嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無上班族喜歡cd

有無上班族喜歡cd

有無上班族 喜歡cd ( {9 h3 g" u& {. }2 ~
意思有頭到腳甚至內衣到鞋變成一個女子
9 ~8 B7 g- _. n  i. r$ X' x0 V4 C4 Y+ y, K  @
本人試過係聖誕節期間 由自已屋企去到朋友屋企
/ B# u8 g+ U3 }! Q, Z: K  a% W+ q不過d朋友一見到我就嚇左一跳 之後d朋友係咁篤我個假胸= =   R" T; k* B' T1 {! p1 F8 y9 }$ k
你地有無試過咁既經驗(註:係無朋友陪你去架 自己一個去)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
玩到咁大,我又真係未試過喎 =.="

梗係未啦, 點敢呀

真勇敢 !! 6 H! J- Q, {9 g% {* t+ \) T  d
自己一個穿女裝出街就試得多 , 但都怕撞到熟人 , 穿著去見朋友 , 真係想都未敢想 !!

好勇敢呀  

i havent guts

U GREAT ~~!!!!
KO ∼

真係到依家都仲係唔敢出街...

咁你d朋友之後都知道你係cd?7 v8 z% g* C2 x+ t' G  f
定當你一年一次玩下野  for fun?

全套女裝去見朋友,勇!

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-4-9 17:58 發表
! U  W( Y% r' W+ Y) p; G$ Y# @% O: @咁你d朋友之後都知道你係cd?! S% v3 t- c, R8 O( p2 n1 {* c
定當你一年一次玩下野  for fun?
' {% p$ V! t# e* S1 m
: k- u) c6 k/ }. `我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹3 w+ F( A( |: E% X. J. W5 \+ q# A
仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD ) @5 p( j* |, n- F  }
之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離8 p0 G+ R2 r3 E; e1 w( }
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
0 Z' o/ ?) ~1 I佢老婆就出聲你非禮個x妹妹 xdd
, H4 U* [  [; S/ `8 j0 p' j認真搞笑" M8 y4 Z1 o$ @" ]
& i8 |" w: O) A! y" g' B8 A
其實想唔止一年一次玩下架 有時即興好難講

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-9 22:13 發表 7 `6 B- b$ F+ \# n( s9 w) q; U+ D8 E9 R
) Y  E. |, r, u9 j

% H1 S$ ^  h- f' o我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹
8 R; S2 k5 t! ^6 ]& x6 g9 g2 W仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
4 N4 J6 Q3 I, U! Q& ~之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離
6 S" l0 M$ w2 c8 {1 t& N佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
( r9 ~4 o9 y9 {. ~! B佢老婆就 ...
% B4 ^: G6 V. Y  v
好難得喎
% e. x4 v5 m" a$ b你朋友, 你朋友老婆都唔介意
6 d% b) e% J" q( H) c我連出街都唔敢呀....

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-12 23:51 發表
5 z* q" W  T5 K: `
' p4 e7 R) r! G9 o好難得喎7 R7 j/ C  }! d, B2 p8 p
你朋友, 你朋友老婆都唔介意/ |. e7 i% x& E2 G; E: P
我連出街都唔敢呀....
% I( ]  W  J( w
( q# z. O# u; e/ G( ?係呀 佢地都算玩得之人

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-12 23:55 發表
- v0 j6 ~0 k& A% z9 J
: @) D: c# R5 X* ]( t, t/ M- n3 i/ v
係呀 佢地都算玩得之人
3 L& P$ N0 @2 P所以你呢d 就真係夠朋友啦.....0 V  M7 y! S) b1 R) Q
( o8 c/ @6 `; |+ F
可惜我仲未遇到...

你朋友係咪唔知你CD 架
4 V- G1 n1 \: z! T" k0 b定佢地唔接受呀 0.0?

你D朋友真係好OPEN MIND

我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 04:17 發表
) g6 I& r( z6 |/ x7 r$ A2 V我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
8 l4 [% A- W) {) B
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?$ p2 E( }' `1 j5 r2 {4 r

+ W( q2 f/ k4 b1 J5 ][ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-11 22:58 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

小妹都想,但怕被朋友笑

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:30 發表 5 n! u& }: ^! G3 p: X
. [4 [5 ]9 q' A
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
: [9 o, Z) O' a, E5 @2 `我算係TG吧,我頭像有我!!