嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無上班族喜歡cd

有無上班族喜歡cd

有無上班族 喜歡cd 3 Q' Z$ r  z& M
意思有頭到腳甚至內衣到鞋變成一個女子
# {0 K, ^  I' a* n: r) F
- c# C& \3 R/ ~+ _0 C8 B) _本人試過係聖誕節期間 由自已屋企去到朋友屋企
- @, p! p2 c& b3 ?. D不過d朋友一見到我就嚇左一跳 之後d朋友係咁篤我個假胸= =
0 W0 S6 a# f8 C( o$ X你地有無試過咁既經驗(註:係無朋友陪你去架 自己一個去)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
玩到咁大,我又真係未試過喎 =.="

梗係未啦, 點敢呀

真勇敢 !!
' i+ g1 j. Z2 p6 \0 P* Q3 {自己一個穿女裝出街就試得多 , 但都怕撞到熟人 , 穿著去見朋友 , 真係想都未敢想 !!

好勇敢呀  

i havent guts

U GREAT ~~!!!!
KO ∼

真係到依家都仲係唔敢出街...

咁你d朋友之後都知道你係cd?3 o' h; F, y3 S  M
定當你一年一次玩下野  for fun?

全套女裝去見朋友,勇!

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-4-9 17:58 發表
0 L7 i: ~$ ~  {咁你d朋友之後都知道你係cd?
$ {- C* Z6 D( a定當你一年一次玩下野  for fun?
* }( a  C: P8 ?, g
: G7 P+ z0 F$ ^. E' q7 v/ C  E4 W
我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹( Q% ^7 y$ m+ q( v% I2 [! z  [
仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD 5 w) Z! f9 U) l" X- ^& d- ^
之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離/ M' P2 {. k- S& V
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
& B# k! w/ A3 h- P$ R1 T0 ~佢老婆就出聲你非禮個x妹妹 xdd+ n+ Z* i0 t" Z9 L" \
認真搞笑" J! Q' j* ^5 m( h- Y
% P0 s" ]. O7 X, [
其實想唔止一年一次玩下架 有時即興好難講

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-9 22:13 發表
1 H( }- ]7 |$ L0 K) A5 T% ]
% [3 {0 ?. r3 X: D4 r# P6 `6 J( ?' R0 A6 c% t
我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹- O& R7 I  @, o8 d% b' O
仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
+ R- w8 h! i* Z之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離
. [. @2 C1 ^* S" G佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰 " n6 q5 Y, }% m+ b; r0 `, U
佢老婆就 ...
4 v! V" b1 c( J( C) j5 @2 E好難得喎4 @' L) |9 s& `* j+ [
你朋友, 你朋友老婆都唔介意
* ~0 l3 F1 X. L5 k$ @$ q& i& c1 Y. Z我連出街都唔敢呀....

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-12 23:51 發表
4 p: B. G# ?3 \# N* M* U- F% u
: j; t: f! F+ k  N2 h6 [* ?6 e好難得喎
9 T/ h" e4 H+ U1 {  N0 x你朋友, 你朋友老婆都唔介意
* h5 o) d" ~" G# J* f, k我連出街都唔敢呀....
& ]2 N+ R6 Y1 V; J
' {7 X; Y& P* \2 |& v係呀 佢地都算玩得之人

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-12 23:55 發表 + ?3 Y4 L4 t2 O1 v+ G$ \
/ h- n2 y9 `- P: K" H" y, A& j  y

' l# }/ c9 r+ `係呀 佢地都算玩得之人
7 D$ y# Z& w3 h7 d/ g/ S+ t) Q所以你呢d 就真係夠朋友啦.....1 E8 {) B3 z) s' g( k6 \" ^3 O/ l

7 G* k# ~8 l7 \6 \& h! R9 i' n% e可惜我仲未遇到...

你朋友係咪唔知你CD 架
$ S, g: D- B6 e! m3 Q4 t定佢地唔接受呀 0.0?

你D朋友真係好OPEN MIND

我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 04:17 發表 * e: @9 w  j5 h$ D2 U$ y! B
我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
% k8 J6 `7 V6 j% T+ s4 `[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?1 r" P; E% V3 a/ J7 s) ~
6 e* v1 O( b0 C- |$ D) a. t
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

小妹都想,但怕被朋友笑

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:30 發表 + E$ ^( t) M4 u3 q
; }# v# s9 z5 W; n/ i
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
9 K  m0 p  `; ?我算係TG吧,我頭像有我!!