l& G咁你d朋友之後都知道你係cd?6 M8 z( J. y; p+ k2 \! Z  r7 C+ z
定當你一年一次玩下野  for fun?
5 k) o; d. ?5 j" Y3 b
: s8 K6 u1 n9 J; a! s
我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹
) E; p. w3 q- e) X) {仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
) D0 g, t' J5 w" @之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離
# ^( v3 s. L* r8 s5 w( t2 R佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰 , @4 T3 e7 o* M8 w+ i
佢老婆就出聲你非禮個x妹妹 xdd2 c. L! L8 v' }$ |9 y% v6 M, k$ G
認真搞笑
  U" _5 y% m+ t3 B3 e
4 v7 l  L8 q: b/ B- }# p: j其實想唔止一年一次玩下架 有時即興好難講

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-9 22:13 發表   q0 C* B" E! O! W
8 K3 V/ P6 u7 S' r, Q- Y7 K

0 k* Y. _6 h) C: d% r4 |$ b我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹
- Y9 P) T& d5 ^仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD ' ^$ N( O' R* w( U+ y  H1 W6 u
之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離8 j( Y$ H5 O: ?- w" z
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰 5 s# V# d4 X( _& k2 @3 p$ o  |
佢老婆就 ...
. V7 Q8 j- v& |; A好難得喎
6 X- |: o9 \3 i6 L4 A8 f你朋友, 你朋友老婆都唔介意5 t) e0 b7 b$ n! a- L) K- G
我連出街都唔敢呀....

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-12 23:51 發表
+ z0 |3 Q4 w+ J/ E% r4 s" h0 U- Q2 F* ]- O  Y4 t
好難得喎
8 P& ~: U0 b* E. K! x你朋友, 你朋友老婆都唔介意
2 @5 X7 {8 {$ B5 q我連出街都唔敢呀....
2 i: R( ^, O  l5 \, e4 I, l1 P* s2 G( Y+ Y# r
係呀 佢地都算玩得之人

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-12 23:55 發表
' v6 W1 G; [; d- N! }& b+ a$ B2 ?2 h' X
8 b+ g( v( n9 H6 i1 W! d1 B2 w
係呀 佢地都算玩得之人
! Q' O/ U# m! I! O# Z9 q
所以你呢d 就真係夠朋友啦.....0 \* y" N# w) x' w$ r/ d

' j0 }, s7 O( N: H可惜我仲未遇到...

你朋友係咪唔知你CD 架( r' [1 ?8 K. w  k7 T4 Y
定佢地唔接受呀 0.0?

你D朋友真係好OPEN MIND

我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 04:17 發表
/ @  i- \' x/ X" ]: }我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
% R- E* [- ]. W+ {: `' M: a
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
/ ~  a8 r0 V% a7 V6 r4 F" H0 o/ k; N0 |, d1 @, o: m0 A
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

小妹都想,但怕被朋友笑

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:30 發表 3 _$ d7 ]$ a$ }( P" t; q% t& q- W. t
& M2 ?- U* l* g8 A0 b) q) B
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
  ]; e$ Y; z) W1 f! ~: K我算係TG吧,我頭像有我!!